Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

15η Αγωνιστική Α1_2016-17

ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΜΕ 3ΕΥΚΑΡΙΕΣ-ΓΚΟΛ 

     Με το Χανδριναϊκό να παρατάσσεται με πολλές απουσίες, αλλά να κάνει μια πειστική εμφάνιση, δεν κατάφερε ούτε σε αυτό τον αγώνα να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, χάνοντας από το Ασπρόχωμα με 3-1.
      Η ομάδα μας παρατάχθηκε με τρεις απουσίες, με τους Νικητόπουλο, Κατσιγιάννη και Μπιλάλι να απουσιάζουν για διάφορους λόγους, οι λύσεις για τον Δημήτρη Μάλαμα ήταν περιορισμένες, δεδομένου και του μικρού ρόστερ. Παρόλα αυτά η ομάδα μας προσπάθησε με όλες της τις δυνάμεις, αλλά η τύχη, ο διαιτητής και τα ατομικά μας λάθη, έφεραν άλλο αποτέλεσμα από αυτό που δικαιούμασταν. Το ξεκίνημα ήταν δυνατό με τον Χανδριναϊκό να δείχνει διάθεση για κάτι καλό από τα πρώτα λεπτά. Έτσι πριν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο ο Γιάνναρης έφυγε γρήγορα στην πλάτη της άμυνας, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε ωραία τον εξερχόμενο τερματοφύλακα, με την μπάλα να μας γυρίζει την πλάτη, και να σταματά στο αριστερό δοκάρι του Ασπροχώματος, με τους αμυντικούς να διώχνουν πριν περάσει την γραμμή. Το παιχνίδι συνεχίστηκε σε γρήγορο τέμπο και από τις δυο ομάδες, χωρίς όμως να έχουν κάποια καλή φάση στις εστίες. Με την συμπλήρωση του εικοσάλεπτου, ο διαιτητής έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι στο Ασπρόχωμα, όπως τον εκθέτει και το βίντεο του αγώνα, με τους γηπεδούχους να εκμεταλλεύονται το δώρο του διαιτητή και να ανοίγουν το σκορ με 1-0. Οι διαμαρτυρίες από παίχτες και τον πάγκο της ομάδας μας δεν του άλλαξαν γνώμη, αντιθέτως έφεραν εκνευρισμό σε όλους τους παίχτες και χρειάστηκε ώρα για να επανέλθει η ηρεμία στην ομάδα. Μέχρι την λήξη του ημιχρόνου χάσαμε τρεις καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε, αλλά Λύρας, Καλδής και Σαχινάϊ βιάστηκαν στην τελική προσπάθεια, σπαταλώντας τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν από τα λάθη των αμυντικών του Ασπροχώματος. Το Ασπρόχωμα είχε δυο καλά σουτ μέσα από την περιοχή χωρίς να ανησυχήσουν τον Κούρταλη. Έτσι πήγαμε στο ημίχρονο χάνοντας 1-0, ένα σκορ που δεν αντικατόπτριζε την πραγματικότητα μέχρι εκείνη την στιγμή, εάν συμπεριλάβουμε και την εφεύρεση πέναλτι του διαιτητή.
      Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας προσπάθησε ξανά από την αρχή να ισοφαρίσει, και στο 55’ ο Ζωγόπουλος τροφοδότησε τον Σαχινάϊ με ωραία μπαλιά, ο μικρός διέσχισε το μισό γήπεδο, μπήκε στην αντίπαλη περιοχή τετ α τετ, αλλά η απειρία του τον έκανε να σουτάρει δυνατά, αντί να πλασάρει ψύχραιμα, στέλνοντας την μπάλα ψηλά άουτ. Η ευκαιρία αυτή ήταν σημαντική για την εξέλιξη του αγώνα, γιατί εάν ισοφαρίζαμε το παιχνίδι θα είχε άλλη τροπή, γιατί στην επόμενη φάση δεχτήκαμε και δεύτερο γκολ, σκορπίζοντας απογοήτευση σε όλους. Το γκολ αυτό ήταν και αυτό δώρο στους αντιπάλους αυτή την φορά από εμάς. Ο Φωτόπουλος άνοιξε την μπάλα μέσα στην περιοχή μας, του την έκλεψε ένας παίχτης του Ασπροχώματος, βγάζοντας απευθείας σέντρα, με την μπάλα να γκελάρει στην αγκαλιά του Κούρταλη, και τον επιθετικό των γηπεδούχων απλά να την σπρώχνει στα δίχτυα για το 2-0. Στη συνέχεια μέχρι το 80’ και οι δυο ομάδες έχασαν από δυο ευκαιρίες. Το Ασπρόχωμα με εκτέλεση φάουλ και κοντινό πλάσε, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, και εμείς με τον Λύρα να κάνει αδύναμο σουτ από πολύ κοντά, και ένα γύρισμα των αμυντικών τους να διώχνει με υπερένταση ο τερματοφύλακας τους. Έτσι στο 82’ η ομάδα μας χωρίς ψυχολογία δέχτηκε και τρίτο γκολ με τον επιθετικό τους να κρεμάει τον Κούρταλη μετά από ολιγωρία του Λύρα κοντά στην μικρή περιοχή. Το μόνο που καταφέραμε ήταν να βάλουμε το γκολ της τιμής στο 87’, όταν ο Ζωγόπουλος μετά από κόρνερ έπιασε ένα δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.
      Σε άλλο έναν αγώνα φύγαμε με τα χέρια άδεια, παρόλο που ήμασταν βελτιωμένοι από τον προηγούμενο αγώνα, αυτό δεν έφτανε για να πάρουμε κάτι καλό από μια ομάδα που ούτε και αυτή ήταν καλή στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
      Πρέπει επείγοντος να γίνει ανασύνταξη δυνάμεων, και όλοι να εμφανιστούν πολύ καλύτεροι στον επόμενο αγώνα, γιατί τα περιθώρια στενεύουν όσο περνάνε οι αγωνιστικές, και κανένας αγώνας δεν θα είναι εύκολος από εδώ και πέρα.

       Το μικρό ρόστερ δεν είναι δικαιολογία για κανέναν, άλλωστε ήταν επιλογή. Όσοι βρίσκονται αυτή την στιγμή στον Χανδριναϊκό είναι παίχτες με αξία, με εμπειρία, ταλαντούχοι και μαχητές, και όσοι βρισκόμαστε κοντά στην ομάδα ξέρουμε ότι θα κρατήσουν ψηλά την σημαία του Χανδριναϊκού όπως του αξίζει.  


ΣΥΝΘΕΣΗ: Κούρταλης, Κότι, Μεμουσάι, Λύρας, Μητρόπουλος (65’ Καρλής), Φωτόπουλος, Ζωγόπουλος, Σαχινάϊ, Καλδής, Γιάνναρης (80’ Κοντός), Κλαρίδας