Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

25η αγωνιστική


ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΝΤΟΣ...




 Η ομάδα μας δεν δυσκολεύτηκε να καταβάλλει το εμπόδιο του μαχητικού Μηλτιάδη και αποχαιρέτισε με νίκη το εμπόδιο τους φιλάθλους για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα εδραίωσε και μαθηματικά την δεύτερη προνομιούχο θέση που την οδηγούν στα μπαράζ.
 Το ματς ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και να επιχειρούν κάποια σουτ που βρήκαν το Νικητόπουλο στη θέση του και δεν δημιούργησαν ιδιαίτερα προβλήματα. Αντιθέτως οι παίχτες μας αφυπνίστηκαν και κατάφεραν με το πρέσινγκ τους σε όλο το γήπεδο να πετύχουν το πρώτο τους τέρμα όταν ο Καραμπάτσος έκλεψε εκτός περιοχής και πάσαρε στον Κοντό που με ένα πολύ δύνατό σουτ με το εξωτερικό έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του τερματοφύλακα των αντιπάλων. Οι λίγες ελπίδες των φιλοξενουμένων μετά από αυτό το τέρμα μετριάστηκαν και η ομάδα μας κυριάρχησε και το δεύτερο τέρμα ήρθε από ωραία μεταβίβαση του Γιάνναρη στη πλάτη της άμυνας για τον Κοντό που δεν δύσκολεύτηκε να πλασάρει και να διαπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας μας και τα προσωπικά του.
 Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε και το παιχνίδι επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Μάραντου (διάστρεμμα ) που αποχώρησε υποβασταζόμενος. Κάποιες καλές ενέργεις των κεφάτων Κοντού, Κότι και Καραμπάτσου δεν κατέληξαν σε κάποιο τέρμα. Οι αντίπαλοι πίεσαν και έκλεισαν την ομάδα μας στα καρέ της ειδικά με κάποιες στημένες μπάλες που είχαν εκτός περιοχής. Η αμυντική μας γραμμή και ο Νικητόπουλος στα γκολπόστ κράτησαν το μηδέν όπου χρειάστηκε.
 Έτσι η ομάδα μας αποχαιρέτησε την έδρα της στο φετινό μαραθώνιο του πρωταθλήματος με νίκη και έδωσε μία ακόμα χαρά στους φιλάθλους της που τη στήριξαν και σήμερα.







 
Ταυτότητα του ματς


Γήπεδο: Σουληναρίου
Διαιτητής: Κυριακόπουλος
Βοηθοί: Παλαδινός, Αγγελάκης



Συνθέσεις:
Χανδριναϊκός Π.Σ. (Βλαχογιάννης): Νικητόπουλος Π, Μάραντος (54' Νικητόπουλος Β.), Κατσιγιάννης, Ηλιόπουλος, Κότι  , Κουφός , Καραμπάτσος Ν., Λύρας, Φωτόπουλος, Κοντός (90' Κολοκάθης Π.) , Γιάνναρης (84' Διαμαντόπουλος)



Σκόρερ:  2' Κοντός