Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015

21η αγωνιστική 2014-15


  ΤΥΧΕΡΗ Η ΜΕΘΩΝΗ...

  

 Μόνο με τους εαυτούς τα βάζουν οι ποδοσφαιριστές μας που δεν κατάφεραν να υπερκεράσουν το εμπόδιο του ΑΟ Μεθώνης. Αντίθετα οι τυπικά φιλοξενούμενοι θα πρέπει να αισθάνονται μάλλον πολύ τυχεροί.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ένταση στις αντιδράσεις και στα πρόσωπα των παιχτών και των παραγόντων της Μεθώνης να είναι κάτι παραπάνω από προφανής. Ο Καλδής μόλις στο 15' προειδοποίησε τους αντιπάλους ότι η ομάδα μας δεν είχε να φοβηθεί τίποτα. Οι γηπεδούχοι ανέκτησαν την κατοχή της μπάλας αλλά δεν μπορούσαν ούτε να πλησιάσουν στα πολύ καλά θωρακισμένα καρέ του Νικητόπουλου. Ούτε το δοκάρι που είχε η ομάδα μας δεν έκανε τους αντιπάλους να υποψιαστούν τι θα συνέβαινε στο 43', όταν ο Κοντός έφυγε μόνος του στην αντεπίθεση και περνώντας όποιον βρήκε μπροστά του πλάσαρε εύστοχα στη γωνία του Μπούρδου.
 Στην επανάληψη, οι παίχτες μας πίστεψαν στη νίκη και πραγματοποιούσαν συνεχείς
επιθέσεις στην εστία των φιλοξενουμένων. Το γκολ όμως ήρθε δυστυχώς από την αντίπαλη πλευρά στη μοναδική ολιγωρία της άμυνας μας στο 68'. Οι παίχτες μας δεν το έβαλαν κάτω και προσπάθησαν για τη νίκη. Τα νεύρα δεν έλειψαν όμως με το διαπληκτισμό Καλδή και Φωτόπουλου να προκαλούν γενική σύρραξη και τους φιλοξενούμενους να έχουν πολλά παράπονα με το διαιτητή. Η φάση που σημάδεψε το παιχνίδι ήταν στις καθυστερήσεις όταν ο Καραμπάτσος βρέθηκε μόνος με τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά το πλασέ που επιχείρησε κατέληξε άουτ.
 Η ομάδα μας έχασε μια καλή ευκαιρία να κερδίσει ένα ματς που ήταν εμφανώς καλύτερη και έτσι χάρισε ένα βαθμό στους αντιπάλους. Η προσπάθεια συνεχίζεται και οι εμπειρίες αυτή τη πρώτη χρονιά στην Α1 κατηγορία είναι πολύτιμες για όλους.

Ταυτότητα του ματςΓήπεδο: Μεθώνης
Διαιτητής: Λάμιας
Βοηθοί:  Μπασιλάρης, Τσουλάκος
Συνθέσεις:Χανδριναϊκός Π.Σ. (Προπονητής: Βούτσας, Βοηθός Προπ: Θερριος): Νικητόπουλος Π., Μπάλας, Κουφός, Τσώνης, , Λύρας Ι. (80' Καραταράκης), Καλδης (85'  Κοκάι), Κοτσίρης, Κοντός, Κατσιγιάννης, Φωτόπουλος,  Καραμπάτσος Ν. (90'+ Νικητόπουλος Β.), Λυμπιώτης 


Σκόρερ:  43' Κοντός