Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ_4Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΕΜΦΑΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ


      Την 4η αγωνιστική η ομάδα μας φιλοξενήθηκε από την Ακαδημία Πάμισος στη Μεσσήνη, με τους παίδες μας να φεύγουν με ένα τεράστιο διπλό, αφού καθάρισαν με 4-1 του γηπεδούχους.
      Ξέροντας ότι η ομάδα του Παμίσου είναι πολύ δυνατή στην έδρα της, σε συνδυασμό με το μεγάλο γήπεδο της Μεσσήνης, η ομάδα μας παρατάχθηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς, περιμένοντας τους γηπεδούχους στο μισό γήπεδο. Αυτό όμως που δεν ήξερε ο Πάμισος ήταν ότι οι επιθετικοί μας είναι πάρα πολύ γρήγοροι και οι κόντρες μας θα ήταν φωτιά. Έτσι και έγινε, ο Πάμισος αφού βρήκε χώρο ανέβηκε ψηλά να πιέσει τον Χανδριναϊκό, οι γραμμές όμως ήταν πολύ κοντά και δεν ήταν εύκολο να πατήσουν περιοχή, σε αντίθεση με εμάς που στο πρώτο εικοσάλεπτο είχαμε βγει με τον Καρλή δυο φορές στην κόντρα με αξιώσεις για ένα γκολ. Η τρίτη ήταν και η φαρμακερή, και στο 22’ ότι δεν μπόρεσε στις δυο προηγούμενες ο ταχύτατος Καρλής, αυτή την φορά μετά από ωραία μπαλιά τρύπα
του Κασέμ, βγήκε στον κενό χώρο στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε ωραία τον τερματοφύλακα πριν προλάβει να τον ανακόψει, κάνοντας το 0-1 για την ομάδα μας. Εμείς συνεχίσαμε στο ίδιο τέμπο, και πέντε λεπτά αργότερα στο 28’, ο Κοντός εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία του τερματοφύλακα και των αμυντικών, πλασάροντας από κοντά για το 0-2. Αυτό εκνεύρισε τους παίχτες του Παμίσου και είχαμε κάποιες αψιμαχίες και δυνατά μαρκαρίσματα αναγκάζοντας τον διαιτητή να κάνει συστάσεις εκατέρωθεν. Ο Πάμισος έκανε μαζεμένες αλλαγές βάζοντας στο παιχνίδι πιο δυνατούς παίχτες με σκοπό να το γυρίσει. Όμως το άγχος τους να το κάνουν γρήγορα, τους έκανε άναρχους και συνέχισαν να αφήνουν τεράστια κενά πίσω. Έτσι στο 37’ σε φάση καρμπόν με την πρώτη, ο Καρλής βγήκε ξανά στην πλάτη της άμυνας, αλλά αυτή τη φορά πλάσαρε από μακριά τον εξερχόμενο τερματοφύλακα του Παμίσου, κάνοντας το 0-3 μέσα σε αποθέωση. Ο Πάμισος τα είχε χαμένα και τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με την ομάδα μας να έχει βάλει τα θεμέλια για ένα μεγάλο διπλό.
     Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πάμισος δεν άφησε τόσους χώρους στον Χανδριναϊκό και προσέχοντας την άμυνα του, ισορρόπησε κάπως το παιχνίδι. Η αμυντική λειτουργία όμως της ομάδας μας ήταν άψογη και δεν επέτρεπε στους γηπεδούχους να πατήσουν περιοχή, αλλά αναλώθηκαν σε μακρινά σουτ έξω από την περιοχή. Ο Γιάννης Βλαχόγιαννης ήταν πάλι καταπληκτικός και αποσόβησε τρία δυνατά σουτ με εκπληκτικές επεμβάσεις. Στο 65’ όμως δεν στάθηκε τυχερός, αφού ένα δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής μας, έσκασε στο γλιστερό τερέν με την μπάλα να τον ξεγελάει και να πηγαίνει στα δίχτυα της ομάδας μας για το 1-3. Αυτό δεν μας έριξε την ψυχολογία ή τον τρόπο παιχνιδιού και βρήκαμε πολλές ευκαιρίες για ένα ακόμη γκολ, με τους Κασέμ, Γεωργόπουλο, Καρλή και Κοντό να μην κάνουν καλό τελείωμα και να σπαταλούν τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν. Στο 75’ όμως ο Κοντός που το έψαχνε ένα δεύτερο γκολ, μετά από ωραία ενέργεια από αριστερά συνέκλινε μέσα και με ένα κεραυνό κλείδωσε την νίκη για την ομάδα μας, γράφοντας το 1-4, που έμελε να ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Ο Πάμισος δεν είχε άλλες δυνάμεις και μοιραία δέχτηκε την ήττα από τον ανώτερο Χανδριναϊκό.
       Η ομάδα μας πέρασε καθαρά από μια δύσκολη έδρα, δείχνει να έχει βρει την χημεία της και κάθε αγωνιστική παρουσιάζεται καλύτερη. Αυτή η νίκη έδωσε αυτοπεποίθηση στα παιδιά του Χανδριναϊκού και ελπίζουμε να είναι προπομπός για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

      Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ακαδημία Πάμισος για την άψογη φιλοξενία, και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια. 


ΣΥΝΘΕΣΗ: Βλαχόγιαννης, Κανάκης, Γκότσης, Σαχινάι, Καρλής, Κασέμ, Κλαρίδας, Κοντός, Ραδιώτης, Λόκα, Γεωργόπουλος. (αλλαγές: Μηλίωνης, Μπρέγκου, Καρλής Γ., Χότζα, Ζαφειρίου, Ρόκου)