Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

23η αγωνιστική




ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΟ Α ΤΟΠΙΚΟ...




  Με ήττα συνέχισε τις υποχρεώσεις της η ομάδα μας καθώς έχασε στο εκτός έδρας ματς με τον Αίαντα Καλαμάτας με 1-0. Κατά τη διάρκεια του ματς δεν δικαιολόγησε το συγκρότημα του Παν. Βλαχόγιαννη τον τίτλο του φαβορί και φυσιολογικά υπέστη την ήττα.

Η έναρξη του αγώνα βρήκε την ομάδα μας σε παθητικό ρόλο με τους φιλοξενούμενους να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να δημιουργούν τις απαραίτητες ευκαιρίες και να κερδίζουν τις εντυπώσεις. Ο Νικητόπουλος θα δει με ανακούφιση δύο φαρμακερά σουτ να καταλήγουν μόλις άουτ αλλά και να απομακρύνει με υπερένταση σε τετ α τετ στο 20' και να σώζει την εστία της ομάδας μας. Οι παίχτες μας θα αφυπνισθούν και θα ισορροπήσουν τον αγώνα με τους Κότι, Κατσιγιάννη, Ηλιόπουλο και Φωτόπουλο να λειτουργούν καταλυτικά γι αυτό. Θα δημιουργήσουν ευκαιρίες αλλά Κοντός και Καραμπάτσος θα σταθούν άτυχοι.
 Στην έναρξη του 2ου μέρους , η ομάδα μας θα μπει δυνατά και θα δημιουργήσει μεγάλες ευκαιρίες. Στο 55'  ο Κότι θα σεντράρει και ο αμυντικός των γηπεδούχων θα σταματήσει
με το χέρι τη μπάλα με τον διαιτητή να υποδεικνύει την εσχάτη των ποινών. Δυστυχώς ο Ηλιόπουλος θα νικηθεί από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων και δεν θα μπορέσει να βάλει σε θέση οδηγού την ομάδα μας. Δύο συνεχείς υποδείξεις του Κοντού σε θέση οφσάιντ με την πρώτη να γίνεται όταν ο επιθετικός μας είχε πραγματοποιήσει όμορφη ατομική ενέργεια και γράψει το 0-1 θα προβληματίσουν ακόμα και τους αντιπάλους που δεν πίστευαν το δώρο της επόπτριας. Η τύχη θα γυρίσει τελείως την πλάτη στην ομάδα μας όταν στο 86', οι γηπεδούχοι θα πετύχουν το τελικό όπως έμελε 1-0 σε μία αντεπίθεση.
 Έτσι η ομάδα μας με αυτή την ήττα αποχαιρετά και τις τελευταίες μαθηματικές και θεωρητικές ελπίδες της για την κατάληψη της 1ης θέσης και θα προσπαθήσει να ευχαριστηθεί τις εναπομήναντες αγωνιστικές της υποχρεώσεις χωρίς να χάσει την 2η θέση στην κατάταξη.





 
Ταυτότητα του ματς


Γήπεδο: Δημοτικό ¨Παναγιώτης Μπαχράμης"
Διαιτητής: Γκούμας
Βοηθοί: Γιαννέας, Τσέλο



Συνθέσεις:
Χανδριναϊκός Π.Σ. (Βλαχογιάννης): Νικητόπουλος Π, Μάραντος , Κατσιγιάννης, Ηλιόπουλος, Κότι , Κουφός , Καραμπάτσος Ν. , Λύρας, Φωτόπουλος,  Κοντός , Γιάνναρης ( Διαμαντόπουλος)



Σκόρερ: