Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

17η αγωνιστική


  ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ...


  
 Σε ένα αναμενόμενα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα του πρωτοπόρου, η ομάδα μας σχεδόν δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο. Το τελικό σκορ της ήττας με 5-0 ήρθε φυσιολογικά και άνετα για τους γηπεδούχους.
  Η Θουρία με τα πρώτα λεπτά του ματς επέβαλε το ρυθμό της και μόλις στο 5 κατάφερε να σκοράρει πιάνοντας στον ύπνο την άμυνα μας. Αυτό το γκολ έβαλε στην άκρη τα όποια αμυντικά πλάνα του προπονητή μας και αποδιοργάνωσε την ομάδα. Στα επόμενα τρία λεπτά οι παίχτες μας όντας υπνωτισμένοι θα δεχτούν και δεύτερο τέρμα. Η μοναδική χλιαρή αντίδραση της ομάδας μας θα έρθει στο 20 με σουτ από τον Κοντό με την μπάλα να φεύγει άουτ. Αν και προσπαθούσαν και μαχόντουσαν οι παίχτες του Βούτσα, δεν κατάφεραν να προβληματίσουν σοβαρά τους γηπεδούχους που μόλις στο πρώτο ημίχρονο θα πετύχουν και τρίτο τέρμα.
 Στο δεύτερο μέρος, λίγο οι γηπεδούχοι που επαναπαύθηκαν και λίγο ο ηρωισμός μερικών παιχτών μας θα ισορροπήσει το ματς. Αυτό ομως δεν θα αποτρέψει τη Θουρία να πετύχει τέταρτο τέρμα στο 70'. Το τέλος του ματς θα βρε την ομάδα μας να δέχεται άλλο ένα τέρμα και να διδάσκεται πολλά από μία ανώτερη ομάδα.
 Η ομάδα μας συνεχίζει αξιοποιώντας το έμψυχο υλικό που διαθέτει και δίνοντας
ευκαιρίες στους νεαρούς παίχτες. Στην προσπάθεια της να συνεχίσει με αξιώσεις την πορεία της στο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής , ο νέος μας παίχτης Ι. Λυμπιώτης αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα λόγω της ποιότητας και των εμπειριών του.
 
 



Ταυτότητα του ματς



Γήπεδο: Αθλητικό Κέντρο ΕΠΣΜ
Διαιτητής: Νίκας
Βοηθοί:  Γιαννακλής, Αθανασόπουλος
 
Συνθέσεις:

Χανδριναϊκός Π.Σ. (Προπονητής: Βούτσας, Βοηθός Προπ: Θερριος): Νικητόπουλος Π., Μπάλας (75' Νικητόπουλος Β.) , Κουφός, Τσώνης, Καλδης, Κοκάι, Κατσιγιάννης, Φωτόπουλος, Καραταράκης, Καραμπάτσος Ν. (75' Λύρας Στ.), Κοντός


Σκόρερ:  

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Ενίσχυση-Μεταγγραφές

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗ


Στην ομάδα που ανδρώθηκε και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα επέστρεψε ο Παναγιώτης Τζιάκας. Μετά το σύντομο πέρασμα του από τον Ατρόμητο Πλατύ, ξαναγύρισε στους κόλπους του Χανδριναϊκού ΠΣ. Δηλώνει έτοιμος, δυνατός και με όρεξη να προσφέρει τα μέγιστα στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας να σταθεί με αξιώσεις στην Α1 κατηγορία. Οι εμπειρίες του απο τις παραστάσεις του από γήπεδα όλης της χώρας που έχει αγωνιστεί αλλά και η συνολική του ενασχόληση με το χώρο του αθλητισμού θα βοηθήσουν σημαντικά προς αυτή τη κατεύθυνση.




 

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

16η αγωνιστική


ΣΟΚ ΣΤΟ 95'...


  Από την έναρξη του ματς φαινόταν ότι η ομάδα μας υποτίμησε τον αντίπαλο και αν και διόρθωσε τα κακώς κείμενα δεν μπόρεσε να αποφύγει το στραβοπάτημα από έναν φαινομενικά εύκολο αντίπαλο. Έμεινε στο 2-2 με τον Παπαφλέσσα Άμφειας και του έδωσε ελπίδες παραμονής στην Α1 κατηγορία.

 Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους παίχτες του Βούτσα να μπαίνουν χαλαρά και να δέχονται γκολ λίγο πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα. Με μπροστάρη τον νεαρό επιθετικό Θ. Κοντό, η ομάδα μας θα προσπαθήσει να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ. Και θα πετύχει το πρώτο βήμα με εύστοχο πλασέ του ύστερα από κάθετη μεταβίβαση μόλις στο 13'. Ο ίδιος παίχτης θα νικηθεί από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και δεν θα βάλει σε θέση οδηγού στο 30'.
 Με τις αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα μας θα εμφανιστεί καλύτερη και πιο μαχητική. Ο Νικητόπουλος σε 2-3 φάσεις θα κρατήσει όρθια το Χανδριναϊκό απέναντι στην πίεση των γηπεδούχων. Και ότι δεν μπόρεσαν να πετύχουν οι υπόλοιποι παίχτες θα το πετύχει ο Κοντός στο 78' εκτελώντας εύστοχα το κερδισμένο, από την όμορφη ενέργεια του Τσώνη, πέναλτι.

Και εκεί που φαινόντουσαν όλα να κυλάνε ομαλά και η ομάδα μας να παίρνει έστω και δύσκολα μία νίκη, ήρθε η ισοφάριση. Η Άμφεια πίεζε αλλά η άμυνα και ο Νικητόπουλος αναχαίτιζαν. Το μυαλό των παιχτών στο 95΄ έφυγε για τα αποδυτήρια και ο επιθετικός των φιλοξενούμενων σηκώθηκε για κεφαλιά στη μικρή περιοχή αφύλακτος. Δεν συγχώρεσε την ολιγωρία και οι παίχτες μας ξύπνησαν βίαια από τις φωνές των έξαλλων πανηγυρισμών των παιχτών της φιλοξενούμενης ομάδας.
 Το παιχνίδι αυτό αποτέλεσε ένα ακόμα μάθημα για την ομάδα μας στην περιήγηση της στα γήπεδα της Α1 κατηγορίας που κάθε αντίπαλος είναι υπολογίσιμος μέχρι το τελευταίο λεπτό. Η προσπάθεια συνεχίζεται σκληρά σε κάθε ματς αρχής γενομένης από το επερχόμενο δύσκολο στην έδρα του Πανθουριακού.
 



Ταυτότητα του ματς



Γήπεδο: Μεθώνης
Διαιτητής: Λάμιας
Βοηθοί:  Γιαννακλής, Παναγιωτόπουλος
Συνθέσεις:

Χανδριναϊκός Π.Σ. (Προπονητής: Βούτσας, Βοηθός Προπ: Θερριος): Νικητόπουλος Π., Λύρας Ι., Μπάλας, , Κουφός, Κοκάι (46' Τσώνης), Καλδης, Κοντός, Λύρας Στ. (46' Κοτσίρης), Φωτόπουλος, Καραταράκης, Καραμπάτσος Ν.


Σκόρερ:  60' Φωτόπουλος

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2015

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2015


Σε απόλυτα οικογενειακό κλίμα η ομάδα μας έκοψε τη πρωτοχρονιάτικη πίτα της και αντάλλαξε ευχές υγείας για τη νέα χρονιά. Ο πρόεδρος και μέλη της διοίκησης ευχήθηκαν στους παίχτες τις θερμότερες ευχές για τη νέα χρονιά σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Ο τυχερός της ημέρας ήταν ο νεαρός επιθετικός της ομάδας μας ήταν ο Θανάσης ο Κοντός που έτυχε το φλουρί και θα δεχτεί τις προσεχείς ημέρες και το δώρο της διοίκησης.








