Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

11η αγωνιστική


ΗΤΤΑ ΜΕ 1-0 ΣΤΟ 87...





 Η ομάδα μας ηττήθηκε σε ένα μοιρασμένο ματς με 1-0 από τον Αίαντα Καλαμάτας με γκολ στα τελευταία λεπτά. Αν και στάθηκε με αξιώσεις στον αγωνιστικό χώρο δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα και η άμυνα της δέχθηκε ένα που της στέρησε τους βαθμούς και σε αυτή την αγωνιστική.
 Το ματς ξεκίνησε με την ομάδα μας να μπαίνει δυνατά και να κυριαρχεί σε ένα δυνατό παιχνίδι κέντρου. Αν και οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν  με κάποια μακρινά σουτ , ο Νικητόπουλος είπε δύο φορές όχι στην παραβίαση της εστίας του με ωραίες επεμβάσεις. Παράλληλα η ομάδα μας μετουσίωνε σε ευκαιρίες την καλή κυκλοφορία και την ανάπτυξη της στον αγωνιστικό χώρο. Κοντός, Καραμπάτσος και Κουφός απειλούσαν με σουτ που δεν έβρισκαν στόχο.
 Στην επανάληψη, η ομάδα μας εμφανίστηκε πιο νωθρή και έδωσε χώρο στους γηπεδούχους προσπαθώντας να χτυπήσουμε με τους γρήγορους επιθετικούς μας στην κόντρα.. Στο 87ο λεπτό μία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας και η ολιγωρία της άμυνας λειτούργησαν για να βρεθεί μόνος του ο Αντωνόπουλος στην καρδιά της άμυνας και με γυριστή κεφαλιά να γράψει το 1-0. Η συνεχής πίεση που δεχόταν μέχρι εκείνο το σημείο αλάνθαστη αμυντική γραμμή συνετέλεσε για αυτή την εξέλιξη. Η ομάδα μας προσπάθησε να αντιδράσει στα λίγα λεπτά που έμεναν αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει.

Για άλλο ένα παιχνίδι φεύγει με σκυμμένο το κεφάλι από τον αγωνιστικό χώρο και κάνει πιο δύσκολο το έργο της στα επόμενα ματς. Το ποιοτικό και έμπειρο ρόστερ δίνει ελπίδες για αλλαγή του κλίματος και των εμφανίσεων και μένει αυτά να επιβεβαιωθούν στον αγωνιστικό χώρο.



 



Ταυτότητα του ματς



Γήπεδο: Δημοτικό "Παναγιώτης Μπαχράμης"
Διαιτητής: Κυριακόπουλος
Βοηθοί:  Μανιατέας, Ρέκκας

Συνθέσεις:
Χανδριναϊκός Π.Σ. (Προπονητής: Βούτσας, Βοηθός Προπ: Θερριος): Νικητόπουλος Π., Κατσιγιάννης , Μπάλας, , Κουφός, Τσώνης , Καλδης, Λύρας Ι., Φωτόπουλος, Κοτσίρης (88' Καραταράκης),  Κοντός , Καραμπάτσος Ν. (83' Σ. Λύρας)


Σκόρερ: