Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Μαντάς Χανδριναϊκός


ΜΑΝΤΑΣ – ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ



  
   Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Μεγάλη Παρασκευή ο καθιερωμένος αγώνας μεταξύ του ΜΑΝΤΑ με τον ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟ. Ο αγώνας αυτός πραγματοποιείται εδώ και πολλές δεκαετίες μεταξύ των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Μαντά και του Χανδριναϊκού, με την νυν ομάδα του Χανδριναϊκού. Η συμμετοχή των ποδοσφαιριστών ήταν τόσο μεγάλη που ξεπερνούσαν τα 40 άτομα, δείγμα των δεσμών που διατηρούνται όλα αυτά τα χρόνια στις οικογένειες του Μαντά και του Χανδριναϊκού. Όλοι ευδιάθετοι χάρηκαν την συμμετοχή τους στον εν λόγω αγώνα με το τελικό σκορ να είναι Αγγλικό, αλλά να μην έχει καμία σημασία για κανέναν ούτε καν ο νικητής.         
      Είδαμε και φέτος όμορφες εικόνες όπως ανθρώπους που έχουν πατήσει και την 7Η δεκαετία της ζωής τους να αγωνίζονται με ζήλο πιτσιρικά, και πατεράδες να είναι αντίπαλοι
με τους γιους τους σε μοναδικές μονομαχίες. Το ανακαινισμένο γήπεδο Σουληναρίου που πραγματοποιήθηκε ο αγώνας συγκέντρωσε πολύ κόσμο κυρίως από το Χανδρινού, οι οποίοι είχαν ευκαιρία να δουν παλιούς φίλους και συμπαίχτες, ή τα παιδιά τους και εγγόνια τους να αγωνίζονται στο πιο όμορφο αγώνα της χρονιάς.
      Οι ευχές όλων στο τέλος ήταν να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια ο καθιερωμένος αυτός αγώνας, δίνοντας το μήνυμα ότι το αγνό και υγιές ποδόσφαιρο είναι κάτι παραπάνω από ένα άθλημα.
      Η διοίκηση του Χανδριναϊκού σαν διοργανωτής, δεσμεύτηκε τα επόμενα χρόνια να αναβαθμίσει τον θεσμό αυτό, ώστε να πάρει την αίγλη που του αρμόζει. Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία. Ραντεβού στα γήπεδα.