Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

νέα ποδοσφαιρική σεζόν

ΑΡΧΙΣΕ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ


 Κρατώντας την ίδια λογική με πέρυσι αλλά με υψηλότερους στόχους σχεδιάζεται ο Χανδριναϊκός για την φετινή σεζόν. Η ομάδα θα αποτελείται από ένα κράμα έμπειρων και νέων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι καλούνται να αποδώσουν ελκυστικό ποδόσφαιρο και να καταφέρουν να φτάσουν τουλάχιστον στην πρώτη πεντάδα, και από κει και πέρα ότι καλύτερο μπορέσουμε. Με μαέστρο τον προπονητή μας Πέτρο Χιώτη, θεωρούμε τον στόχο αυτό απολύτως εφικτό. Το καλό κλίμα και η επιτυχημένη περσινή πορεία έκανε τους διοικούντες του συλλόγου να επιθυμούν να κρατήσουν το μεγαλύτερο κομμάτι του ρόστερ και να το ενισχύσουν με αξιόλογους ποδοσφαιριστές, ώστε να πετύχουν το στόχο τους. Έτσι στο φετινό ρόστερ θα συνεχίσουν μέχρι στιγμής:
-στη γραμμή κρούσης, το κανόνι της ομάδας, Θανάσης Κοντός, με παρτενέρ το Νίκο Καραμπάτσο και τον Ορέστη Σαχινάι
- στη μεσαία γραμμή, οι ποιοτικοί Χρήστος Ράτσεβ και Δημήτρης Μπουντάς, έχοντας δίπλα τους τον Ηλία Δαρσακλή και τον Δημήτρη Μηλιώνη
- στην αμυντική γραμμή, οι απροσπέλαστοι Κώστας Καρλής και Φώτης Κοντός.
 Οι συζητήσεις θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες και με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του περυσινού ρόστερ που θέλουν να ακολουθήσουν.
 Η πρώτη μεταγγραφή ακούει στο όνομα Βασίλης Γιάνναρης, ο οποίος επέστρεψε μετά από ένα χρόνο απουσίας και θα βοηθήσει και αυτός στην επιθετική γραμμή. Του ευχόμαστε να είναι γερός και να τινάξει τα αντίπαλα δίχτυα πολλές φορές. Ακόμα έχει κλήσει και θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής (μεσοαμυντικός) από την Α' Λάρισας και γίνονται συζητήσεις για τις θέσεις του τερματοφύλακα, του στόπερ και μέσου, οι οποίες είναι σε καλό δρόμο.
 Τέλος θα ανέβουν από το παιδικό τμήμα των ακαδημιών τέσσερις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν τα στοιχεία να ακολουθήσουν τους υπολοίπους και να βοηθήσουν και αυτοί. Τις επόμενες εβδομάδες θα θέλαμε να έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ, και να περιμένουμε μετά κάτι εξαιρετικό. Συνεχίζεται...