Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ_1Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΡΧΗ ΜΕ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ



      Στην πρεμιέρα του Παιδικού πρωταθλήματος το παιχνίδι ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή όπως άρμοζε στον αδικοχαμένο προ 40 ημέρες παίχτη της Βέργας, Σωτήρη Νικολακόπουλο που αγωνιζόταν επίσης στα παιδικά πρωταθλήματα. Τα σκυμμένα κεφάλια των παιδιών μας έκαναν να ευχόμαστε να μην ξαναζήσει ο αθλητισμός άλλο χαμό μικρού παιδιού.   
    
  Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Χανδριναϊκός φιλοξένησε την Κορώνη με τους παίδες να κάνουν ονειρικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα νικώντας με σκορ 2-1. Η ομάδα μας παρατάχθηκε σε σύστημα 4-1-4-1 υπό τις οδηγίες του Πέτρου Νικητόπουλου και του Τάσου Ραδιώτη, με τα παιδιά να δείχνουν να έχουν αφομοιώσει πλήρως και το σύστημα και τις οδηγίες που τους δόθηκαν. Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό στο πρώτο ημίχρονο και οι δυο ομάδες πατούσαν εύκολα περιοχή δίνοντας καλό ρυθμό στο παιχνίδι. Η Κορώνη είχε ψηλά κορμιά και υπερτερούσε στις εναέριες μονομαχίες, αλλά εμείς εκμεταλλευτήκαμε την ταχύτητα των Καρλή, Κοντού, Κασέμ και δημιουργήσαμε πολλά προβλήματα στους αμυντικούς της Κορώνης. Στο 20’ μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή της Κορώνης ο Γκότσης που είχε προωθηθεί με κοντινό σουτ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα μας με 1-0. Η Κορώνη πίεσε για την ισοφάριση και στο 32’ έφτασε τελικά σε αυτή, όταν μετά από λάθος της άμυνας μας, ο επιθετικός τους έκλεψε την μπάλα και πλάσαρε σε κενό τέρμα κάνοντας το 1-1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.  
     Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, η Κορώνη πατούσε καλύτερα στο πρώτο εικοσάλεπτο και εμείς στο δεύτερο. Αφού λοιπόν δεν το πληρώσαμε με κάποιο γκολ την ώρα που η Κορώνη είχε την κατοχή της μπάλας και μας πίεζε ψηλά, στο 60’ σε μια από τις γρήγορες κόντρες από αριστερά ο Κοντός έκοψε σέντρα ακριβείας στον ταχύτατο Καρλή Κ., ο οποίος με πλασέ στην κίνηση δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο τερματοφύλακα, κάνοντας το 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Από το σημείο εκείνο και μετά η Κορώνη ανέβηκε πιο ψηλά με σκοπό να ισοφαρίσει και εμείς βρήκαμε αρκετούς χώρους και κάναμε πέντε ακόμη αξιόλογες τελικές να κλειδώσουμε το παιχνίδι χωρίς επιτυχία, με τους Καρλή, Κασέμ, Γκότση, και Σαχινάι να αστοχούν από κοντά. Το σκορ αυτό έμεινε μέχρι το τέλος και η ομάδα μας πήρε το παρθενικό της τρίποντο στο πρωτάθλημα αλλά και το θεσμό γενικότερα, μιας και είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου που συμμετέχει στο Παιδικό πρωτάθλημα.
      Όλα τα παιδιά έδωσαν και την ψυχή τους για να έρθει αυτή η νίκη και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Η ομάδα τώρα έχει ρεπό και έχει όλο το χρόνο να προετοιμαστεί για την επόμενη εβδομάδα που παίζουμε με τον Τσικλητήρα Πύλου ξανά στην έδρα μας.

     Αυτό που μας έμεινε από τον αγώνα αυτό εκτός από την νίκη, είναι η ομαδική φωτογραφία των παιδιών και των παραγόντων και των δυο ομάδων πριν την έναρξη του αγώνα και οι εναγκαλισμοί νικητών και ηττημένων στο τέλος αυτού, κάτι που δείχνει την ποδοσφαιρική παιδία και το σεβασμό που καλλιεργείται και στους δυο συλλόγους. 



ΣΥΝΘΈΣH: Βλαχόγιανης, Ραδιώτης, Κλαρίδας, Σαχινάϊ, Μπρέγκου, Μηλίωνης (70’ Καρλής Γ.), Λόκα, Γκότσης (75’ Ζαφειρίου), Κοντός, Καρλής Κ., Κασέμ