Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016





Ο Χανδριναϊκός ΠΣ διοργανώνει το Χριστουγεννιάτικο πάρτυ του την Πέμπτη 29-12 αποχαιρετώντας τη χρονιά που πέρασε με φίλους και υποστηρικτές του στο Face Club στο λιμάνι της Πύλου. Σας περιμένουμε όλους!

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Ρεμπέτικη Βραδιά


 Η ομάδα μας διοργάνωσε με επιτυχία άλλη μια μουσική βραδιά  στα γραφεία του συλλόγου διασκεδάζοντας μαζί με τα μέλη του συλλόγου αλλά και τους φίλους που συμμετείχαν και ενίσχυσαν τις προσπάθειες της ομάδας σε δύσκολους οικονομικά καιρούς για όλους. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για μία  ακόμα ωραία βραδιά.



Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

ΡΕΜΠΕΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ


10η Αγωνιστική Α1_2016-17

ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΧΑΣΕΙ...



       Χωρίς περιθώριο για άλλες απώλειες βαθμών παρατάχθηκε ο Χανδριναϊκός στο γήπεδο της Μικρομάνης με την τοπική ομάδα, αλλά άλλο το ‘’θέλω’’ και άλλο το ‘’μπορώ’’, έτσι ελέω και του διαιτητικού τρίο, φύγαμε με άδεια τα χέρια, χάνοντας στις καθυστερήσεις με γκολ οφσάιντ 2-1.
       Έχοντας σημαντικές απουσίες, του Καραμπάτσου (τραυματίας), και Μπιλάλι (επαγγ. υποχρεώσεις), έπρεπε όλοι να κάνουν κατάθεση ψυχής για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Η πρώτη καλή ευκαιρία χάθηκε από εμάς στο 3’ λεπτό, όταν ο Παυλέας έβγαλε τον Γιάνναρη στην πλάτη της άμυνας απέναντι από τον τερματοφύλακα, με τον επιθετικό μας να κάνει την χειρότερη επιλογή και χωρίς να σουτάρει να χάνει την μπάλα και την ευκαιρία να προηγηθούμε με το καλημέρα. Σε ένα βαρύ και κακής ποιότητας αγωνιστικό χώρο, η ομάδα μας βρέθηκε να παραπατάει μετά από αυτή την φάση, με την
Μικρομάνη να έχει την κατοχή και με επιθετικό σχηματισμό να βρίσκεται συνεχώς γύρω από την περιοχή. Έτσι το σκορ δεν άργησε να ανοίξει για τους γηπεδούχους, όταν μετά από αλλεπάλληλα λάθη των παιχτών μας, βγήκε σέντρα από αριστερά με τον επιθετικό της Μικρομάνης να σηκώνεται πιο ψηλά και με γυριστή κεφαλιά να αφήνει άγαλμα τον Νικητόπουλο, κάνοντας το 1-0 πολύ νωρίς. Η ομάδα μας συνέχισε να μην μπορεί να μαρκάρει σωστά μέχρι το πρώτο εικοσάλεπτο με τις επιθέσεις των γηπεδούχων να γίνονται κατά κύματα. Ο Δημήτρης Μάλαμας με εσωτερικές αλλαγές των παιχτών βρήκε την λύση, και το παιχνίδι ισορρόπησε. Ο Χανδριναϊκός ξεδιπλώθηκε μέσα στο γήπεδο και όχι μόνο έκανε αισθητή την παρουσία του, αλλά ισοφάρισε κιόλας στην δεύτερη ευκαιρία που του δόθηκε. Έτσι στο 23’ μετά από δυνατό βολέ του Νικητόπουλου, οι αμυντικοί της Μικρομάνης έδιωξαν άσχημα προς τα πίσω, με τον Καλδή να παίρνει το ριμπάουντ και προλαβαίνοντας τον τερματοφύλακα στην έξοδο, τον κρέμασε από μακριά κάνοντας το 1-1. Η ομάδα μας έκανε πολλά λάθη ειδικά από τις γραμμές δίνοντας την ευκαιρία στην Μικρομάνη φτάνει εύκολα στην περιοχή μας, με τον Νικητόπουλο να κρατάει με δυο επεμβάσεις, μια στο 30’ με τα χέρια και μια στο 37’ με τα πόδια, το ισόπαλο σκορ. Από την άλλη εμείς δυσκολευόμασταν να φτάσουμε στην αντίπαλη περιοχή, και όταν γινόταν αυτό Καλδής, Σαχινάϊ και Γιάνναρης φλυαρούσαν και δεν μπορεσαν να τελειώσουν σωστά τις φάσεις που δημιουργήθηκαν. Η Μικρομάνη είχε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, αλλά χωρίς να γίνει κάποια άλλη αξιόλογη φάση και από τις δυο ομάδες, πήγαμε ισόπαλοι στα αποδυτήρια.
      Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου τα νεύρα περίσσευαν από όλους για την εικόνα της ομάδας, με τον Δημήτρη Μάλαμα να βάζει τα πράγματα στη θέση τους και με εκ νέου
οδηγίες, να δίνει το σύνθημα για την ανατροπή. Η ηρεμία όμως που ζήτησε ο προπονητής δεν ήρθε ποτέ, και το άγχος των περισσότερων για την ανατροπή, έκανε τα πράγματα χειρότερα. Έτσι συνεχίσαμε να κάνουμε πολλά λάθη στην επιθετική γραμμή, καθώς και στις γραμμές έξω δεξιά και αριστερά, δίνοντας το δικαίωμα στην Μικρομάνη να γίνεται κάτοχος της μπάλας και να κάνει ευκαιρίες χωρίς να ιδρώσει. Η μπάλα έφτανε με ευκολία στην περιοχή μας, και εάν δεν ήταν σε καλή μέρα ο Νικητόπουλος ίσως το παιχνίδι να είχε τελειώσει πολύ νωρίς. Με 4 τουλάχιστον καθοριστικές επεμβάσεις και άλλα τόσα διωξίματα και μπλοκαρίσματα στο ύψος της περιοχής, κράταγε την ομάδα μέσα στο παιχνίδι. Η Μικρομάνη στο 70’ έφτασε μια ανάσα από το γκολ, όταν ο επιθετικός έχασε αυτό που δεν χάνεται, αφού πλάσαρε από το 1 μέτρο και την πήγε άουτ. Το ίδιο και εμείς στο 80’ όταν ο Γιάνναρης την μοναδική φορά που δεν βγήκε οφσάιντ, βγήκε στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, τετ α τετ, σουτάροντας αδύναμα από μακριά, με την μπάλα μετά από πολλά γκελ να χτυπάει στην ρίζα της αριστερής δοκού και να διώχνουν οι αμυντικοί στη συνέχεια μακριά. Έτσι φτάσαμε στο 95’ στην τελευταία φάση του αγώνα, όταν ο επιθετικός της Μικρομάνης βρέθηκε αμαρκάριστος και σούταρε δυνατά μέσα από την περιοχή, ο Νικητόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά ψηλά στην γωνία, αλλά στην επαναφορά της μπάλας ένας άλλος παίχτης της Μικρομάνης επωφελήθηκε και με κεφαλιά στην κίνηση έστειλε την μπάλα προς τα δίχτυα, άλλος παίχτης της Μικρομάνης που ήταν στη