Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

24η Αγωνιστική




  Έχασε και από τον Ηρακλη

    
    
 
       Η ταλαιπωρία του Χανδριναϊκού όσο αφορά το γήπεδο και την έδρα του συνεχίστηκε, αλλά αυτή την φορά ήταν γηπεδούχος στο δημοτικό στάδιο της Πύλου. Ο Δήμος Πύλου-Νέστορος παρέδωσε εγγράφως το γήπεδο Σουληναρίου στον Χανδριναϊκό, αλλά η επιτροπή την Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας δεν επέτρεψε την διεξαγωγή αγώνα μιας και περίμενε την έγκριση της Περιφέρειας για την καταλληλότητα του γηπέδου. Έτσι και σε συνδυασμό ότι το γήπεδο της Μεθώνης είχε αγώνα ταυτόχρονα, μοιραία πήγαμε στην Πύλο. Σε ένα κρίσιμο παιχνίδι που θα εξασφάλιζε την παραμονή μας στην Α1 κατηγορία, αναγκαστήκαμε να παλέψουμε σε ένα διαφορετικό γήπεδο από αυτά που προετοιμαζόμασταν.
     Ο αγώνας ήταν εξαρχής δύσκολος μιας και οι δυο ομάδες ήθελαν την νίκη για τον ίδιο σκοπό. Αυτό έκανε και τους δυο τεχνικούς να επικεντρωθούν στην κεντροαμυντική λειτουργία και λιγότερο στην επιθετική. Έτσι μοιραία το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς κάποια σημαντική φάση και για τους δυο, με την μπάλα να βρίσκεται τον περισσότερο χρόνο στο κέντρο και περιφερειακά των περιοχών. Ο Γιάνναρης ήταν απελπιστικά μόνος στην κορυφή, χωρίς να μπορέσει να απειλήσει καμία φορά την αντίπαλη εστία. Με το στείρο 0-0 οδηγήθηκαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια, έχοντας πραγματοποιήσει και οι δυο ένα κακό παιχνίδι.
     Το σκορ αυτό βόλευε μόνο τον Χανδριναϊκό και θα έριχνε στην Β’ κατηγορία τον Ηρακλή, οποίος με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου έδειξε σφυγμό και άρχισε να γίνετε πιο απειλητικός. Μέχρι το 70’ ο Ηρακλής παρόλο που είχε την κατοχή της μπάλας δεν είχε κάποια ουσιαστική φάση, αλλά στο λεπτό αυτό με τον Χανδριναϊκό να δείχνει σημάδια κούρασης, ένα κακό διώξιμο του Καραταράκη από την περιοχή, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε αρκετά, με τον επιθετικό του Ηρακλή να πιάνει σουτ στην κίνηση και να ανοίγει το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Ήταν φανερό ότι δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε, και με τους περισσότερους παίχτες να είναι σκιά του εαυτού τους, μοιραία στο 77’ ήρθε και το δεύτερο γκολ για την ομάδα του Ηρακλή, μετά από όμορφη ενέργεια αριστερού εξτρεμ πέρασε με δυο τρίπλες Καραταράκη και Κατσιγιάννη Δ., με τον Γιαννακόπουλο να μην μπορεί να αντιδράσει στο εξ επαφής σουτ. Με ποιοτικούς παίχτες σε κακή ημέρα να γίνονται δικαίως αλλαγή, αλλά και οι αλλαγές από τον πάγκο να μην βοηθούν τα αναμενόμενα, ο αγώνας είχε τελειώσει πριν το σφύριγμα του διαιτητή. Το τελικό 0-2 βρήκε τον Ηρακλή να πανηγυρίζει ένα μεγάλο διπλό και τον Χανδριναϊκό να γλιστράει προς το Β’ τοπικό.
     Σε καμία περίπτωση η ομάδα μας δεν έπεισε ότι είχε επίγνωση της κατάστασης που οδεύει, με τους διοικούντες να είναι έξω φρενών και έτοιμοι να πάρουν κεφάλια, κάτι άλλωστε που το είχε προαναγγείλει στο ενδεχόμενο του υποβιβασμού.
     Ελπίζουμε το ποδοσφαιρικό τμήμα να συνέλθει άμεσα και να σώσει την παρτίδα, που μόνοι τους έφεραν σε αυτή την δύσκολη θέση. Ακολουθούν δυο τελικοί και έχουν όλοι υποχρέωση να μεταμορφωθούν προς το καλύτερο γιατί δεν αρμόζει στον Χανδριναϊκό να παλεύει την κατηγορία με ομάδες που είχαν μέχρι και 15 βαθμούς διαφορά στον πρώτο γύρο.
   




Ταυτότητα του ματς



Γήπεδο: Δημ. Στάδιο Πύλου
Διαιτητής: Αλεξέας
 Βοηθοί:  Μανιατέας, Ταβουλαρέας
 
Συνθέσεις:

Χανδριναϊκός Π.Σ. (Προπονητής: Μάλαμας, Βοηθός Προπ: Θερριος): Γιαννακόπουλος, Κότι, Λίτο, Κατσιγιάννης Δ., ΚατσιγιάννηςΙ.,Καραταράκης, Φωτόπουλος (80' Κοκάι), Ζωγόπουλος,, ΣαχινάιΚαραμπάτσος, Μεμά (66' Κοντός), Γιάνναρης (73' Καλδής)




Σκόρερ