Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 10Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ... 

     Στην τελευταία αγωνιστική αυτού του μαγικού ταξιδιού φέτος, ο Χανδριναϊκός πήρε ξεκούραστα τους 3 βαθμούς, αφού το Πεταλίδι δεν κατέβηκε να αγωνιστεί στο μεταξύ μας αγώνα, στέφοντας μας και επίσημα ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ στον 4Ο όμιλο του Παιδικού πρωταθλήματος.
      Η Παιδική ομάδα ολοκλήρωσε με αυτό τον τρόπο τις υποχρεώσεις της στην παρθενική της συμμετοχή στο Παιδικό πρωτάθλημα, σαν ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ φτάνοντας συνολικά τους 20 βαθμούς, με δυο ισοπαλίες και καμία ήττα παρακαλώ. Η χαρά όλων και οι επευφημίες έδιναν και έπαιρναν, και όλοι τώρα περιμένουμε την απονομή του Πρωταθλήματος, να τρελαθούμε τελείως.
     Η διοίκηση θέλει να δώσει άλλη μια φορά συγχαρητήρια στο προπονητικό τιμ, Νικητόπουλο Πέτρο, Ραδιώτη Αναστάσιο και Θερριό Κωνσταντίνο, για το σπουδαίο έργο που επιτέλεσαν, σε όλους τους φυσικούς πρωταγωνιστές, τα παιδιά που πίστεψαν και εν τέλει κατέκτησαν το Πρωτάθλημα, που είναι σημαντικό τόσο για τους ίδιους όσο και για το σύλλογο, και τέλος στους γονείς που βοήθησαν τόσο οικονομικά όσο και στις μετακινήσεις των παιδιών.
     Η γιορτή που θα πραγματοποιηθεί στην απονομή του Πρωταθλήματος θα είναι αντάξια του άθλου που κατάφεραν όλοι αυτοί μαζί, γιατί τους αξίζει.

     ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΤΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ.