Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

11η Αγωνιστική



  ΔΙΠΛΟ-ΑΘΛΟΣ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ...

  


 Η ομάδα μας απέσπασε ένα μεγάλο διπλό στην έδρα του Ηρακλή με 0-1 με σκόρερ τον εορτάζοντα Καραμπάτσο και αναρριχήθηκε στον βαθμολογικό πίνακα.
 Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα μας να μπαίνει δυνατά ξέροντας ότι ο Ηρακλής ήθελε πάσι θυσία τον αγώνα. Αγώνας κέντρου με τον Ηρακλή να πιέζει με βαθιές μπαλιές και κάποια στημένα, και την άμυνα να είναι στημένη σωστά και να κρατάει εύκολα τις φάσεις εκτός εστίας του Γιαννακόπουλου. Όλες οι γραμμές λειτουργούσαν άψογα και δεν πιαστήκαμε ιδιαίτερα. Στο 30' από λάθος της άμυνας μας όμως και τον Γιαννακόπουλο να έχει βγει εκτός εστίας, η σέντρα των παιχτών του Ηρακλή διώχτηκε επάνω στην γραμμή από τους αμυντικούς μας, η οποία ήταν και η μόνη αξιόλογη φάση του Ηρακλή. Στο 43' από σέντρα του Κότι, ο Γιάνναρης διεκδίκησε την κεφαλιά με τον τερματοφύλακα και έναν αμυντικό, η μπάλα στρώθηκε στον Καραμπάτσο ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής ευστόχησε για το 0-1 το οποίο πανηγυρίστηκε έντονα από τους φιλάθλους και τον πάγκο της ομάδας μας. Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου.
 Στην επανάληψη και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν δυνατά με τον Ηρακλή να πατάει καλύτερα όμως και να έχει την κατοχή της μπάλας για πολύ ώρα έξω απο την περιοχή μας, αλλά χωρίς να βρίσκει διόδους προς το τέρμα. Αφού πέρασε το 20λεπτο και με τον Γιάνναρη να αποχωρεί λόγω τραυματισμού (θλάση), και τον Σαχινάι να περνά στη θέση του, ισορρόπησε το παιχνίδι .Ο Καραμπάτσος πέρασε στη κορυφή της επίθεσης και δημιουργήσαμε κάποιες αξιόλογες φάσεις με σημαντικότερες, αυτή του 70'  με τον Καραμπάτσο μέσα απο την περιοχή να μην σουτάρει σε σωστό χρόνο και να κόβεται απο τους αμυντικούς, και τον Καλδή στο 80' να εφνιδιάζεται σε λάθος του αμυντικού μέσα στην μικρή περιοχή και να μην μπορεί να σκοράρει απο κοντά. Παράλληλα, η αμυντική και η μεσαία γραμμή ήταν πολύ κοντά και αναχαίτιζαν όλες τις επιθέσεις του Ηρακλή. Στα τελευταία λεπτά ο Ηρακλής έψαξε το γκόλ με βαθιές μπαλιές αλλά τις καθάρισε όλες ο Γιαννακόπουλος που ήταν πολύ σταθερός. Οι αλλαγές στα τελευταία λεπτά βοήθησαν αρκετά με τον Τζιάκα να παλεύει αμυντικά, και τον Κοκάι να πιέζει ψηλά.
 Το παιχνίδι τελέιωσε μέσα σε αποθέωση  των παιχτών που έβαλαν γερές βάσεις για την παραμονή στην κατηγορία μετά την δεύτερη σερί νίκη (αυτή με την Ομόνοια 4-2 στη Μεθώνη).




Ταυτότητα του ματς



Γήπεδο: Δημοτικό "Παν. Μπαχράμης"
Διαιτητής: Καστανάς
Βοηθοί:  Βοσινάκης, Σταυρόπουλος

Συνθέσεις:

Χανδριναϊκός Π.Σ. (Προπονητής: Μάλαμας, Βοηθός Προπ: Θερριος): Γιαννακόπουλος, Κότι, Καραταράκης, , Κατσιγιάννης, Λίτο, Ζωγόπουλος, Φωτόπουλος, Καλδής (87'Τζιάκας), Μεμά,   Καραμπάτσος Ν. (89' Κοκάι) , Γιάνναρης (λ.τρ. 65' Σαχινάι)



Σκόρερ: 43'  Καραμπάτσος