Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

17η αγωνιστική


Νικηφόρο πέρασμα απ τη Πύλο...



  Ένα ήρεμο απόγευμα στην Πύλο πέρασε η ομάδα του Χανδριναϊκού. Η ποιότητα της απέναντι στην ομάδα που βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα απλοποίησε τις προσπάθειές της και αποζημίωσε τους φιλάθλους που ακολούθησαν την ομάδα και σ αυτό το εκτός έδρας ματς.
 Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα μας να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να δείχνει από νωρίς ότι δεν θέλει να αφήσει βαθμούς στην έδρα του Νέστωρα. Μόλις στο 15 ο Καραμπάτσος εκμεταλλευόμενος άλλη μια ασίστ του Σεφεράσι έφυγε στην πλάτη της άμυνας και σκόραρε βάζοντας νωρίς την ομάδα μας μπροστά στο σκορ. Στο 39' ο ίδιος παίχτης διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα μας και έστειλε με σκορ ασφαλείας την ομάδα στα αποδυτήρια. Και με την έναρξη του δευτέρου μέρους 3πλασίασε τα τέρματα της ομάδας και σημείωσε ένα ακόμα χατ-τρικ φτάνοντας τα 23γκολ στο πρωτάθλημα μόλις την 17η αγωνιστική. Μια πολύ σπουδαία επίδοση για το κανόνι του Χανδριναϊκού που ευχόμαστε να μην σιγήσει και στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας στην συνέχεια πραγματοποίησε αλλαγές ξεκουράζοντας παίχτες και δοκιμάζοντας νέα σχήματα. Η χαλάρωση έφερε ένα γκολ για τον Νέστωρα που δεν άλλαξε ούτε την εικόνα του ματς ούτε την εξέλιξη του.
 Έτσι ο Χανδριναϊκός σημείωσε άλλο ένα νικηφόρο εκτός έδρας πέρασμα και αναρριχήθηκε ακόμα ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα.


Ταυτότητα του ματς

Γήπεδο: Πύλου
Διαιτητής: Τσαλικόγλου
Βοηθοί: Τσαούση, Μπούνα


Συνθέσεις



Νέστωρ Πύλου:  Γιαννόπουλος, Κοτσίρης Λ., Αρβανίτης, Ατωνόπουλος, Σαρρής, Μασαρέλος, Καφούσης, Μπαρδόση, Καλδής, Μπουντάς, Κόκκορης



Χανδριναϊκός Π.Σ.( Μάλαμας):  Νικητόπουλος, Διαμάντης, Σεφεράσι, Τσακαλάκος (63' Αποστολόπουλος), Παυλής, Καραμπάτσος Ν., Θερριός, Κωνσταντινίδης (66' Καραμπάτσος Γ.), Λύρας, Μιχαλόπουλος (58' Πεκίνι), Στραβάκος



Σκόρερ:  75' Μπαρδόσι 15',39'46' Καραμπάτσος Ν.