Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Προπαιδική Ομάδα 2016

Προπαιδική Ομάδα



       Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα του 5ΟΥ ομίλου που συμμετείχε η προπαιδική ομάδα του Χανδριναϊκού, με την ομάδα να καταλαμβάνει την 5Η θέση με 7 βαθμούς. Οι πιτσιρικάδες έπεσαν και αυτοί θύματα του γηπεδικού προβλήματος που ταλάνιζε και φέτος τον Χανδριναϊκό. Από τον Οκτώβριο που ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας αλλά και οι προπονήσεις έγιναν στο 5x5 στο Χανδρινού με τα 25 παιδιά να στοιβάζονται στο μικρό αυτό χώρο, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει άρτια προπόνηση. Το πρωτάθλημα που ξεκίνησε τον Φεβρουάριο μας βρήκε χωρίς γήπεδο μιας και οι εργασίες στο γήπεδο του Σουληναρίου δεν είχαν ακόμη ολοκληρωθεί. Έτσι αναγκαστήκαμε να δηλώσουμε όλο τον πρώτο γύρο να παίξουμε εκτός έδρας, με την υπόσχεση ότι στον δεύτερο γύρο θα παίζαμε στην έδρα μας στο Σουληνάρι. Με την ομάδα να πατάει κανονικό γήπεδο μόνο στους αγώνες και μάλιστα εκτός έδρας ήταν αναμενόμενο να έχει προβλήματα στην συνοχή και στην ανάπτυξη, μην μπορώντας να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, παρόλο που κάναμε και καλά παιχνίδια σε δύσκολες έδρες. Στο δεύτερο γύρο μετά από ασφυκτικές πιέσεις σε Εργολάβο, Δήμο Πύλου-Νέστορος, Ε.Π.Σ.Μεσσηνίας και Περιφέρεια Πελοποννήσου μας επετράπητε να κάνουμε επιτέλους προπονήσεις στο γήπεδο Σουληναρίου, αλλά και να το χρησιμοποιήσουμε σαν έδρα. Έτσι η ομάδα έστω και αργά βρήκε ρυθμό και έκανε καταπληκτικά παιχνίδια ικανοποιώντας όλους όσους την έβλεπαν να αγωνίζεται.
      Ο Χανδριναϊκός είναι ο μόνος σύλλογος στον πρώην Δήμο Χιλιοχωρίων που έχει ακαδημίες οργανωμένες που συμμετέχουν και στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ.Μεσσηνίας. Τα τελευταία χρόνια παρ’ όλες τις δυσκολίες έχει επενδύσει στα τμήματα υποδομής και θα συνεχίσει να εργάζεται σκληρά στον τομέα αυτό, με τους πιτσιρικάδες να είναι οι επόμενοι παίχτες της αντρικής ομάδας του Χανδριναϊκού και όχι μόνο, αφού οι διασυνδέσεις της διοίκησης με μεγάλους συλλόγους εντός και εκτός νομού είναι αρκετές.
      Η Διοίκηση του Χανδριναϊκού θα ήθελε να ευχαριστήσει τους γονείς των παιδιών για την υποστήριξη σε όλους τους τομείς, αλλά πιο πολύ στην συμβολή τους στις μετακινήσεις των αποστολών. Επίσης ευχαριστεί θερμά τους άοκνους εργάτες του προπονητικού τιμ, Νικητόπουλο Πέτρο, Θερριό Κωνσταντίνο και Ραδιώτη Αναστάσιο, που οργάνωσαν και έβγαλαν εις πέρας όλη την λειτουργία του προπαιδικού τμήματος, δικαιώνοντας τις προσδοκίες μας για την επιλογή τους στην κεφαλή του τμήματος.
      Τέλος πολλά συγχαρητήρια και ένα μεγάλο μπράβο αξίζει στους ίδιους τους πρωταγωνιστές, τα παιδιά, που μπόρεσαν με επίμονη δουλειά και πείσμα να κρατήσουν ψηλά την σημαία του Χανδριναϊκού. Το μέλλον τους ανήκει και η διοίκηση του Χανδριναϊκού θα είναι πάντα δίπλα τους.