Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

8η αγωνιστική 2014-14



ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟ Χ...


 Εμφανώς επηρεασμένη από τις αλλαγές προς το καλύτερο εμφανίστηκε η ομάδα μας στο τοπικό ντέρμπι με την ομάδα της Μεθώνης. Αν και έμεινε στο 1-1, ο Χανδριναϊκός έδειξε σημάδια ανάκαμψης και μαχητικότητας για την δύσκολη συνέχεια.

Η έναρξη του ματς βρήκε τις δύο ομάδες να αναλώνονται σε ένα παιχνίδι κέντρου και να προσπαθούν να ελέγξουν την ροή του ματς. Οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν την κατοχή της μπάλας και με κύριο εκφραστή των επιθετικών τους ενεργειών τον Σώκαλη, απείλησαν αρχικά στο 25' με σουτ στο δοκάρι και πέντε λεπτά αργότερα με τον Νικητόπουλο να αποσοβεί με διπλή ενέργεια την παραβίαση της εστίας του. Στο 38' όμως η μπάλα θα παίξει περίεργο παιχνίδι και ύστερα από καραμπόλα στα σώματα των Κατσιγιάννη και Φωτόπουλου θα καταλήξει λίγο κάτω από τη συμβολή των δοκαριών και θα γίνει το 1-0. Ο Καραμπάτσος λίγο πριν λήξει το ημίχρονο θα προσπαθήσει να φέρει το ματς στα ίσια αλλά δεν θα καταφέρει να γράψει το 1-1 αστοχώντας στο τετ-α-τετ.
 Στην επανάληψη η ομάδα μας μπήκε αποφασισμένη να μην φύγει σαν χαμένη από το παιχνίδι. Δέκα λεπτά με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Καλδής θα κλέψει έξω από τη μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων και θα πασάρει στο Καραμπάτσο που δεν θα μπορούσε να αστοχήσει. Με το ματς στα ίσια πλέον, η ομάδα μας προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τη χρονική συγκυρία και την αμηχανία των γηπεδούχων αλλά Κοντός και Καραμπάτσος θα πλασάρουν άστοχα. Στο 59', ο Καραμπάτσος αφού πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα δεν κατάφερε και πάλι να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας μας καθώς σημάδεψε το δοκάρι. Στα εναπομείναντα λεπτά η ομάδα μας θωράκισε την άμυνα της και προσπάθησε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις χωρίς να αλλάξει κάτι. Ο Σώκαλης απείλησε με μία αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ στο 90' αλλά με μία φανταστική εκτίναξη στο γάμμα της εστίας ο  Νικητόπουλος είπε όχι στην παραβίαση της.
  Η ομάδα μας αποχώρησε χωρίς να ηττηθεί σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι και έδειξε καλά στοιχεία συνοχής και μαχητικότητας για την συνέχεια που αναμένεται δύσκολη.




 
Ταυτότητα του ματς




Γήπεδο: Μεθώνης
Διαιτητής: Λάμιας
Βοηθοί:  Τσέλο, Μανιατέας
Συνθέσεις:
Χανδριναϊκός Π.Σ. (Προπονητής: Βούτσας, Βοηθός Προπ: Θερριος): Νικητόπουλος Π., Κατσιγιάννης , Μπάλας, Κουφός (60' Καραταράκης),  Τσώνης , Καλδης, Λύρας Ι., Φωτόπουλος, Κοτσίρης,  Κοντός (79' Κοκάι) , Καραμπάτσος Ν.


Σκόρερ:  55' Καραμπάτσος