γραμμή πίσω από τον Νικητόπουλο την έσπρωξε στα δίχτυα. Η πρώτη βοηθός γραμμής σήκωσε αμέσως την σημαία για οφσάιντ, μιας και ήταν καταφανές. Παράγοντες και παίχτες της Μικρομάνης κινήθηκαν εναντίον της, και πριν προλάβουν να φτάσουν σε αυτή, προφανώς φοβούμενη κάνει το απίθανο, κατεβάζει την σημαία και δείχνει σέντρα. Το τι ακολούθησε δεν περιγράφεται. Ήταν η σειρά των παιχτών του Χανδριναϊκού να διαμαρτυρηθούν για αυτή την αδικαιολόγητη αλλαγή της απόφασης κατά μας. Ο τερματοφύλακας μας Νικητόπουλος που
κινήθηκε προς την βοηθό για να διαμαρτυρηθεί δέχτηκε αλήτικη επίθεση από τον ‘’παράγοντα’’ της Μικρομάνης ο οποίος κατονομάζεται στο φύλλο αγώνα, ρίχνοντας κλωτσιά του την ώρα που έτρεχε. Η σύρραξη γενικεύτηκε με τον αγώνα να διακόπτεται για αρκετή ώρα, και τον εν λόγω παράγοντα να κρύβεται πίσω από παίχτες της Μικρομάνης για να γλυτώσει, και να μην μπορεί να αρθρώσει λέξη στον μαινόμενο Νικητόπουλο που του ζήταγε εξηγήσεις. Αφού τα πνεύματα ηρέμησαν ο διαιτητής σφύριξε την λήξη, αφού έκανε το καθήκον του, δεν είχε νόημα να παίξουμε άλλο, η Μικρομάνη νίκησε 2-1 και αυτός ήταν ο στόχος.
     Πρόκειται για πρωτοφανή πράξη βίας, από παράγοντα και μάλιστα χωρίς να θίγεται ο ίδιος. Εάν θέλει η Μικρομάνη κάποτε να μεγαλώσει σαν ομάδα, πρέπει και να μεγαλώσει και σε παράγοντες, αλλιώς ας ανοίξει μέτωπα με όποιον θέλει, κακό δικό της.      
      Φαντάσου να μην είχε και παρατηρητή διαιτησίας στο γήπεδο τι θα τραβάγαμε; Ο άνθρωπος που στέλνει η Ένωση για παρατηρητή διαιτησίας, είδε φυσιολογικό το 80-20 υπέρ της Μικρομάνης, τα 18 φάουλ υπέρ της Μικρομάνης, 3 εμείς, 9 οφσάιντ κατά μας, κανένα γι αυτούς (ούτε βέβαια το γκολ στο 95’), σωστή την αποβολή από τον πάγκο του παράγοντα μας Χρήστου Ζάλιαρη, και σωστές τις απανωτές παρατηρήσεις και την κάρτα στον προπονητή Δημήτρη Μάλαμα, και όλα αυτά στο δεύτερο ημίχρονο. Μάλιστα ο κύριος Μανωλόπουλος (παρατηρητής) είχε σαφή άποψη για την τελευταία φάση, ότι η μπάλα είχε περάσει την γραμμή πριν την σπρώξει ο τελευταίος παίχτης στα δίχτυα. Μας άφησε άφωνους πραγματικά, γιατί ο ίδιος ήταν στο κέντρο του γηπέδου. Άρα δυο πράγματα συμβαίνουν: ή αυτή τη γελοία εξήγηση σκέφτηκε να μας πει για την ανεξήγητη απόφαση της βοηθού, ή το γήπεδο της Μικρομάνης έχει ψηφιακό σύστημα γραμμής της UEFA και δεν το ξέρουμε. Κάντε μας τη χάρη κύριε Μανωλόπουλε, είπαμε τους κάνουμε …..…δεν είμαστε !!!  
       Το πήραμε όμως το μήνυμα, αφού με την παρουσία σας και την ανοχή σας τα παιδιά της Ε.Π.Σ.Μ. περνάνε πριονοκορδέλα τον Χανδριναϊκό κάθε Σαββατοκύριακο, καταλάβαμε που το πάτε.

