Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

19η αγωνιστική


ΗΤΤΑ ΣΟΚ






 Μετά από μια απογοητευτική εμφάνιση η ομάδα μας ηττήθηκε εκτός έδρας στην Καλλιθέα από την ομώνυμη ομάδα. Σε καμία στιγμή του ματς το συγκρότημα του Δημ. Μάλαμα δεν θύμισε σε τίποτα την ομάδα των προηγούμενων αγωνιστικών και η ήττα ήρθε φυσιολογικά με 2-0 από τους ψυχωμένους γηπεδούχους.
 To παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα μας να έχει την υπεροχή αλλά να μην μπορεί να δημιουργήσει φάσεις στην μεγάλη περιοχή της Καλλιθέας. Αντίθετα οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύονταν την πορεία του ματς πηγαίνοντας δυνατά στις διεκδικήσεις και προσπαθώντας να μην απειληθούν, να πετύχουν ένα τέρμα. Καραμπάτσος και Κοντός δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις λιγοστές ευκαιρίες της ομάδας μας.
 Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 55', ο Λέκκας με φάουλ αρκετά μέτρα εκτός περιοχής θα πετύχει το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Οι γηπεδούχοι πετυχαίνοντας ένα τέρμα αρκετά νωρίς, κατάφεραν να αποπροσανατολίσουν τους παίχτες μας. Αυτοί δεν μπήκαν ποτέ ξανά στο ματς, μένοντας στις προσωπικές μονομαχίες χωρίς να πιάσουν τα γνωστά στάνταρ απόδοσή τους και να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Οι γηπεδούχοι διατήρησαν το υπέρ τους σκορ και έτσι δεν θα μπορούσε να αλλάξει η τελική έκβαση του αγώνα. Αντίθετα το σκορ διευρύνθηκε από κερδισμένο πέναλτι στο 92' και εύστοχη εκτέλεση του.
 Έτσι η ομάδα μας υπέστη μία καθοριστική για την συνέχεια ήττα, στην έδρα ενός σαφώς ποιοτικά υποδεέστερου αντιπάλου αλλά περισσότερο αποφασισμένου και προετοιμασμένου γι αυτό το ματς. Η ομάδα μας κοιτάζει τα επόμενα ματς σαν τελικούς και ελπίζει σε στραβοπατήματα των αντιπάλων της με στόχο να διεκδικήσει τον μεγάλο της στόχο.





 
Ταυτότητα του ματς



Γήπεδο: Καλλιθέας
Διαιτητής: Νικολόπουλος
Βοηθοί: Γιαννέας, Μανιατέας

Συνθέσεις:
Χανδριναϊκός Π.Σ. (Μάλαμας): Νικητόπουλος Π., Μιχαλόπουλος (Ντένις) , Κατσιγιάννης, Ηλιόπουλος, Κότι , Κουφός, Καραμπάτσος Ν. , Λύρας , Φωτόπουλος,  Κοντός, Διαμαντόπουλος (75' Γιάνναρης)



Σκόρερ: