Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

16η αγωνιστική


ΣΟΚ ΣΤΟ 95'...


  Από την έναρξη του ματς φαινόταν ότι η ομάδα μας υποτίμησε τον αντίπαλο και αν και διόρθωσε τα κακώς κείμενα δεν μπόρεσε να αποφύγει το στραβοπάτημα από έναν φαινομενικά εύκολο αντίπαλο. Έμεινε στο 2-2 με τον Παπαφλέσσα Άμφειας και του έδωσε ελπίδες παραμονής στην Α1 κατηγορία.

 Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους παίχτες του Βούτσα να μπαίνουν χαλαρά και να δέχονται γκολ λίγο πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα. Με μπροστάρη τον νεαρό επιθετικό Θ. Κοντό, η ομάδα μας θα προσπαθήσει να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ. Και θα πετύχει το πρώτο βήμα με εύστοχο πλασέ του ύστερα από κάθετη μεταβίβαση μόλις στο 13'. Ο ίδιος παίχτης θα νικηθεί από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και δεν θα βάλει σε θέση οδηγού στο 30'.
 Με τις αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα μας θα εμφανιστεί καλύτερη και πιο μαχητική. Ο Νικητόπουλος σε 2-3 φάσεις θα κρατήσει όρθια το Χανδριναϊκό απέναντι στην πίεση των γηπεδούχων. Και ότι δεν μπόρεσαν να πετύχουν οι υπόλοιποι παίχτες θα το πετύχει ο Κοντός στο 78' εκτελώντας εύστοχα το κερδισμένο, από την όμορφη ενέργεια του Τσώνη, πέναλτι.

Και εκεί που φαινόντουσαν όλα να κυλάνε ομαλά και η ομάδα μας να παίρνει έστω και δύσκολα μία νίκη, ήρθε η ισοφάριση. Η Άμφεια πίεζε αλλά η άμυνα και ο Νικητόπουλος αναχαίτιζαν. Το μυαλό των παιχτών στο 95΄ έφυγε για τα αποδυτήρια και ο επιθετικός των φιλοξενούμενων σηκώθηκε για κεφαλιά στη μικρή περιοχή αφύλακτος. Δεν συγχώρεσε την ολιγωρία και οι παίχτες μας ξύπνησαν βίαια από τις φωνές των έξαλλων πανηγυρισμών των παιχτών της φιλοξενούμενης ομάδας.
 Το παιχνίδι αυτό αποτέλεσε ένα ακόμα μάθημα για την ομάδα μας στην περιήγηση της στα γήπεδα της Α1 κατηγορίας που κάθε αντίπαλος είναι υπολογίσιμος μέχρι το τελευταίο λεπτό. Η προσπάθεια συνεχίζεται σκληρά σε κάθε ματς αρχής γενομένης από το επερχόμενο δύσκολο στην έδρα του Πανθουριακού.
 



Ταυτότητα του ματς



Γήπεδο: Μεθώνης
Διαιτητής: Λάμιας
Βοηθοί:  Γιαννακλής, Παναγιωτόπουλος
Συνθέσεις:

Χανδριναϊκός Π.Σ. (Προπονητής: Βούτσας, Βοηθός Προπ: Θερριος): Νικητόπουλος Π., Λύρας Ι., Μπάλας, , Κουφός, Κοκάι (46' Τσώνης), Καλδης, Κοντός, Λύρας Στ. (46' Κοτσίρης), Φωτόπουλος, Καραταράκης, Καραμπάτσος Ν.


Σκόρερ:  60' Φωτόπουλος