Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

19η αγωνιστική








ΗΤΤΑ στο τοπικό ντέρμπι






 H ΟΜΑΔΑ μας σήμερα έχασε με σκορ 4-2 απ τον Α.Ο. Στενωσιάς. Σ ένα ματς που είχε δύο διαφορετικά πρόσωπα ο ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ κατάφερε να φύγει ηττημένος αφού οι παίχτες του μπήκαν σε δρόμους που δεν ταιριάζουν στο στυλ της ομάδας.
 Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά με τον Καραμπάτσο Ν. να ζαλίζει την άμυνα των γηπεδούχων και να κερδίζει το πέναλτι. Ο Κωνσταντινίδης ευστόχησε και η ομάδα μόλις στο 5' μπήκε μπροστά στο σκορ. Στο 15' ο Σεφεράσι πλάσαρε εύστοχα και αξιοποίησε την μαγική ασίστ του Καραμπάτσου. Ο οποίος σε δύο μοναδικές ευκαιρίες στάθηκε άτυχος και δεν ευστόχησε. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο σκορ με κεφαλιά του Καλογερόπουλου. Η ομάδα μας στο παιχνίδι αξίζει να σημειώσουμε  ότι είχε λειψανδρία στη θέση του τερματοφύλακα καθώς ο Νικητόπουλος Π. είναι τραυματίας και θα απουσιάσει για μεγάλο διάστημα και ο Σιαμέλης δεν κατάφερε να ενισχύσει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Έτσι την εστία υπερασπίστηκε ο "υπηρεσιακός " τερματοφύλακας μας που συνήθως αγωνίζεται σαν επιθετικός, ο Στραβάκος. Το ημίχρονο έκλεισε με σκορ 2-1 και την ομάδα μας να είναι οδηγός στο ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας δέχτηκε 2 γρήγορα γκολ μέσα σε 3 λεπτά και έχασε τη συγκέντρωσή της. Λίγο η κακή συγκέντρωση και λίγο η ατιμωρησία στο αντιαθλητικό παιχνίδι ορισμένων ποδοσφαιριστών της αντίπαλης ομάδας έφερε το κακό αποτέλεσμα για την ομάδα μας. Έτσι η ομάδα μας υποχρεώθηκε σε μία τζάμπα ήττα σ ένα "δικό" της ματς. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και η ομάδα οφείλει να συνεχίσει να προσπαθεί και να μάχεται σε όλα τα ματς.
 Η διοίκηση και οι παίχτες ευχαριστούν για ένα ακόμα ματς τον κόσμο για την στήριξή του. Τέλος αξίζει να σημειώσουμε ότι στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι κρίμα να χάνεται η χαρά της συμμετοχής και να διακινδυνεύεται η σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών καθώς και να διαταράσσονται οι σχέσεις ανάμεσα σε ανθρώπους που δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν. Οι συμμετέχοντες πρέπει να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους και η διοργανώτρια αρχή να αναγνωρίσει ότι με διαιτητές φαντάσματα θα συμβούν χειρότερα κάποια στιγμή....



Ταυτότητα του ματς

Γήπεδο: Σουληναρίου
Διαιτητής: Νικολόπουλος
Βοηθοί: Γιαννέτσος, Λαμπίρης


Συνθέσεις


Α.Ο. Στενωσιάς (Χ. Ντούκας):  Λύσσαρης Σπ., Καλογερόπουλος Γ., Σταματελόπουλος Αρ., Καλογερόπουλος Ευ. (68' Καλογερόπουλος Χ.), Ρηγόπουλος, Σταματελόπουλος Αν. (46' Νικολοκόπουλος Ι.), Νικολακόπουλος Κ., Χρόνης, Ηλιόπουλος, Ζούπινας, Καλογερόπουλος



Χανδριναϊκός Π.Σ.( Μάλαμας):  Στραβάκος, Διαμάντης, Σεφεράσι, Τσακαλάκος, Παυλής, Καραμπάτσος Ν., Θερριός, Κωνσταντινίδης , Λύρας, Λαμπίρης, Μιχαλόπουλος (46'' Αποστολόπουλος)









Σκόρερ:  19',50' Καλογερόπουλος Ευ., 50', 88' Ζούπινας - 5' Κωνσταντινίδης, 14' Σεφεράσι