Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

11η αγωνιστική





ΣΑΝ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕ......

 Μετά και από αυτό το ματς αποδείχτηκε περίτρανα ότι η ομάδα του Χανδριναϊκού είναι φτιαγμένη για τα ντέρμπι. Πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση άφησε το Πεταλίδι χαρούμενο με την ισοπαλία και την ήττα που γλίτωσε.....Τελικό σκορ 1-1.....
 Ύστερα από δύο συνεχόμενες αποτυχίες που πείσμωσαν το συγκρότημα του Δημ Μάλαμα, δεν υπήρχε στο μυαλό κανενός μια ενδεχόμενη τρίτη αποτυχία. Αυτό έγινε πράξη και στο γήπεδο χάρη σε μια πολύ σοβαρή και γεμάτη πάθος εμφάνιση εντός αγωνιστικού χώρου. Το ματς ξεκίνησε με το Χανδριναϊκό να μπαίνει δυνατά έτοιμος να απειλήσει απ το πρώτο λεπτό. Πολύ καλές ενέργειες επιθετικά και μυαλωμένο αμυντικά παιχνίδι που εξουδετέρωσε το Πεταλίδι επιθετικά ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά του αγώνα. Το πρώτο γκολ ήρθε λίγο πριν τη συμπλήρωση 20λεπτών αγώνα όταν μετά από γέμισμα του Τσακαλάκου από φάουλ λίγο κάτω απ την σέντρα ο Καραμπάτσος με αριστοτεχνικό ανάποδο τακουνάκι έστειλε την μπάλα στην εστία του ανήμπορου να αντιδράσει αντίπαλου τερματοφύλακα και των σαστιμένων αντιπάλων αμυντικών που θα ήθελαν ένα ριπλέι αν υπήρχε για να δουν πως μπήκε. Το Πεταλίδι προσπαθούσε να ισορροπήσει και να δείξει γιατί είναι πρώτο στη βαθμολογία. Μάταια όμως γιατί το μονοδιάστατο παιχνίδι που στηριζόταν πάνω στις εμπνεύσεις των Ξαρχάκου-Κορμπή δεν είχε αποτέλεσμα. Δυστυχώς για την ομάδα μας λίγο πριν το ημίχρονο μία τέτοια συνεργασία έφερε το γκολ της ισοφάρισης για τους αντιπάλους.
Στην επανάληψη ο Χανδριναϊκός πίεσε και κινδύνεψε ελάχιστα μόνο από αντεπιθέσεις των ταχύτατων αντιπάλων. Έχασε πληθώρα ευκαιριών από πολλούς παίχτες της ομάδας μας. Ακόμα και αν ήταν άτυχος ο Χανδριναϊκός,η ανακούφιση των αντιπάλων που έφυγαν με ένα βαθμό σίγουρα σημαίνει πολλά. Η στήριξη των φιλάθλων είναι πολύτιμη όπως και η ποδοσφαιρική και σε κόσμια πλαίσια ατμόσφαιρα που δημιουργούν σε κάθε ματς είναι άξια συγχαρητηρίων.




Ταυτότητα του ματς

Γήπεδο: Σουληναρίου
Διαιτητής: Πλεμενόπουλος
Βοηθοί: Καλογερόπουλος, Σωτηρόπουλος



Συνθέσεις



Χανδριναϊκός Π.Σ.( Μάλαμας Δημ.):Νικητόπουλος Π., Τσακαλάκος, Θερριός,  Νικητόπουλος, Διαμάντης, Ντενίς, Καρνέζης (87' Ράλλης), Παυλής, Κωσταντινίδης , Σεφεράσι(46' Λύρας), Καραμπάτσος Ν. 


Απόλλων Πεταλιδίου (Ξαρχάκος Ι.): Μποζίκας, Σκαφίδας, Χούτος, Πετρόπουλος Α., Καπρουλάς, Αυγουλέας (60' Δημητρόπουλος Η.), Κορμπής, Κουμούτσος, Παναγόπουλος Ι. (87' Παπανικολάου), Ξαρχάκος Ι., Πουλάκος Δ. (Πουλάκος Γ.)


Σκόρερ:   19' Καραμπάτσος  -  42' Κορμπής Κ.