Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

15η αγωνιστική



ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ 1-1 ΜΕ ΠΕΤΑΛΙΔΙ



  Σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι με αντίπαλο τον γνώριμο Απόλλωνα Πεταλιδίου, η ομάδα μας απέδρασε με το 1-1 και με 1 βαθμό στις αποσκευές της. Αν και πάλεψε με αριθμητική υπεροχή για ένα ημίχρονο περίπου δεν κατάφερε να κερδίσει κάτι παραπάνω από την ισοπαλία.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μάχονται από το πρώτο λεπτό μεταξύ τους αλλά και κόντρα στον δυνατό αέρα που φυσούσε στο γήπεδο. Η ομάδα μας ξεκίνησε πολύ δυνατά και μόλις στο 10' ο Καραμπάτσος απείλησε με σουτ απέναντι στο τερματοφύλακα αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Κοντός και Τσώνης θα απειλήσουν στα επόμενα πέντε λεπτά με δύο σουτ που θα έχουν την ίδια όμως κατάληξη με του συμπαίκτη τους. Η μπάλα όμως θα τιμωρήσει με τον Κορμπή να ξεφεύγει του Καραταράκη στη κόντρα και να πλασάρει εύστοχα στη κλειστή γωνία το Νικητόπουλο. Στο 35' όμως θα συμβεί μία φάση που θα σημαδέψει την εξέλιξη του ματς. Ο Λύρας θα δεχτεί δυνατό μαρκάρισμα και θα σωριαστεί στο έδαφος με τον αντίπαλο να τον χτυπά εκ νέου εκτός φάσης. Αυτό θα προκαλέσει σύρραξη παιχτών και παραγόντων με τον διαιτητή να διακόπτει προσωρινά το ματς. Με την επανέναρξη τιμώρησε με αποβολή των παραγόντων των γηπεδούχων από το πάγκο, και αποβολή ενός ακόμη παίχτη των γηπεδούχων καθώς και την τιμωρία με κίτρινη κάρτα του Κατσιγιάννη. Λίγο πριν λήξη το ημίχρονο, οι γηπεδούχοι θα έχουν μία ακόμα ευκαιρία.
 Στην επανάληψη, οι παίχτες μας αψήφισαν τις ύβρεις και τις προκλήσεις των φιλάθλων
του Πεταλιδίου και δημιούργησαν ευκαιρίες. Ο Κουφός θα ρίξει προειδοποιητικές βολές αλλά ο Φωτόπουλος στη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα θα πετύχει το τέρμα της ισοφάρισης. Η ομάδα δεν επαναπαύθηκε και συνέχισε να προσπαθεί να πετύχει το τέρμα που θα της έδινε τη νίκη. Μπάλας,Κοντός και Καλδής θα απειλήσουν αλλά δεν θα καταφέρουν να πετύχουν το τέρμα που θα μας έφερνε τη νίκη. Στο 87' οι γηπεδούχοι σε μια αντεπίθεση θα κάνουν την ύστατη προσπάθεια να πετύχουν το τέρμα της νίκης, αλλά ο Νικητόπουλος θα κρατήσει όρθια την ομάδα μας.

Η ομάδα μας θα καταφέρει να σταθεί όρθια σε μια δύσκολη έδρα και να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας αν και με βάση την εξέλιξη του ματς θα μπορούσε να έχει πάρει και τρεις βαθμούς. Η προσπάθεια για το μέγιστο δυνατό σε κάθε ματς συνεχίζεται μέσα στο κλίμα ομοιογένειας της οικογένειας του Χανδριναϊκού ΠΣ.
 





Ταυτότητα του ματς



Γήπεδο: Πεταλιδίου
Διαιτητής: Νικολόπουλος
Βοηθοί:  Ρέκκας, Καλογερόπουλος

Συνθέσεις:

Χανδριναϊκός Π.Σ. (Προπονητής: Βούτσας, Βοηθός Προπ: Θερριος): Νικητόπουλος Π., Λύρας , Μπάλας, , Κουφός, Τσώνης , Καλδης, Κοντός , Φωτόπουλος, Καραταράκης, Καραμπάτσος Ν.


Σκόρερ:  60' Φωτόπουλος