       Σας λέμε τούτο: ο Χανδριναϊκός θα πέσει μόνο αν το θέλουμε εμείς, και στο χωρίο μας το τομάρι μας το πουλάμε πολύ ακριβά !!!



ΣΥΝΘΕΣΗ: Νικητόπουλος, Βασιλόπουλος, Κότι, Κατσιγιάννης, Φωτόπουλος, Παυλέας, Ζωγόπουλος, Σαχινάϊ, Καλδής, Γιάνναρης, Μεμουσάϊ (75’ Κλαρίδας).

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ_6Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΔΙΚΑΙΗ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΣΤΗ ΚΟΡΩΝΗ

    Για την 6η αγωνιστική η παιδική ομάδα μας φιλοξενήθηκε από την Κορώνη στο ομώνυμο γήπεδο, και ενώ βρέθηκε να χάνει 3-0 στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο έδειξε χαρακτήρα και έφυγε τελικά με το βαθμό της ισοπαλίας με τελικό σκορ 3-3, από μια δύσκολη έδρα.
      Με δυο σημαντικές απουσίες παρατάχθηκε η ομάδα μας στο παιχνίδι με την Κορώνη, και αυτές ήταν του τερματοφύλακα Γιάννη Βλαχόγιαννη και του μέσου Άγγελου Γεωργόπουλου που βρισκόταν εκτός Νομού για μαθητικούς λόγους. Ο βροχερός καιρός έκανε το έργο μας ακόμη πιο δύσκολο, και ήταν σαφές ότι σε όλο το πρώτο ημίχρονο ψάχναμε τα πατήματα μας, με πολλά λάθη, κάτι που μας στοίχισε και τα 3 γκολ κατά μας, χωρίς εμείς να φανούμε ιδιαίτερα απειλητικοί. Η αναγκαστική αλλαγή τερματοφύλακα κρίθηκε θετική και δεν φέρει ευθύνη σε κανένα γκολ, από την άλλη όλη η αμυντική γραμμή ήταν έκτος τόπου και χρόνου, με πολλά λάθη, άσχημα διωξίματα, και κακά μαρκαρίσματα, έβαλε σε περιπέτειες την ομάδα από νωρίς. Η Κορώνη σε κόντρα επίθεση άνοιξε το σκορ στο 15’, με τον επιθετικό να μπαίνει από την αριστερή πλευρά μας χωρίς κανένας να τον ανακόψει, έφτασε απέναντι από τον τερματοφύλακα τον οποίο πλάσαρε κάνοντας το 1-0. Στο επόμενο πεντάλεπτο σε φάση καρμπόν έγινε και το 2-0 με την άμυνα να δείχνει σαστισμένη από την γρήγορη τροπή του σκορ. Η ομάδα μας προσπάθησε να ισορροπήσει με αλλαγές από τον πάγκο και εσωτερικά, και το κατάφερε για ένα τέταρτο, χάνοντας κάποιες καλές ευκαιρίες με τους Κασέμ, Καρλή και Κοντό, αλλά χωρίς τύχη. Κάθε επίθεση όμως της Κορώνης ήταν κίνδυνος θάνατος, έτσι στο 35’ δεχτήκαμε και τρίτο γκολ με παρόμοιο τρόπο, σκορπίζοντας απογοήτευση σε όλη την ομάδα. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι, και πήγαμε στα αποδυτήρια με ένα βαρύ σκορ κατά μας.
      Όπως και στο Πεταλίδι πετάξαμε ένα ημίχρονο στα σκουπίδια, με τους Νικητόπουλο και Ραδιώτη να είναι έξαλλοι, και να γκαζώνουν τους μικρούς στα αποδυτήρια. Οι οδηγίες και οι προτροπές έπιασαν τόπο, και η ομάδα μας εμφανίστηκε μεταμορφωμένη στο δεύτερο.
