Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Νέα της Προετοιμασίας_2014-15

ΦΙΛΙΚΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

 Η ομάδα μας συνεχίζει την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν με αμείωτο ρυθμό. Στο χθεσινό φιλικό με την ομάδα του Παπαφλέσσα Χώρας που διεξήχθη στο γήπεδο της Μεθώνης, ο Παναγιώτης Βλαχόγιαννης είδε τους παίχτες του να τεστάρονται σε ένα ακόμα δυνατό παιχνίδι. Παρά τις σημαντικές απουσίες των Ηλιόπουλου, Κουφού και Φωτόπουλου, η ομάδα μας ήταν ανταγωνιστική και μαχητική καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Το τελικό σκορ 3-2 διαμορφώθηκε με γκολ των κανονιών της ομάδας, Καραμπάτσου και Κοντού.
 Μέλη για τη νέα σεζόν του ΧανδριναΪκού ΠΣ θα είναι ο Κοτσίρης Η. (μέσος από ΑΟ Μεθώνης) και ο Κωστάκος Π. (μέσος από Τσικλητήρα Πύλου). Οι δύο νεοαποκτηθέντες αναμένεται βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα δίνοντας λύσεις με την εμπειρία τους στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Με την συμμετοχή τους στο φιλικό της Πέμπτης το απέδειξαν από τη πρώτη τους φορά με τα χρώματα της ομάδας αφήνοντας καλές εντυπώσεις.
 Σειρά παίρνουν νέες φιλικές αναμετρήσεις  την προσεχή Τετάρτη 10/09 με τον ΑΟ Μηλτιάδη και την Κυριακή 14/09 με τον Νέο Άρι στις έδρες των αντιπάλων και τα δύο. Τέλος οι προπονήσεις συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και ικανοποιητική συμμετοχή.