Τετάρτη, 4 Μαρτίου 2015

22η αγωνιστική


  ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΑΙ...

  

  Πραγματοποιώντας μία μέτρια εμφάνιση, η ομάδα μας δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα με αντίπαλο την ομάδα του ΑΟ ΦΑΡΑΙ. Οι γηπεδούχοι ήταν εμφανώς καλύτεροι και κατάφεραν δύσκολα να πάρουν τους τρεις βαθμούς.
 Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και να επιβάλλουν το ρυθμό τους αναλαμβάνοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων. Τα στοιχεία αυτά τα διατήρησαν μέχρι το τέλος. Η πολύ καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας μας αλλά και ο εξαιρετικός Κούρταλης όπως και κάποιες φορές η αστοχία των γηπεδούχων κράτησαν το σκορ σε χαμηλά επίπεδα. Στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα μας ισορρόπησε χωρίς να μετουσιώνει την άνοδο της σε φάσεις μπροστά στην εστία των γηπεδούχων.
 Στο δεύτερο μέρος, και λίγο πριν συμπληρωθούν τα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα, η ομάδα μας δέχτηκε ένα τυχερό γκολ όταν η μπάλα έπαιξε περίεργο παιχνίδι στα καρέ του Κούρταλη. Ο αλάνθαστος Κουφός προσπάθησε να απομακρύνει με το κεφάλι αλλά η μπάλα χτύπησε στο κεφάλι του Καραμπάτσου που αποτυχημένα είχε κάνει άλμα να την διώξει και αυτή και κατέληξε στα δίχτυα του Κούρταλη. 'Εκτοτε η ομάδα μας αύξησε την πίεση αλλά η κακή επιθετική της λειτουργία δεν της επέτρεψε να δημιουργήσει αξιόλογες φάσεις και να προσπαθήσει για κάτι καλύτερο.
 Η προσπάθεια για ότι καλύτερο στην πρώτη της χρονιά στα σαλόνια της Α1 κατηγορίας συνεχίζεται και οι νεαροί μας παίχτες αναμένεται να έχουν και άλλες ευκαιρίες να δυναμώσουν και να συλλέξουν εμπειρίες.

Ταυτότητα του ματςΓήπεδο: Δημοτικό "Παναγιώτης Μπαχράμης"
Διαιτητής: Κυριακόπουλος
Βοηθοί:  Μπασιλάρης, Μανιατέας

Συνθέσεις:Χανδριναϊκός Π.Σ. (Προπονητής: Βούτσας, Βοηθός Προπ: Θερριος): Κούρταλης, Κουφός, Τσώνης, , Λύρας Στ., Καραταράκης, Καλδης, Λυμπιώτης, Κοντός, Κατσιγιάννης, Φωτόπουλος,  Καραμπάτσος Ν. , Λυμπιώτης 


Σκόρερ: