Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Συναυλία


Ένας χώρος ασφυκτικά γεμάτος με χαρούμενα πρόσωπα που για δύο και κάτι ώρες απόλαυσαν τρεις εξαίρετους καλλιτέχνες σε μια πρωτόγνωρη εκδήλωση για τα πολιτιστικά δρώμενα όχι μόνο του χωριού μας αλλά και της περιοχής.
 Οι πυρετώδεις προετοιμασίες της ομάδας αλλά και των απλών φίλων και συγχωριανών που διέθεσαν αρκετές ώρες ενασχόλησης με την προετοιμασία και την άρτια λειτουργία του χώρου της συναυλίας, του περιβάλλοντα χώρου των πλατανίων αλλά και των πάρκινγκ στέφθηκαν με επιτυχία καθώς οι παρευρισκόμενοι μοίρασαν συγχαρητήρια για την οργάνωση αλλά και την φιλοξενία στο χωριό μας. Ακόμα μεγαλύτερη επιβράβευση για την ομάδα που επιμελήθηκε όλης της διοργάνωσης αποτελεί η απειρία σε τόσο μεγάλες εκδηλώσεις. 

Ο κ. Θάνος Μικρούτσικος, κ. Γιάννης Κότσιρας και η κ. Ρίτα Αντωνοπούλου απόλαυσαν την εγγύτητα της παρουσίας του κόσμου και εισέπραξαν την αγάπη του κόσμου για τα πρόσωπά τους, τις μουσικές τους αλλά και την αξιόλογη πορεία τους στο χώρο του πενταγράμμου. Τα μηνύματα που δημιουργήθηκαν ήταν πολλά, οι σκέψεις ακόμα περισσότερες. Τα συναισθήματα που πλημμύρισαν την καρδιά ,καθενός από τα 2000 και πλέον άτομα που μας τίμησαν με την παρουσία τους, σίγουρα μη μετρήσιμα...
Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας και την στήριξή σας σε ένα δύσκολο για τις εποχές μας εγχείρημα και να είστε πάντα καλά να ζείτε ανάλογες στιγμές.