Τετάρτη, 23 Ιουλίου 2014

Πανηγύρι 2014


 Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε 19 & 20 Ιουλίου το παραδοσιακό πολιτιστικό γεγονός του χωριού μας, το ετήσιο πανηγύρι στο χώρο των πλατανίων. Ο Χανδριναϊκός Π.Σ. με την εμπειρία των πετυχημένων βραδιών που οργάνωσε τα προηγούμενα χρόνια, δημιούργησε δύο όμορφες βραδιές για τους συγχωριανούς μας και τους φίλους από τα γύρω χωριά. Με την αμέριστη συμπαράσταση του κόσμου, των χορηγών αλλά και της εθελοντικής προσφοράς μελών και φίλων της ομάδας μας, πραγματοποιήθηκαν δύο πολύ ξεχωριστές βραδιές. Οι καλλιτέχνες που μας κράτησαν συντροφιά και τις δύο βραδιές συνέβαλαν τα μέγιστα. 
Την εκδήλωση χρωμάτισαν πολιτιστικά, τα χορευτικά συγκροτήματα παραδοσιακής μουσικής του Συλλόγου Γυναικών Χιλιοχωρίων και το νεότευκτο χορευτικό του Β. Νικητόπουλου που παρουσίασαν τη παράδοση της πατρίδας μας με τη συμμετοχή πλήθους νέων παιδιών αλλά και ενηλίκων από το χωριό μας και τα γύρω χωριά.
 Άπαντες πλέον προετοιμάζονται πυρετωδώς για την μεγάλη συναυλία με τους Θ. Μικρούτσικο, Ι. Κότσιρα και Ρ. Αντωνοπούλου στο χώρο των πλατανίων την Παρασκευή 8-08. Το μουσικό γεγονός του καλοκαιριού του 2014 για την Μεσσηνία πλησιάζει...