Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

17η αγωνιστική


  ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ...


  
 Σε ένα αναμενόμενα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα του πρωτοπόρου, η ομάδα μας σχεδόν δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο. Το τελικό σκορ της ήττας με 5-0 ήρθε φυσιολογικά και άνετα για τους γηπεδούχους.
  Η Θουρία με τα πρώτα λεπτά του ματς επέβαλε το ρυθμό της και μόλις στο 5 κατάφερε να σκοράρει πιάνοντας στον ύπνο την άμυνα μας. Αυτό το γκολ έβαλε στην άκρη τα όποια αμυντικά πλάνα του προπονητή μας και αποδιοργάνωσε την ομάδα. Στα επόμενα τρία λεπτά οι παίχτες μας όντας υπνωτισμένοι θα δεχτούν και δεύτερο τέρμα. Η μοναδική χλιαρή αντίδραση της ομάδας μας θα έρθει στο 20 με σουτ από τον Κοντό με την μπάλα να φεύγει άουτ. Αν και προσπαθούσαν και μαχόντουσαν οι παίχτες του Βούτσα, δεν κατάφεραν να προβληματίσουν σοβαρά τους γηπεδούχους που μόλις στο πρώτο ημίχρονο θα πετύχουν και τρίτο τέρμα.
 Στο δεύτερο μέρος, λίγο οι γηπεδούχοι που επαναπαύθηκαν και λίγο ο ηρωισμός μερικών παιχτών μας θα ισορροπήσει το ματς. Αυτό ομως δεν θα αποτρέψει τη Θουρία να πετύχει τέταρτο τέρμα στο 70'. Το τέλος του ματς θα βρε την ομάδα μας να δέχεται άλλο ένα τέρμα και να διδάσκεται πολλά από μία ανώτερη ομάδα.
 Η ομάδα μας συνεχίζει αξιοποιώντας το έμψυχο υλικό που διαθέτει και δίνοντας
ευκαιρίες στους νεαρούς παίχτες. Στην προσπάθεια της να συνεχίσει με αξιώσεις την πορεία της στο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής , ο νέος μας παίχτης Ι. Λυμπιώτης αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα λόγω της ποιότητας και των εμπειριών του.
 
 



Ταυτότητα του ματς



Γήπεδο: Αθλητικό Κέντρο ΕΠΣΜ
Διαιτητής: Νίκας
Βοηθοί:  Γιαννακλής, Αθανασόπουλος
 
Συνθέσεις:

Χανδριναϊκός Π.Σ. (Προπονητής: Βούτσας, Βοηθός Προπ: Θερριος): Νικητόπουλος Π., Μπάλας (75' Νικητόπουλος Β.) , Κουφός, Τσώνης, Καλδης, Κοκάι, Κατσιγιάννης, Φωτόπουλος, Καραταράκης, Καραμπάτσος Ν. (75' Λύρας Στ.), Κοντός


Σκόρερ: