Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Μπαράζ Ανόδου στην Α τοπική Αγων Περιόδου 2013-14


ΚΡΙΜΑ...ΣΟΚ ΣΤΟ 118'...




 Ο Χανδριναϊκός έχασε ένα ραντεβού με την ιστορία του σήμερα στο γήπεδο της Μεσσήνης καθώς ηττήθηκε από τον Πανθουριακό  με γκολ στο 118' της παράτασης. Η ομάδα μας ήταν συγκλονιστική τόσο εκτός όσο ιδιαιτέρως και εντός αγωνιστικού χώρου και αν είχε σταθεί στοιχειωδώς πιο τυχερή, θα είχε πανηγυρίσει μια μεγάλη νίκη.
 Η ομάδα μας στο σημαντικότερο ματς της χρονιάς παρουσιάστηκε ανώτερη και σε φυσική κατάσταση και σε ποιότητα των αντιπάλων της. Όλοι οι παίκτες απέδωσαν βάση των δυνατοτήτων τους και επέδειξαν μαχητικότητα και διάθεση. Για παράδειγμα ένας από τους πρωταγωνιστές της φετινής χρονιάς, ο Κότη, αγωνίστηκε για 105' με τράβηγμα από το ζέσταμα του αγώνα. Ο οποίο θα δημιουργήσει και αρκετές επικίνδυνες στιγμές με την αντίπαλη άμυνα να μην μπορεί να τον αντιμετωπίσει ακόμα και αν επιστρατεύονταν 2 και 3 παίκτες. Ο Γιάνναρης θα επιχειρήσει το πρώτο και αρκετά επικίνδυνο σουτ του αγώνα που θα διώξει όμως σε κόρνερ ο αντίπαλος τερματοφύλακας.
Και ο Νικητόπουλος με μεγάλη επέμβαση σε σουτ εκτός περιοχής κρατά το 0 για την ομάδα μας. Το υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου θα αναλωθεί σε παιχνίδι κέντρου και κατοχής για τις δύο ομάδες που ήταν αρκετά επιφυλακτικές δίνοντας βάρος στα μετόπισθεν. Ηλιόπουλος και Φωτόπουλος και σε αυτό το ματς κυριάρχησαν στο χώρο του κέντρου συνεργαζόμενοι άψογα.
 Στην επανάληψη η ομάδα μας θα δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Κούρσα του Λύρα από δεξιά αλλά άστοχο τελείωμα από το Κοντό, σουτ του Γιάνναρη και απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα και ο Κότη δεν θα μπορέσει να τελειώσει στην επαναφορά. Η πίεση είχε γίνει αφόρητη για την ομάδα της Θουρίας που απλά είχε παθητικό ρόλο σε αυτό το σημείο του αγώνα.
Ο Κατσιγιάννης θα επιχείρηση με απευθείας εκτέλεση φάουλ να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά δεν θα τα καταφέρει. Λίγα λεπτά πριν λήξη το ματς όμως η Θουρία πήγε να κλέψει το ματς αλλά το οριζόντιο δοκάρι την σταμάτησε. Έτσι η παράταση ήρθε με τις δύο ομάδες να έχουν εμφανή τα σημάδια της κόπωσης. Η ομάδα μας όμως θα προσπαθήσει με αξιώσεις να φτάσει σε ένα τέρμα με την καλύτερη
στιγμή να την έχει ο Κοντός, που πήρε ωραία με το στήθος τη μπάλα ύστερα από κάθετη μεταβίβαση αλλά δεν θα μπορέσει να νικήσει το τερματοφύλακα στο τετ-α-τετ. Και στην αμέσως επόμενη φάση η Θουρία σε μια αντεπίθεση ύστερα από ένα λάθος στο χώρο του κέντρου θα κάνει το 1-0 και θα πάρει την νίκη και την πολυπόθητη άνοδο στην Α τοπική.

 Η ομάδα μας θα μείνει με την απογοήτευση ότι έφτασε στην πηγή χωρίς να ξεδιψάσει και με πολλά αν στο μυαλό του καθενός. Η εκπληκτική συμπαράσταση του κόσμου μας, των συγγενών των παικτών και φίλων από γειτονικές ομάδες πείσμωσε τους πάντες στο στρατόπεδο της ομάδας μας για μία ακόμα καλύτερη πορεία την επόμενη χρονιά και την πλήρη αξιοποίηση του ποιοτικού ρόστερ.



 
Ταυτότητα του ματς


Γήπεδο: Μεσσήνης
Διαιτητής: Αλεξέας
Βοηθοί: Λάμιας, Σερεμέτης



Συνθέσεις:
Χανδριναϊκός Π.Σ. (Βλαχογιάννης): Νικητόπουλος Π, Μάραντος, Κατσιγιάννης, Ηλιόπουλος, Κότι (105' Κατσάς) , Κουφός , Καραμπάτσος Ν., Λύρας, Φωτόπουλος, Κοντός, Γιάνναρης