      Με εκ νέου αλλαγές από τον πάγκο και εσωτερικές, η ομάδα μας έγινε πιο επιθετική και με σοβαρότητα πίσω, είχε τον πλήρη έλεγχο και ήταν θέμα χρόνου να σκοράρει. Από την άλλη η Κορώνη έμεινε πίσω σε όλο το δεύτερο ημίχρονο και το πλήρωσε, μόνο με κάποιες κόντρες προσπάθησε να φανεί απειλητική, αλλά χωρίς να το πετύχει. Μέχρι το 60’ παρόλο που είχαμε κάνει πολλές τελικές δεν μπορούσαμε να διασπάσουμε την αμυντική διάταξη της Κορώνης, εκεί όμως ο Κοντός έδειξε την συνέπεια του με τα δίχτυα και με ένα κεραυνό μέσα από την περιοχή μείωσε αρχικά σε 3-1 σπάζοντας το ρόδι. Η ομάδα μας δεν σταμάτησε να πιέζει ασφυκτικά την Κορώνη με τους Καρλή, Κασέμ Κοντό και Μεμουσάϊ να χάνουν ισάριθμες ευκαιρίες να μειώσουν κι άλλο, χωρίς να το πετύχουν, αλλά να δικαιώνονται όταν στο 70 κερδίσαμε πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο φορμαρισμένος Κοντός, μη χάνοντας την ευκαιρία, μειώνοντας σε 3-2 μέσα σε αποθέωση. Η Κορώνη κουμπώθηκε πίσω για να κρατήσει το υπέρ της σκορ, όμως οι παίχτες του Χανδριναϊκού έπαιζαν σαν δαιμονισμένοι για την ισοφάριση, και το πέτυχαν στο 79’, όταν εκτελέσαμε φάουλ έξω από την περιοχή, η μπάλα έφτασε στο πέναλτι με τον σκληροτράχηλο Βασίλη Κασέμ να ευνοείται και να εκτελεί από κοντά για το 3-3. Το τι έγινε σε γήπεδο και πάγκο δεν περιγράφεται, με τους μικρούς να πανηγυρίζουν έξαλα αυτό το γκολ. Στις καθυστερήσεις του αγώνα χάσαμε μοναδική ευκαιρία για την ολική ανατροπή, όταν Μεμουσάι και Κασέμ δεν μπόρεσαν να την σπρώξουν στα δίχτυα από πολύ κοντά. Το σφύριγμα του αγώνα βρήκε τους παίχτες της Κορώνης περίλυπους και του Χανδριναϊκού εξουθενωμένους από την υπερπροσπάθεια αλλά στον 7ο ουρανό από την ανατροπή.
      Είναι η τρίτη φορά φέτος που χαραμίζουμε το πρώτο ημίχρονο, αλλά στο τέλος καταφέρνουμε να πάρουμε κάτι καλό από έναν αγώνα. Αυτό ήταν και το στοιχείο που στάθηκε το τεχνικό δίδυμο του Χανδριναϊκού μετά το τέλος του αγώνα στα αποδυτήρια, κόβοντας τα γέλια και τις χαρές των παιχτών του Χανδριναϊκού.
     Κανένας δεν μπορεί να αγνοήσει τον χαρακτήρα και την αντίδραση που έδειξε η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, αλλά είναι κρίμα ενώ μπορούν να κάνουν φέτος μεγάλα πράγματα στο πρωτάθλημα, να κυνηγάνε συνέχεια το σκορ που έχουν χαρίσει στους αντιπάλους στο πρώτο ημίχρονο.
     Όλοι επικεντρώνονται στο επόμενο παιχνίδι με το Τσικλητήρα Πύλου στην Μεθώνη που θα κρίνει κατά μεγάλο ποσοστό και τον φετινό τίτλο. Ελπίζουμε η ομάδα να βγάλει τον καλύτερο της χαρακτήρα και να πετύχει αυτό που όλοι έβαλαν σαν στόχο φέτος, το πρωτάθλημα.        

