Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2014

1η αγωνιστική 2014-15ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ... Όσο και αν το τελικό 4-1 δεν αφήνει περιθώρια, εάν το παιχνίδι είχε λήξει στο 60ο λεπτό η ομάδα μας θα ήταν δίκαια νικήτρια του. Όμως τα παιχνίδια λήγουν με την συμπλήρωση των 90 λεπτών κάτι που μάλλον λησμονήθηκε από τους παίχτες μας.
 Η ομάδα μας μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κυριάρχησε ολοκληρωτικά. Κατάφερε με το Καραμπάτσο να μετουσιώσει την υπεροχή της σε ένα γκολ και να προηγηθεί των γηπεδούχων που τα είχαν βρει σκούρα απέναντι στο δυναμικό σύνολο του Παν. Βλαχόγιαννη. Το ημίχρονο έληξε με το 0-1 και τους παίχτες μας να έχουν τη πικρία για δύο ακόμα πολύ καλές ευκαιρίες που είχαν να πετύχουν και άλλα τέρματα. Στην επανάληψη όμως τα πράγματα κάπου στο 60' άλλαξαν δραματικά για την ομάδα μας. Δέχτηκε δύο πολύ γρήγορα γκολ που την αποδιοργάνωσαν και διατάραξαν την αμυντική της ισορροπία. Ο άνθρωπος που έχει την ευθύνη να επαναφέρει τα πράγματα στη τάξη παρακολουθούσε από τη κερκίδα λόγω τιμωρίας και οι παίχτες μας δεν βρήκαν ποτέ ρυθμό μετά από αυτό το σημείο του παιχνιδιού. Τα υπόλοιπα δύο τέρματα που έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των γηπεδούχων ήρθαν στο τελευταίο δεκάλεπτο του παιχνιδιού.
 Μία κακή αρχή στο νέο πρωτάθλημα για την ομάδα μας που θα πρέπει να ξεχαστεί γρήγορα ώστε να μην επηρεάσει το ποιοτικό φετινό ρόστερ να αποδώσει στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου όλες του τις αρετές.

 
Ταυτότητα του ματς


Γήπεδο: Κτελ Γ. Λουκαρέας
Διαιτητής: Λάμιας
Βοηθοί: Τσαούση, Σακκάς

Συνθέσεις:
Χανδριναϊκός Π.Σ. (Βλαχογιάννης): Νικητόπουλος Π, Χούτος , Νικητόπουλος Β., Ηλιόπουλος, Τσώνης , Καλδής, Καραμπάτσος Ν. , Λύρας (65' Κουφός) , Φωτόπουλος,  Κοντός , Κοτσίρης Σκόρερ:   Καραμπάτσος