Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

21η αγωνιστική



ΣΑΡΩΤΙΚΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΜΕ 0-3...




 Μία ακόμα μεγάλη νίκη πέτυχε ο Χανδριναϊκός απέναντι σε μια σκληροτράχηλη ομάδα και σε μια έδρα που στραβοπάτησαν πολλοί στο φετινό μαραθώνιο του πρωταθλήματος. Και ο εμφατικός τρόπος που το έκανε μαρτυρούν τη καλή εμφάνιση και την ανοδική πορεία της.

H ομάδα μας ξεκίνησε κεφάτη τον αγώνα και ο Κότι που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση απείλησε μόλις στο 5ο λεπτό με το σουτ να καταλήγει μόλις άουτ. Αντιθέτως το εξαιρετικό σουτ του Γιάνναρη στο παραθυράκι της εστίας των γηπεδούχων στο 20ο λεπτό απέτρεψε ο πορτιέρο των γηπεδούχων απ το να καταλήξει στα δίχτυα. Το σλάλομ του Κοντού πέντε λεπτά αργότερα θα σταματήσει τελευταία στιγμή. Η ομάδα μας θα επιμείνει και ο Ηλιόπουλος με δυνατή κεφαλιά ύστερα από συστημένη σέντρα του Κατσιγιάννης θα καταλήξει στα δίχτυα και θα γράψει το 0-1. Ο
Καραμπάτσος θα μπορούσε να γράψει το 0-2 εάν ήταν πιο αποτελεσματικός στην τελική ενέργεια αλλά και οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να έχουν ισοφαρίσει εάν ο φύλακας άγγελος-Νικητόπουλος Π-της εστίας μας δεν έλεγε ένα μεγαλοπρεπέστατο όχι στο τετ-α-τετ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την ομάδα μας να μπαίνει το ίδιο δυνατά και με διάθεση να διευρύνει το προβάδισμα της. Ο Καραμπάτσος βρήκε τον Γιάνναρη στο 60' με ωραία κάθετη μεταβίβαση και ο επιθετικός της ομάδας μας ευστοχώντας έγραψε το 0-2 με άπαντες στην ομάδα μας να ξεσπούν σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Όμως δεν χαλάρωσαν λεπτό οι παίχτες του Π. Βλαχόγιαννη, με τον Κοντό να πετυχαίνει ένα όμορφο τέρμα που θα ακυρωθεί άδικα ως οφσάιντ κάτι που προς τιμή της θα παραδεχθεί και μετά το τέλος του ματς η επόπτης γραμμών. Η φάση του αγώνα θα συμβεί λίγα λεπτά πριν τη λήξη όταν ο Κουφός θα πιάσει ένα φοβερό σουτ έξω απ την περιοχή που θα αφήσει άγαλμα τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων που απλά παρατηρούσε την μπάλα να τραντάζει το δεξί του δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα.
 Με ακόμα μία πειστική εμφάνιση και νίκη συνέχισε η ομάδα μας και ευελπιστεί να συνεχίσει έτσι και στο επόμενο πολύ σημαντικό εντός έδρας ματς απέναντι στην Κορώνη όπου θα έχει και την συμπαράσταση των φιλάθλων της.



Αν μένει αυτός ο παίχτης στο πάγκο, τι να σκεφτούν οι αντίπαλοι για την αρχική 11αδα





 
Ταυτότητα του ματς



Γήπεδο: Βλαχόπουλο
Διαιτητής: Καρβούνης
Βοηθοί: Ξηροκώστας, Τσούκαλη

Συνθέσεις:
Χανδριναϊκός Π.Σ. (Βλαχογιάννης): Νικητόπουλος Π, Μάραντος , Κατσιγιάννης, Ηλιόπουλος, Κότι , Κουφός (90' Μιχαλόπουλος), Καραμπάτσος Ν. (84'
Νικητόπουλος Β) , Λύρας , Φωτόπουλος,  Κοντός , Γιάνναρης (80' Διαμαντόπουλος)



Σκόρερ:  38' Ηλιόπουλος, 60'  Γιάνναρης, 83' Κουφός