      Επίσης να ευχαριστήσουμε την διοίκηση της Κορώνης για την άψογη φιλοξενία, και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια.


ΣΥΝΘΕΣΗ: Καραγιάννης, Γκότσης, Σαχινάι, Καρλής, Κασέμ, Μεμουσάι, Κλαρίδας, Κοντός, Ραδιώτης, Λόκα, Κανάκης. (αλλαγές: Μηλιώνης, Μπρέγκου) 

9η Αγωνιστική Α1_2016-17

ΠΑΛΕΨΕ ΑΛΛΑ ΕΧΑΣΕ ΜΕ 2-3


      Μετά από δυο θετικά αποτελέσματα η ομάδα μας ήθελε να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις, αλλά όταν έχεις απέναντι έναν τόσο κακό διαιτητή και τους επιθετικούς σου σε κακή μέρα, δεν είναι εύκολο να πάρεις κάτι καλό από μια ομάδα όπως είναι η Σπερχογεία, έστω και αν παίζεις μέσα στην έδρα σου. Έτσι το τελικό σκορ 2-3 μας άφησε με την πίκρα και χαμηλά στην βαθμολογία.
      Η Σπερχογεία έχοντας γρήγορους και έμπειρους παίχτες μπήκε πιο δυνατά από εμάς μέσα στο γήπεδο και μας αιφνιδίασε με τον τρόπο παιχνιδιού της, με την ομάδα μας να βρίσκεται για ένα δεκάλεπτο σε τρικυμία. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 11’ η Σπερχογεία εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, η μπάλα έσπασε προς τα πίσω με τον επιθετικό της να πιάνει ένα μονοκόματο σουτ,  με τον Νικητόπουλο να αποκρούει εξ επαφής, και στην επαναφορά ο Καραμπάτσος που είχε οπισθοχωρήσει προσπάθησε να απομακρύνει, με έναν παίχτη της Σπερχογείας να χτυπάει από πίσω το πόδι του και προς έκπληξη όλων να σφαδάζει ο ίδιος. Ο διαιτητής που ήταν κοντά ‘’ξεγελάστηκε’’ και αντί να δώσει επιθετικό φάουλ, καταλόγισε πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων. Οι διαμαρτυρίες ήταν έντονες από τους παίχτες του Χανδριναϊκού που δεν μπορούσαν πιστέψουν την απόφαση αυτή, και με τον διαιτητή να μοιράζει κίτρινες κάρτες. Το πέναλτι εκτελέστηκε, ο Νικητόπουλος πήγε άλλη γωνία και η Σχερχογεία είχε εκμεταλλευτεί στο έπακρο το δώρο του διαιτητή, κάνοντας το 0-1. Η απόφαση αυτή έκανε τους παίχτες του Χανδριναϊκού νευρικούς και να μην μπορούν να ισορροπήσουν το παιχνίδι. Έτσι πριν καλά καλά περάσουν 5 λεπτά η Σπερχογεία έφτασε και σε δεύτερο γκολ, όταν μετά από κάθετη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας μας, ο επιθετικός των φιλοξενούμενων βγήκε απέναντι από τον Νικητόπουλο, τον οποίο πλάσαρε ιδανικά στην έξοδο, παίρνοντας νωρίς καθαρό προβάδισμα με 0-2. Εκεί που όλοι φίλαθλοι πίστεψαν ότι θα έρθει ο διασυρμός, οι παίχτες του Χανδριναϊκού πείσμωσαν και κόλλησαν την Σπερχογεία στον τοίχο, όχι για ένα ημίχρονο αλλά για όλο το υπόλοιπο παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν τον σταυρό τους πώς έφυγαν με διπλό μέσα από το Σουληνάρι. Η ομάδα μας πίεσε ασφυκτικά για ένα γκολ, αλλά Σαχινάϊ, Καλδής και Παυλέας δεν τελείωσαν καλά τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν. Έτσι στο 36’ ήρθε η σειρά μας να πάρουμε πέναλτι, όταν ο αμυντικός της Σπερχογείας, γκρέμισε τον Καλδή μέσα στην περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κατσιγιάννης, ο οποίος νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα κάνοντας το 1-2. Το πρέσινγκ της ομάδας μας ήταν ανελέητο και δεν αφήναμε καμία φάση που να μην πάμε πρώτοι. Στο 42’ η τύχη μας γύρισε την πλάτη, όταν ο Καραμπάτσος έπιασε ένα βολ πλανέ μέσα από την περιοχή με την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι της Σπερχογείας και να περνά άουτ. Μέχρι το ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι και πήγαμε στα αποδυτήρια με καλή ψυχολογία αλλά το σκορ κατά μας.
      Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας δεν σήκωσε το πόδι από το γκάζι, χάνοντας την μια ευκαιρία μετά την άλλη χωρίς να μπορεί να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες αυτές. Καλδής, Γιάνναρης, Κότι, Καραμπάτσος, και Παυλέας χαράμισαν όλες τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν, κάνοντας ήρωα τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Ο διαιτητής χάλασε άλλες τόσες φάσεις με απίθανα σφυρίγματα κατά μας, κάνοντας τους φιλάθλους να τον στολίζουν σε όλο το ημίχρονο και όχι άδικα. Έτσι τα λεπτά περνούσαν με την ομάδα μας να μην μπορεί να φτάσει στην ισοφάριση με όλους τους τρόπους και την Σπερχογεία να βρίσκει χώρους σε αντεπιθέσεις αλλά να μην μπορεί να τελειώσει με επιτυχία τις προσπάθειες της. Στο 86’ όμως μια ακόμη γρήγορη αντεπίθεση της στέφθηκε με επιτυχία αυτή τη φορά, όταν μετά από σέντρα ο επιθετικός μόνος του με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Νικητόπουλο κλειδώνοντας την νίκη για τους φιλοξενούμενους. Ο νόμος του ποδοσφαίρου ίσχυσε ακόμη μια φορά εις βάρος μας, αφού όποιος δεν βάζει γκολ, το τρώει, τελειώνοντας τις όποιες ελπίδες είχαμε για κάτι καλό. Το μόνο που καταφέραμε ήταν στις καθυστερήσεις να σώσουμε τα προσχήματα, με τον Καραμπάτσο να πετυχαίνει από την δεξιά κλειστή γωνιά το 2-3. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, σκορπώντας απογοήτευση στην ομάδα μας, που όλη η υπερπροσπάθεια πήγε στο καλάθι των αχρήστων.
       Ο αγώνας αυτός φανέρωσε την δυστοκία που έχει η επιθετική γραμμή στα τελευταία παιχνίδια με την διαφορά ότι σε αυτό το παιχνίδι την πλήρωσε, κάτι που ήταν αναμενόμενο να γίνει, καθώς σε κάθε παιχνίδι χάνουμε πολλές και απίστευτες ευκαιρείς για να σκοράρουμε.
       Η ομάδα προσπάθησε με όλες τις δυνάμεις σε αυτό το παιχνίδι, και κανείς δεν μπορεί να το παραγνωρίσει αυτό, αλλά βρεθήκαμε να χάνουμε 2-0 πολύ νωρίς, και σε αυτή την κατηγορία είναι δύσκολο να γυρίσεις τέτοια παιχνίδια. Κρατάμε την προσπάθεια και την θέληση των ποδοσφαιριστών και ελπίζουμε να είναι οδηγός στα επόμενα παιχνίδια.   
       Όσο για τον διαιτητή κύριο Κουτσαναστάση που σε όλο το παιχνίδι ήταν αρνητικός προς τον Χανδριναϊκό (και δεν είναι το μόνο), οι Άγγλοι λένε ‘’no comment’’ (χωρίς σχόλιο), για την ώρα θα το ενστερνιστούμε, αλλά επιφυλασσόμαστε για την συνέχεια. 


ΣΥΝΘΕΣΗ: Νικητόπουλος, Βασιλόπουλος, Κότι, Κατσιγιάννης, Φωτόπουλος, Παυλέας, Ζωγόπουλος, Καραμπάτσος, Σαχινάϊ (70’ Μπιλάλι), Καλδής, Γιάνναρης (65’ Μεμουσάϊ)