Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

9η αγωνιστική 2014-15




ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ



Μετά από ένα αγχωτικό ματς απέναντι στο Φαραί, η ομάδα μας κατάφερε να κερδίσει εντός έδρας με 2-1 και να πάρει τρεις πολύτιμους βαθμούς απέναντι σε έναν υπολογίσιμο αντίπαλο.
 Το πρώτο ημίχρονο δεν περιελάμβανε την συνήθη αποφασιστική είσοδο των παιχτών του Χανδριναϊκού στον αγωνιστικό χώρο. Αντίθετα η ομάδα ήταν νωχελική και δεν κατάφερε να διατηρεί την κατοχή της μπάλας. Οι αντίπαλοι διέγνωσαν τη κατάσταση και πίεζαν σε όλες τις γραμμές του γηπέδου. Η πρώτη μεγάλη φάση του ματς ήταν στο 20ο λεπτό όπου η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια βγήκε κόρνερ χτυπώντας στη πλάτη του τερματοφύλακα μας. Από την εκτέλεση του και μία κεφαλιά των φιλοξενουμένων η μπάλα θα σταματήσει και πάλι στο δοκάρι. Στο 32' όμως, ο Μπλέτσας δεν θα συγχωρήσει με ένα άπιαστο σουτ εκτός περιοχής και θα φέρει σε πολύ δύσκολη θέση την ομάδας μας. Το σουτ του Καραμπάτσου λίγο πριν λήξει το ημίχρονο ήταν αρκετά αδύναμο για να φέρει την ισοφαρίσει και εξουδετερώθηκε.
 Η εικόνα της ομάδας στην επανάληψη ήταν τελείως διαφορετική και έδειξε ότι
μπήκαν οι παίχτες μας αποφασισμένοι να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο από αυτό το ματς. Η ατυχία χτύπησε όμως σε αυτό το ματς με το τραυματισμο του Κατσιγιάννη και την αντικατάσταση του από το Νικητόπουλο. Φωτόπουλος, Μπάλας, Κοντός, Καραταράκης και Τσώνης έδωσαν το έναυσμα και στους υπολοίπους με το πάθος που επέδειξαν και τη συγκέντρωσή τους στον αγωνιστικό χώρο. Μετά από ωραία κάθετη μεταβίβαση στη πλάτη της άμυνας, ο Κοντός στο 75' θα πλασάρει εύστοχα και θα φέρει το ματς στα ίσια. Αν και αύξησαν την πίεση τους οι φιλοξενούμενοι η άμυνα με καθοδηγητή τον ανίκητο Μπάλα, αναχαίτιζε κάθε κίνδυνο. Και λίγο πριν τη συμπλήρωση των 90 λεπτών, πάλι ο Κοντός θα φύγει στην αντεπίθεση και θα νικήσει αμυντικούς που τον καταδίωκαν και τον αντίπαλο τερματοφύλακα και θα δώσει μία σημαντική από πολλές απόψεις νίκη στην ομάδα μας.
 Η συνέχεια αναμένεται ακόμα πιο δύσκολη για την ομάδα μας και ο νέος προπονητής έχει πολλά να αλλάξει ακόμα. Πάντως η μαχητικότητα ειδικά του 2ου ημιχρόνου δίνει ελπίδες για ακόμα καλύτερα πράγματα από την ομάδα μας.





 



Ταυτότητα του ματς



Γήπεδο: Μεθώνης
Διαιτητής: Λάμιας
Βοηθοί:  Μπασιλάρης, Μανιατέας
Συνθέσεις:
Χανδριναϊκός Π.Σ. (Προπονητής: Βούτσας, Βοηθός Προπ: Θερριος): Νικητόπουλος Π., Κατσιγιάννης (54' Νικητόπουλος Β.), Μπάλας, Καραταράκης,  Τσώνης , Καλδης, Λύρας Ι., Φωτόπουλος, Κοτσίρης,  Κοντός , Κοκάι , Καραμπάτσος Ν.


Σκόρερ:  75',87' Κοντός