Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Παιδικό Πρωτάθλημα_9η Αγωνιστική

ΕΜΦΑΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΠΑΜΙΣΟ


      Μετά το ρεπό που είχε η ομάδα μας την 7η αγωνιστική, αλλά και την αναβολή της 8ης με τον Τσικλητήρα Πύλου, πήγαμε στην 9η με αντίπαλο την Ακαδημία Παμίσου στην έδρα μας, και μετά από ένα φοβερό πρώτο ημίχρονο καταφέραμε εύκολα να επιβληθούμε με το εμφαντικό 7-2, κάνοντας αποφασιστικό βήμα για το πρωτάθλημα που ήταν από την αρχή ο στόχος μας.
     Μετά λοιπόν από την ισοπαλία στην Κορώνη, η ομάδα μας ήθελε μόνο νίκη ώστε να είναι σε απόσταση βολής από τον Τσικλητήρα Πύλου που είχε ρεπό, και να παιχτούν όλα στο μεταξύ τους παιχνίδι για την ανάδειξη του πρωταθλητή. Οι τεχνικοί Νικητόπουλος & Ραδιώτης επισήμαναν την αναγκαιότητα του αγώνα για νίκη και γκάζωσαν τους μικρούς από τα αποδυτήρια, ώστε να μην παίξουν με την φωτιά στο πρώτο ημίχρονο όπως έκαναν στα δυο προηγούμενα παιχνίδια, χαραμίζοντας όλο το πρώτο μισό του αγώνα. Έτσι το ξεκίνημα του αγώνα βρήκε την ομάδα μας να πιέζει τον Πάμισο σε όλο το γήπεδο και να δείχνει από την αρχή τις διαθέσεις της. Το πάθος που έβγαζαν οι μικροί του Χανδριναϊκού απέδωσε γρήγορα καρπούς και στο 15’ μετά από πολλές επισκέψεις μας στην αντίπαλη περιοχή, ανοίξαμε το σκορ με τον δαιμόνιο Κώστα Καρλή να μπαίνει στην περιοχή και να πλασάρει ιδανικά τον τερματοφύλακα για το 1-0. Την σκυτάλη πήρε στο 20’ ο Βασίλης Κασέμ, ο οποίος μετά από σέντρα του Καρλή πλάσαρε στην κίνηση μέσα από το πέναλτι για το 2-0. Στο 25’ ήταν η σειρά του αρχηγού Φώτη Κοντού να χρηστεί σκόρερ μετά από ωραία εναλλαγή της μπάλας των Καρλή και Κασέμ να σερβίρουν στον Κοντό, ο οποίος δεν άφησε κανένα περιθώριο στον τερματοφύλακα του Παμίσου κάνοντας το 3-0. Η παράσταση ήταν για ένα ρόλο, με τους μικρούς του Παμίσου να νιώθουν χαμένοι από τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας μας. Στο 30’ ο Καρλής χρίστηκε ξανά σκόρερ με σουτ μέσα από την περιοχή κάνοντας το 4-0. Ο Κοντός στο 35’ απάντησε στο γκολ του Καρλή με το δεύτερο δικό του ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 5-0. Κοντός και Καρλής φέτος έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν, μιας και συναγωνίζονται οι δυο τους ποιος θα βάλει τα περισσότερα γκολ στο πρωτάθλημα, με τον Κοντό να προηγείται με μικρή διαφορά από τον Καρλή. Στο τέλος της χρονιάς θα δούμε ποιος θα πάρει το χρυσό παπούτσι !!! Στο παιχνίδι μας όμως, πριν βγει το ημίχρονο έγινε και το 6-0 με καρφωτή κεφαλιά από τον Μεμουσάϊ μετά από σέντρα του Καρλή. Το ημίχρονο τελείωσε με μεγάλο σκορ υπέρ της ομάδας μας, που στην ουσία καθάρισε και το παιχνίδι.
     Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν και οι έξι αλλαγές με το ξεκίνημα του ημιχρόνου, βγάζοντας αυτούς που έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα, ώστε να συμμετάσχουν και οι υπόλοιποι. Έτσι το παιχνίδι ισορρόπησε, και ο Πάμισος βρήκε και αυτός χώρο για να δημιουργήσει φάσεις, όμως όπου χρειάστηκε ο Γιάννης Βλαχόγιαννης ήταν εκεί και με καίριες αποκρούσεις κρατούσε ανέπαφη την εστία μας. Στο 60’ όμως μετά από λάθος των αμυντικών μας, ο επιθετικός του Παμίσου πλάσαρε από κοντά για το γκολ της τιμής μειώνοντας σε 6-1. Στο 70’ όμως ο φορμαρισμένος Γιούργκεν Μπρέγκου που έπαιζε στην κορυφή, μπήκε στην περιοχή από δεξιά και με έξυπνο πλασέ στην κλειστή γωνία έγραψε και αυτός το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, εκτινάσσοντας το σκορ στο 7-1. Στο 75’ πετύχαμε κι άλλο γκολ, όμως στο δικό μας τέρμα, όταν ο Ηλίας Χότζα στην προσπάθειά του να διώξει, την έστειλε χωρίς να θέλει στα δίχτυα μας για το τελικό 7-2.
      Η ομάδα έκανε το καθήκον της, πήρε την νίκη και έβαλε ένα ακόμη λιθαράκι για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και του πρωταθλήματος. Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την σοβαρότητα και την εμφάνιση που έδειξαν. Ελπίζουμε και στο επόμενο εξ αναβολής παιχνίδι με τον Τσικλητήρα Πύλου, που στην ουσία είναι τελικός, να κάνουν ανάλογη εμφάνιση και να μπορέσουν να κόψουν πρώτοι το νήμα του πρωταθλήματος.



 ΣΥΝΘΕΣΗ: Βλαχόγιαννης, Μπρέγκου, Καρλής Κ., Κασέμ, Μεμουσάι, Κλαρίδας, Γεωργόπουλος, Κοντός, Ραδιώτης, Λόκα, Μηλιώνης. (αλλαγές: Καρλής Γ., Σαχινάϊ, Πολυζώης, Χότζα, Γκότσης, Ρόκου,)