Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

13η αγωνιστική



ΑΝΕΤΟ ΔΙΠΛΟ ΜΕ 0-3



 Απέναντι σε ένα γνώριμο αντίπαλο, η ομάδα μας πέτυχε μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη απέναντι στην ομάδα της Χώρας. Παίζοντας ώριμα και με πάθος και θέληση πήρε τους τρεις βαθμούς νικώντας με 0-3.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα μας να προσπαθεί να ισορροπήσει πάνω στον αγωνιστικό χώρο που λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης των τελευταίων ημερών ήταν ιδιαίτερα βαρύς. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και απείλησαν με κάποια μακρινά σουτ. Η ομάδα μας όμως πάλεψε και έφερε το ματς στα ίσια κερδίζοντας αρκετές μονομαχίες.  Ο Καραμπάτσος απείλησε δύο φορές στο 30 με δυνατό σουτ και πέντε λεπτά αργότερα με τετ-α-τετ που εξουδετέρωσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Λίγα λεπτά αργότερα όμως σε αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ του Κατσιγιάννη, ο Μπάλας θα σηκωθεί ψηλότερα από όλους και με δυνατή κεφαλιά θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα βάζοντας σε θέση οδηγού τον Χανδριναϊκό λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο.

Ο Νικητόπουλος στο δεύτερο μέρος θα χρειαστεί να δείξει τη κλάση του στις ευκαιρίες των γηπεδούχων και να κρατήσει το 0 για την ομάδα μας. Ο Καραμπάτσος θα εξιλεωθεί για τις χαμένες ευκαιρίες του πρώτου μέρους και θα πετύχει ένα φανταστικό τέρμα. Πρώτα θα κάνει μαγική ντρίπλα και θα αποφύγει δύο αντιπάλους εκτός περιοχής και μετά με "σουτ-τηλεφώνημα" θα στείλει τη μπάλα να αναπαυθεί στα δίχτυα της εστίας των γηπεδούχων. Ο Κατσιγιάννης με δυνατό σουτ από εκτέλεση φάουλ θα πετύχει το τρίτο τέρμα με την απόσταση από την εστία να περνά τα 30μέτρα.
 Έτσι η ομάδα μας πέτυχε μία ακόμα νίκη στο φετινό μαραθώνιο της Α1 κατηγορίας πιστοποιώντας την αλλαγή του κλίματος και την καλή δουλειά που πραγματοποιείται στις προπονήσεις.



 



Ταυτότητα του ματς



Γήπεδο: Χώρας
Διαιτητής: Καστανάς
Βοηθοί:  Μαρκόπουλος, Μπάσιλάρης

Συνθέσεις:
Χανδριναϊκός Π.Σ. (Προπονητής: Βούτσας, Βοηθός Προπ: Θερριος): Νικητόπουλος Π., Κατσιγιάννης , Μπάλας, , Κουφός, Τσώνης , Καλδης, Κοκάι (84' Διαμαντόπουλος), Φωτόπουλος (84' Νικητόπουλος Β.), Κοτσίρης, Καραταράκης , Καραμπάτσος Ν. (90' Τσέκας)


Σκόρερ:  42' Μπάλας, 68' Καραμπάτσος, 80' Κατσιγιάννης