Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ_5Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ


      Στο δεύτερο σερί εκτός έδρας παιχνίδι, η ομάδα μας φιλοξενήθηκε από το Πεταλίδι στην ομώνυμη έδρα, με την ομάδα μας μετά το μπλάκ άουτ του πρώτου ημιχρόνου που βρέθηκε να χάνει, στο δεύτερο έκανε περίπατο φεύγοντας με το εντυπωσιακό 2-9 από το Πεταλίδι.
      Με ένα απρόοπτο ξεκίνησε το παιχνίδι μεταξύ του Πεταλιδίου και του Χανδριναϊκού, αφού μέχρι την έναρξη του παιχνιδιού ο ορισμένος διαιτητής από την Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας δεν προσήλθε στο γήπεδο για άγνωστους προς εμάς λόγους, και σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον αρμόδιο υπάλληλο της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας, μας πρότεινε να ορίσουμε έναν κοινής αποδοχής από τα δυο σωματεία όπως ορίζει ο Κ.Α.Π. εάν το επιθυμούσαμε. Ο κύριος Καλύβας από το Πεταλίδι και ο Πέτρος Νικητόπουλος από τον Χανδριναϊκό ως μοναδικοί εκπρόσωποι των σωματείων τους στον εν λόγω αγώνα, επέλεξαν να το κάνουν βάζοντας τον Νικητόπουλο σαν διαιτητή να βγάλει εις πέραν την εν λόγω αναμέτρηση, ζητώντας και από τις δυο ομάδες κατανόηση στα σφυρίγματα, που κατ ομολογία ήταν αμερόληπτα.
     Στο αγωνιστικό κομμάτι οι παίχτες του Χανδριναϊκού ξέροντας ότι η ομάδα του Πεταλιδίου δέχεται πάρα πολλά γκολ σε κάθε αγώνα (28 γκολ σε 3 αγώνες), νόμιζαν ότι θα τους χάριζαν την νίκη χωρίς να ιδρώσουν την φανέλα. Έτσι στο πρώτο ημίχρονο όλοι τους ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Στην άμυνα έδιωχναν χαλαρά, στο κέντρο δεν μάρκαραν καθόλου και στην επίθεση έκαναν την χειρότερη επιλογή, χωρίς βέβαια να σκοράρουν. Ο Νικητόπουλος που εκτελούσε χρέη διαιτητή δεν τους μιλούσε καθόλου και περίμενε να δει που θα το φτάσουν, και αυτοί το τερμάτισαν. Συνέχισαν να σέρνονται μέσα στο γήπεδο και να θυμίζουν ομάδα που μαζεύτηκε σήμερα πρώτη φορά για μπάλα, και όχι την ομάδα που ήταν πρώτη στη βαθμολογία. Έτσι το Πεταλίδι έβρισκε χώρους για αντεπίθεση, και σε μια από αυτές στο 25’ άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ από αριστερά, αφού είχε προηγηθεί λάθος από την μισή ομάδα του Χανδριναϊκού. Μέχρι την ανάπαυλα του πρώτου ημιχρόνου συνεχίστηκε αυτή η παρωδία, και έτσι πήγαμε στα αποδυτήρια χάνοντας 1-0.
      Στα αποδυτήρια οι παίχτες του Χανδριναϊκού έδειχναν σαν χαμένοι, οι φωνές του Νικητόπουλου και οι εκ νέου οδηγίες τους αφύπνισαν και όλοι έδωσαν όρκο νίκης.
    Η διάταξη της ομάδας μας ήταν άκρως επιθετική και οι οδηγίες για πίεση ψηλά στην ομάδα του Πεταλιδίου απέδωσε στο πρώτο μόλις λεπτό. Κοντός, Κασέμ, Καρλής και Κλαρίδας πίεσαν την άμυνα του Πεταλιδίου με τον τελευταίο να κλέβει την μπάλα και με διαγώνιο σουτ να φέρνει το ματς στα ίσια γρήγορα γρήγορα. Αυτό το γκολ που ήταν και το ζητούμενο έλυσε τα πόδια και το μυαλό των παιχτών μας και εμφάνισε τον χαρακτήρα που όλοι ξέραμε. Σοβαροί, δυνατοί και ομαδικοί, έκαναν την συνέχεια του παιχνιδιού παράσταση για ένα ρόλο. Ανά πέντε λεπτά περίπου πετυχαίναμε και ένα γκολ και να χάνουμε άλλα τόσα ενδιάμεσα με τους παίχτες του Πεταλιδίου να είναι απλή θεατές. Έτσι ο Κοντός με 3 γκολ, ο Καρλής με 2, ο Κασέμ με 2 και ο Κλαρίδας με 2, έφτασαν το σκορ στο θεαματικό 2-9. Το δεύτερο γκολ του Πεταλιδίου σημειώθηκε με πέναλτι μειώνοντας προς στιγμήν σε 2-5. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν το πιο παραγωγικό στο φετινό πρωτάθλημα, και ήρθε μετά από σοβαρότητα και τρέξιμο, σβήνοντας την άθλια εικόνα της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο.
      Έτσι η ομάδα μας έστω και με αυτό τον περιπετειώδη τρόπο πέρασε και από το Πεταλίδι και συνεχίζει την προσπάθεια της στο φετινό πρωτάθλημα. Καλύβας και Νικητόπουλος συνέταξαν και το φύλλο αγώνος και το απέστειλαν στην Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας, με τους δυο τους ευδιάθετοι να σχολιάζουν το ευτράπελο γεγονός. Να θυμίσουμε ότι ο κύριος Καλύβας έχει υπάρχει προπονητής του Χανδριναϊκού πριν κάποια χρόνια, με τον Νικητόπουλο να τον έχει σαν παίχτη. Η σχέση τους είναι από τότε άψογη και γι αυτό συνεργάστηκαν και σε αυτό το γεγονός χωρίς πρόβλημα.

      Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Πεταλίδι και τον κύριο Καλύβα προσωπικά για την άψογη φιλοξενία, και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια. 


ΣΥΝΘΕΣΗ: Βλαχόγιαννης, Γκότσης, Σαχινάι, Καρλής, Κασέμ, Πολυζώης, Κλαρίδας, Κοντός, Ραδιώτης, Λόκα, Γεωργόπουλος. (αλλαγές: Καρλής Γ., Χότζα, Ζαφειρίου, Ρόκου)