Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ






       Η διοίκηση του ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΥ Π.Σ. με το πέρας της ποδοσφαιρικής σεζόν 2014-2015 θα ήθελε να ευχαριστεί δημόσια τους εξής:
·       Την διοίκηση του Α.Ο. ΜΕΘΩΝΗΣ για την φιλοξενία τους στο γήπεδο της Μεθώνης το οποίο χρησιμοποιήσαμε στην προετοιμασία, σε προπονήσεις και σαν βασική έδρα του Ανδρικού τμήματος.
·       Την διοίκηση του ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑ ΠΥΛΟΥ για την φιλοξενία τους στο γήπεδο της Πύλου το οποίο χρησιμοποιήσαμε στην προετοιμασία, σε προπονήσεις και σαν βασική έδρα του Προπαιδικού τμήματος.
·       Τον Ιατρό ΝΤΟΥΚΑ ΧΡΗΣΤΟ για τις αφιλοκερδώς υπηρεσίες του, όλη την σεζόν τόσο στο Αντρικό όσο και στο Προπαιδικό τμήμα.
·       Και τους ηρωικούς ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ μας, που μας συμπαραστάθηκαν και μας ακολούθησαν σε όλο αυτό το ταξίδι.

 Επίσης θα θέλαμε να ενημερώσουμε το φίλαθλο κοινό τα εξής:

      Τον Γολγοθά που πέρασε ο Σύλλογος όλη αυτή την σεζόν, δεν τον ευχόμαστε ούτε στον χειρότερο εχθρό. Χρειάστηκε να ταξιδέψουμε για προετοιμασία και προπονήσεις ΜΟΝΟ, πάνω από 4500 χιλιόμετρα μακριά από την έδρα μας. Δηλαδή μια απόσταση ίση με ΧΑΝΔΡΙΝΟΥ – ΛΙΣΑΒΟΝΑ (Πορτογαλίας) οδικώς. Όλα γραμμένα στο χαρτί.
       Στο καραβάνι αυτό συμμετείχαν παράγοντες, ποδοσφαιριστές, γονείς, φίλοι, μικρά παιδιά, οικογένειες ολόκληρες. Αυτός που απείχε παντελώς και έχει την μοναδική ευθύνη για τον παραπάνω ξεριζωμό, έχει ένα όνομα….. ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ.
       Και επειδή ο ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ δεν έχει κάτι καινούργιο να μας πει για την λύση του γηπεδικού θέματος, σας λέμε εμείς:   
       Ο ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ Π.Σ. σκοπεύει ΑΜΕΣΑ να γυρίσει στην φυσική του έδρα (στο ΧΑΝΔΡΙΝΟΥ), σε γήπεδο που είτε θα λέγετε Δημοτικό είτε θα λέγετε Ιδιωτικό. Η απόφαση αυτή είναι Οριστική και Αδιαπραγμάτευτη.


Με φίλαθλους χαιρετισμούς 

Το Δ.Σ. του ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΥ