Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

12η Αγωνιστική



  ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΑΒΙΑ

  



 Το συγκρότημα του Δημήτρη Μάλαμα δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Αβίας και παραχώρησε ισοπαλία με 1-1. Ο προπονητής είχε διαβάσει καλά τους φιλοξενούμενους και δεν δυσκολεύτηκε να εκμηδενίσει τα ατού τους και να επιβάλει το δικό του ρυθμό. Στην πρώτη καλή φάση του αγώνα στο 16' ο Καραμπάτσος σούταρε από το ύψος της περιοχής με τον τερματοφύλακα της ΑΒΙΑΣ να διώχνει με υπερένταση. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με δύο αξιόλογα σουτ τα οποία όμως πέρασαν άουτ χωρίς να ανησυχούν τον Γιαννακόπουλο.
Στο 34' όμως και κόντρα στη ροή του αγώνα, αδράνεια της άμυνας σε σέντρα από δεξιά, παίχτης της Αβίας παίρνει την πρώτη κεφαλιά μέσα από το πέναλτι, η μπάλα δεν διώχνεται ούτε από τους αμυντικούς ούτε από τον τερματοφύλακα που κάνει άστοχη έξοδο, και με δεύτερη κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή, οι φιλοξενούμενοι ανοίγουν το σκορ. Το γκολ αυτό δεν πτόησε την ομάδα μας που μετά από 3 λεπτά στο 37', σε σέντρα του Λίτο από δεξιά ο Γιάνναρης πιο ψηλά από όλους παίρνει την κεφαλιά και ισοφαρίζει μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Στα επόμενα λεπτά και με την ψυχολογία ανεβασμένη ο Γιάνναρης χάνει ακόμη δυο ευκαιρίες να κάνει την ανατροπή, όμως αυτό δεν συνέβη ποτέ και αυτό ήταν το σκορ ημιχρόνου.
 Η ομάδα μας μπήκε ξανά δυνατά, και με τον Κοντό μέσα στη θέση του Κοκάι γίναμε ακόμη πιο απειλητικοί στην αντίπαλη εστία. Η ομάδα της Αβίας δεν μπορούσε να βρει ρυθμό και αρκέστηκε να διώχνει μπάλες χωρίς καμία ιδιαίτερη φάση μέχρι το τέλος του αγώνα. Σε αντιθέσει με την ομάδα μας που απείλησε αρχικά στο 50' με το Καλδή να σουτάρει δυνατά η
μπάλα παίρνει τροχιά προς τα δίχτυα, όμως διώχνουν σωτήρια οι αμυντικοί την τελευταία στιγμή. Στο 70' έγινε η φάση του αγώνα, καθώς ο Καραμπάτσος βρέθηκε στο ύψος της περιοχής εξαπολύοντας έναν κεραυνό, με τον τερματοφύλακα της Αβίας να κάνει εξαιρετική απόκρουση και στην συνέχεια ο Κοντός που ακολουθούσε την φάση να μην προλαβαίνει τους αμυντικούς επάνω στην γραμμή να σκοράρει. Στα λεπτά που ακολούθησαν η ομάδα μας έχασε δυο μοναδικές ευκαιρίες να πάρει το παιχνίδι, με μια από αυτές το 87', τέσσερις παίχτες του Χανδριναϊκού με δυο της Αβίας έξω από την περιοχή των φιλοξενουμένων ο μικρός Σαχινάι Ορέστης προτίμησε να σουτάρει έξω από την περιοχή αντί να δώσει σε τρεις ξεμαρκάριστους συμπαίχτες του, με την μπάλα να καταλήγει άουτ, ανακουφίζοντας τους παίχτες της Αβίας και απογοητεύοντας τους παίχτες του Χανδριναϊκού. Στο επόμενο λεπτό (88') με τα νεύρα και των δυο ομάδων τεντωμένα, ο λεκτικός διαπληκτισμός του Φωτόπουλου με αντίπαλο παίχτη, κόστισε και στους δυο την απευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή. Ο αγώνας τελείωσε με τους παίχτες των δυο ομάδων να φεύγουν εναγκαλισμένοι από το γήπεδο, καθώς η ομάδα της Αβίας είναι φίλο σωματείο με τον Χανδριναϊκό.


Ταυτότητα του ματς



Γήπεδο: Δημοτικό Μεθώνης
Διαιτητής: Σκορδός
Βοηθοί:  Καυκάς, Αναγνωστόπουλος

Συνθέσεις:

Χανδριναϊκός Π.Σ. (Προπονητής: Μάλαμας, Βοηθός Προπ: Θερριος): Γιαννακόπουλος, Κότι, Καραταράκης, , Κατσιγιάννης, Λίτο, Ζωγόπουλος, Φωτόπουλος, Καλδής (63' Μεμά), ,   Καραμπάτσος Ν., (46' Κοκάι) , Γιάνναρης (80' Σαχινάι)




Σκόρερ: 37' Γιανναρης