Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

4η αγωνιστική



ΕΧΑΣΕ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ...

 H μπάλα τιμώρησε την ομάδα μας στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για τη νέα σεζόν. Ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου ίσχυσε και η ομάδα που δημιούργησε αλλά και δεν μετουσίωσε σε γκολ τις περισσότερες ευκαιρίες αποχώρησε ηττημένη από τον αγωνιστικό χώρο.
 Το ματς ξεκίνησε με τους ποδοσφαιριστές του Χανδριναϊκού να μπαίνουν με περίσσιο πάθος στον αγωνιστικό χώρο και να αναγκάζουν τους φιλοξενούμενους σε παθητικό ρόλο. Η ομάδα της Θουρίας αμυνόταν μαζικά στις συντονισμένες ενέργειες της ομάδας μας και περίμενε να πλήξει την εστία του Νικητόπουλου στις αντεπιθέσεις. Κοντός και Καλδής αστόχησαν σε σημαντικές ευκαιρίες και στην σημαντικότερη εξ αυτών στο 30ο λεπτό του ματς ο Κοντός μόνος του με τον τερματοφύλακα θα προσπαθήσει να σιγουρέψει το τέρμα και ο Τσώνης δεν θα ευστοχήσει από την πάσα του νεαρού επιθετικού. Λίγο πριν τη συμπλήρωσει των 45 πρώτων λεπτών, ο Νικητόπουλος θα επιστρατεύσει την εμπειρία και τη κλάση του και θα νικήσει 4 αντιπάλους αποκρούοντας με υπερένταση.
Στην επανάληψη οι ρόλοι θα αντιστραφούν με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν δυνατά και να έχουν δύο δοκάρια από εκτελέσεις φάουλ. Οι προσπάθειες αυτές δεν θα μείνουν αναπάντητες με το Κοντό και τον Ηλιόπουλο που θα αστοχήσουν από πλεονεκτικές θέσεις. Η φάση όμως που επηρέασε την έκβαση του ματς συνέβη στο 70' όταν ο Κατσιγιάννης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Παρά το σοκ, η ομάδα μας βρίσκει τα ψυχικά αποθέματα και αιφνιδιάζει με μπαλιά στην πλάτη της άμυνας και τον ταχύτατο Κοντό να κάνει το 1-0. Η απάντηση όμως θα είναι άμεση και καίρια για την ομάδα της Θουρίας αφού δύο λεπτά
μετά, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, η άμυνα μας θα νικηθεί κατά κράτος στον αέρα και θα γραφτεί το 1-1. Η ποιότητα του ροστερ των φιλοξενούμενων σε συνδυασμό με την αριθμητική υπεροχή θα λειτουργήσουν ενάντια στην υπερπροσπάθεια της ομάδας μας να διαφυλάξει την ισοπαλία και στο 89' μοιραία θα δεχτεί και δεύτερο τέρμα.

Έτσι απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο, η ομάδα μας δεν θα καταφέρει να κερδίσει βαθμό ή βαθμούς. Τύχη και εμπειρία της στέρησαν κάτι περισσότερο από το ματς αυτό. Όμως απέδωσε καλό ποδόσφαιρο και έδειξε να βρίσκει την απαραίτητη χημεία εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου που θα την βοηθήσουν να επανακάμψει και βαθμολογικά στη συνέχεια αρχής γενομένης από το επόμενο εντός έδρας ματς στον εξ αναβολής αγώνα με τον Απόλλωνα Πεταλιδίου.


 
Ταυτότητα του ματς




Γήπεδο: Μεθώνης
Διαιτητής: Νίκας
Βοηθοί: Καλογερόπουλος, Γιαννέτσος





Συνθέσεις:
Χανδριναϊκός Π.Σ. (Βλαχογιάννης): Νικητόπουλος Π, Χούτος , Μπάλας, Κατσιγιάννης, Κουφός, Ηλιόπουλος, Τσώνης , Καλδης (90' Κοτσίρης), Λύρας Ι. (80' Καραμπάτσος Ν.), Φωτόπουλος,  Κοντός



Σκόρερ:   73' Κοντός