Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Αγώνες Κυπέλλου 2014-15


ANETH ΠΡΟΚΡΙΣΗ



 Ο Χανδριναϊκός ΠΣ πραγματοποίησε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση για το αγωνιστικό έτος 2014-15. Κατάφερε να κάμψει άνετα την αντίσταση της Δόξας Καλαμάτας, και να πανηγυρίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση, κάτι που μαρτυρά και το τελικό 2-6.
 H ομάδα μας που δεν είχε στα πόδια της ούτε ένα φιλικό παιχνίδι μπήκε με όρεξη στον αγώνα να δημιουργήσει και να κυριαρχήσει. Το σύνολο του Παν. Βλαχόγιαννη έδειξε συνοχή παρά το μικρό διάστημα που βρίσκονται παλιά και νέα μέλη του αγωνιστικού τμήματος μαζί. Ηλιόπουλος (2) και Τσώνης (1) έδωσαν μία ανάσα τριών τερμάτων στην ομάδα μας αρκετά νωρίς.
Λόγω της ανετοιμότητα αλλά και του σταδίου προετοιμασίας της ομάδας ήρθε η αναμενόμενη χαλάρωση που επέτρεψε στου γηπεδούχους με την έναρξη του δευτέρου μέρους να πετύχουν δύο τέρματα και να έρθουν σε απόσταση αναπνοής. Τότε μίλησε η ποιότητα των μονάδων αλλά και του συνόλου που δημιούργησε αρκετές φάσεις και πέτυχε άλλα τρία τέρματα κάνοντας τους αντιπάλους να πατάξουν λευκή πετσέτα και το διαιτητή να σφυρίζει την λήξη 10 λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90 λεπτών. Τα άλλα τρία τέρματα πέτυχαν με ωραίες ενέργειες οι Καραμπάτσος, Κοντός και Καλδής.
 Τώρα η ομάδα συνεχίζει τη προετοιμασία της για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Εθνικό Μελιγαλά, μια ομάδα ευγνωσμένης αξίας από μεγαλύτερη κατηγορία που έχει ως στόχο
κάθε χρόνο την άνοδο στις εθνικές κατηγορίες. Η δυσκολία λόγω της ολιγοήμερης προετοιμασίας αλλά και της ισχύς του αντιπάλου αποφορτίζουν την ομάδα μας από το άγχος του αποτελέσματος και την καλούν να αντιμετωπίσει με σοβαρότητα τα δύο αυτά ματς ώστε να αποκομίσει τα μέγιστα ωφέλη από τις δύο αναμετρήσεις.



 
Ταυτότητα του ματς


Γήπεδο: Δημοτικό "Παναγιώτης Μπαχράμης"
Διαιτητής: Ψιλοπαναγιώτης
Βοηθοί: Τσίρμπας, Μπασιλάρης





Συνθέσεις:
Χανδριναϊκός Π.Σ. (Βλαχογιάννης): Κούρταλης , Μπάλας, Χούτος (70' Λύρας Στ.), Ηλιόπουλος, Τσώνης (75' Διαμαντόπουλος) , Κουφός , Καραμπάτσος Ν., Λύρας Ι., Φωτόπουλος, Κοντός, Καλδής