15η αγωνιστική



ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ 1-1 ΜΕ ΠΕΤΑΛΙΔΙ



  Σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι με αντίπαλο τον γνώριμο Απόλλωνα Πεταλιδίου, η ομάδα μας απέδρασε με το 1-1 και με 1 βαθμό στις αποσκευές της. Αν και πάλεψε με αριθμητική υπεροχή για ένα ημίχρονο περίπου δεν κατάφερε να κερδίσει κάτι παραπάνω από την ισοπαλία.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μάχονται από το πρώτο λεπτό μεταξύ τους αλλά και κόντρα στον δυνατό αέρα που φυσούσε στο γήπεδο. Η ομάδα μας ξεκίνησε πολύ δυνατά και μόλις στο 10' ο Καραμπάτσος απείλησε με σουτ απέναντι στο τερματοφύλακα αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Κοντός και Τσώνης θα απειλήσουν στα επόμενα πέντε λεπτά με δύο σουτ που θα έχουν την ίδια όμως κατάληξη με του συμπαίκτη τους. Η μπάλα όμως θα τιμωρήσει με τον Κορμπή να ξεφεύγει του Καραταράκη στη κόντρα και να πλασάρει εύστοχα στη κλειστή γωνία το Νικητόπουλο. Στο 35' όμως θα συμβεί μία φάση που θα σημαδέψει την εξέλιξη του ματς. Ο Λύρας θα δεχτεί δυνατό μαρκάρισμα και θα σωριαστεί στο έδαφος με τον αντίπαλο να τον χτυπά εκ νέου εκτός φάσης. Αυτό θα προκαλέσει σύρραξη παιχτών και παραγόντων με τον διαιτητή να διακόπτει προσωρινά το ματς. Με την επανέναρξη τιμώρησε με αποβολή των παραγόντων των γηπεδούχων από το πάγκο, και αποβολή ενός ακόμη παίχτη των γηπεδούχων καθώς και την τιμωρία με κίτρινη κάρτα του Κατσιγιάννη. Λίγο πριν λήξη το ημίχρονο, οι γηπεδούχοι θα έχουν μία ακόμα ευκαιρία.
 Στην επανάληψη, οι παίχτες μας αψήφισαν τις ύβρεις και τις προκλήσεις των φιλάθλων
του Πεταλιδίου και δημιούργησαν ευκαιρίες. Ο Κουφός θα ρίξει προειδοποιητικές βολές αλλά ο Φωτόπουλος στη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα θα πετύχει το τέρμα της ισοφάρισης. Η ομάδα δεν επαναπαύθηκε και συνέχισε να προσπαθεί να πετύχει το τέρμα που θα της έδινε τη νίκη. Μπάλας,Κοντός και Καλδής θα απειλήσουν αλλά δεν θα καταφέρουν να πετύχουν το τέρμα που θα μας έφερνε τη νίκη. Στο 87' οι γηπεδούχοι σε μια αντεπίθεση θα κάνουν την ύστατη προσπάθεια να πετύχουν το τέρμα της νίκης, αλλά ο Νικητόπουλος θα κρατήσει όρθια την ομάδα μας.

Η ομάδα μας θα καταφέρει να σταθεί όρθια σε μια δύσκολη έδρα και να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας αν και με βάση την εξέλιξη του ματς θα μπορούσε να έχει πάρει και τρεις βαθμούς. Η προσπάθεια για το μέγιστο δυνατό σε κάθε ματς συνεχίζεται μέσα στο κλίμα ομοιογένειας της οικογένειας του Χανδριναϊκού ΠΣ.
 





Ταυτότητα του ματς



Γήπεδο: Πεταλιδίου
Διαιτητής: Νικολόπουλος
Βοηθοί:  Ρέκκας, Καλογερόπουλος

Συνθέσεις:

Χανδριναϊκός Π.Σ. (Προπονητής: Βούτσας, Βοηθός Προπ: Θερριος): Νικητόπουλος Π., Λύρας , Μπάλας, , Κουφός, Τσώνης , Καλδης, Κοντός , Φωτόπουλος, Καραταράκης, Καραμπάτσος Ν.


Σκόρερ:  60' Φωτόπουλος

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

ακαδημίες ποδοσφαίρου


ΕΝΑΡΞΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ



 Το Σάββατο 17-01-2015 και ώρα 11:00 π.μ. ξεκινάνε οι Ακαδημίες του Χανδριναϊκού Π.Σ. στο γήπεδο 5x5 στο Χανδρινού.
 Παρακαλούνται να προσέλθουν και οι γονείς, ώστε να ενημερωθούν για τα τμήματα, το πρόγραμμα και τις ώρες προπονήσεων.

                                      Εκ του Δ.Σ.