Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

19η αγωνιστική


  ΕΧΑΣΕ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ...


  
 Ατυχία και αδυναμία στο σκοράρισμα στοίχησαν στην ομάδα μας μία ακόμα ήττα στο φετινό πρωτάθλημα. Το συγκρότημα του Βούτσα έπαιξε κατά διαστήματα ικανοποιητικό ποδόσφαιρο αλλά δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ την υπεροχή του.
 Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο για τις δύο ομάδες με το Χανδριναϊκό να δημιουργεί τη πρώτη καλή στιγμή με το Καραμπάτσο μόλις στο 10'. Ο επιθετικός μας με ωραία ατομική ενέργεια έδωσε ωραία ασίστ στο Λυμπιώτη εντός περιοχής όμως ο νεοαποκτηθείς άσσος δεν κατάφερε να σκοράρει. Οι γηπεδούχοι θα ισοφαρίσουν τις καλές στιγμές με δοκάρι στο 25'. Το υπόλοιπο πρώτο μέρος θα κυλήσει με πλήθος προσωπικών μονομαχιών και με παιχνίδι κέντρου εκατέρωθεν.
 Στο δεύτερο 45 λεπτό, η ομάδα μας θα μπει αποφασισμένη να πάρει τα ηνία του ματς. Κάνοντας πολλές φάσεις, μάλλον ξέχασε να προσέχει τα νώτα της και έτσι δέχτηκε ένα ακόμα ανούσιο τέρμα. Η είσοδος του κοντού αμέσως μετά θα ενισχύσει ακόμα τις
προσπάθειες μας για την επίτευξη ενός τέρματος. Οι φάσεις διαδέχονται η μία την άλλη απέναντι από τα αντίπαλα καρέ και σε μία από αυτές ο Καραμπάτσος θα αξιοποιήσει την ασίστ του Κοντού και με ωραίο σουτ από πλάγια θέση θα πετύχει το 1-1. Η μαζική επίθεση θα συνεχιστεί για την ομάδα μας σαν να ήθελε απλά να ισοφαρίσει το ματς. Πρώτα ο Τσώνης με επέλαση από αριστερά και σουτ εντός περιοχής θα στείλει τη μπάλα άουτ και στη συνέχεια ο Καραμπάτσος δεν θα αξιοποιήσει τη μπαλιά ακριβείας του Κοντού αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ πλασάροντας σε κενό τέρμα. Ο Κοντός δεν θα καταφέρει ούτε αυτός να χριστεί σκόρερ αφού το ωραίο σουτ που επιχείρησε θα περάσει μόλις άουτ. Και στο τέλος θα επιβεβαιωθεί ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου με τον  Κεραυνό να πετυχαίνει το νικητήριο τέρμα μετά από γέμισμα στη περιοχή μας και αδυναμία απομάκρυνσης από τους αμυνόμενου.
 Ένα ακόμα παιχνίδι θα έχει την ίδια κατάληξη για την ομάδα μας, θα παίξει καλά, θα παλέψει το ματς, θα παρουσιαστεί καλύτερα αλλά στο τέλος θα ηττηθεί. Αυτά τα αποτελέσματα σίγουρα προβληματίζουν άπαντες στο αγωνιστικό τμήμα που θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις αλλά να συνδυαστούν και με ανάλογα αποτελέσματα.





Ταυτότητα του ματς



Γήπεδο: Δημοτικό "Παναγιώτης Μπαχράμης"
Διαιτητής: Πλακογιάννης
Βοηθοί:  Τσοπαγιαννάκης, Βρυώνης
Συνθέσεις:

Χανδριναϊκός Π.Σ. (Προπονητής: Βούτσας, Βοηθός Προπ: Θερριος): Νικητόπουλος Π., Μπάλας, Κουφός, Τσώνης, , Λύρας Ι. (70' Καλδης), Κοτσίρης (60' Κοντός), Κατσιγιάννης, Φωτόπουλος, Καραταράκης, Καραμπάτσος Ν., Λυμπιώτης 


Σκόρερ:  Καραμπάτσος