Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

20η αγωνιστική 2013-14



4αρα ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΠΕΤΑΛΙΔΙ




 Μόνο ως μια κακή παρένθεση μπορεί να θεωρηθεί το προηγούμενο ματς της ομάδας μας απέναντι στην Καλλιθέα καθώς κόντρα στον Απόλλωνα Πεταλιδίου παρουσιάστηκε εμφανώς καλύτερη και επικράτησε άντε με 4-2.
 Η είσοδος των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο ήρθε με την ομάδα μας να εφαρμόζει την συνήθη πίεση στον αντίπαλό της και να ανταμείβεται μόλις στο 3ο λεπτό όταν από κάθετη πάσα του Ηλιόπουλου στον Κότι, ο μεσοεπιθετικός της ομάδας μας θα περάσει ωραία στον Κοντό και αυτός με σουτ θα γράψει το 1-0. Το επόμενο τέρμα για την ομάδα μας θα επιτευχθεί με ωραίο συνδυασμό και πάλι των Κοτι και Κοντού με τον "μικρό" να εκτελεί εύστοχα και πάλι. Παράλληλα η εύρυθμη αμυντική λειτουργία της ομάδας μας δεν θα τις επιτρέψουν να κινδυνεύσει. Στην μοναδική φάση που συνέβη αυτό, ο Σιαμέλης είπε ένα μεγαλοπρεπές όχι με θεαματική απόκρουση σε σουτ εντός περιοχής. Ο δείκτης του σκορ θα μπορούσε να είχε ανέβει κι άλλο εάν Κοντός και Καραμπάτσος ήταν εύστοχοι σε δύο μεγάλες ευκαιρίες που είχαν λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου.
 Με την έναρξη της επανάληψης όμως και λίγο πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, ο Κατσιγιάννης θα βρει τον Γιάνναρη με ωραία μεταβίβαση εντός περιοχής και ο επιθετικός της ομάδας μας δεν θα δυσκολευτεί να πετύχει το 3-0. Ο δείκτης του σκορ θα μπορούσε να έχει ανέβει κι άλλο εάν ο Κουφός με καρφωτή κεφαλιά και οι Κοντός και Ηλιόπουλος ήταν εύστοχοι. Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού το Πεταλίδι πέτυχε ένα τέρμα και μείωσε την διαφορά. Ο Μάραντος και Κορμπής Γ. θα πετύχουν δύο τυχερά τέρματα με σουτ λίγο πριν τη μεσαία γραμμή διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.
 Η δοκιμασία του ντέρμπι ξεπεράστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία καθώς και η μετάβαση στη νέα εποχή μετά την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας. Η ομάδα μας δεν έχει χρόνο πλέον για σκέψεις και πρέπει να δράσει ώστε να διεκδικήσει με τις μέγιστες των αξιώσεων της τον μεγάλο της στόχο δηλαδή το πρωτάθλημα. Οι φίλαθλοι μας συμπαραστάθηκαν σε ένα ακόμα εντός έδρας ματς και στήριξαν το αγωνιστικό τμήμα.





 
Ταυτότητα του ματς



Γήπεδο: Σουληναρίου
Διαιτητής: Καστανάς
Βοηθοί: Σωτηρόπουλος, Γιαννέτσος

Συνθέσεις:
Χανδριναϊκός Π.Σ. (Βλαχογιάννης): Σιαμέλης Κ, Μάραντος , Κατσιγιάννης, Ηλιόπουλος, Κότι , Κουφός, Καραμπάτσος Ν. (88' Μιχαλόπουλος) , Λύρας , Φωτόπουλος,  Κοντός (90' Νικητόπουλος), Γιάνναρης (75' Διαμαντόπουλος)



Σκόρερ:  3', Κοντός, Γιάνναρης, Μάραντος