Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

18η αγωνιστική 2013-14

ΑΝΕΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ






Η ομάδα μας επικράτησε του Παπαφλέσσα Χώρας εύκολα και πιο άνετα απ' ότι μαρτυρά το τελικό σκορ με 3-1. Κέρδισε κατά κράτος τους φιλοξενούμενους σε όλες τις μονομαχίες και συνέχισε την ανοδική της πορεία διατηρώντας την επαφή της με την κορυφή σε απόσταση μόνο 3 βαθμών.
 Το παιχνίδι ξεκίνησε με το συγκρότημα του Δημ. Μάλαμα να εισέρχεται δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και χωρίς διάθεση χρονοτριβών να επιβάλλεται. Κοντός και Κότι θα χάσουν μεγάλες ευκαιρίες να βάλουν σε θέση οδηγού την ομάδα μας στο σκορ. Στο 25ο λεπτό, ο Ηλιόπουλος θα τροφοδοτήσει με φανταστική κάθετη μεταβίβαση τον Κοντό και αυτός θα περάσει την μπάλα κάτω απ τα πόδια του αμυντικού και θα πλασάρει εύστοχα στο απέναντι παραθυράκι της εστίας των φιλοξενουμένων γράφοντας το 1-0. Η ομάδα μας θα διατηρήσει το υπέρ της σκορ δίχως να απειληθεί ιδιαίτερα.
 Στην επανάληψη, οι παίχτες μας θα εισέλθουν αποφασισμένοι να εδραιώσουν την επικράτηση πετυχαίνοντας. Οι Κοντός, Κότι και Ηλιόπουλος δεν θα βρουν στόχο όμως διατηρώντας την αγωνία στους φιλάθλους μας. Την τάξη επανέφερε όμως ο αμυντικός της ομάδας μας, Δ. Κατσιγιάννης, δοκιμάζοντας μια εκτέλεση φάουλ από μακρινή απόσταση. Κατάφερε να νικήσει με την έξυπνη εκτέλεση τον αντίπαλο γκολκίπερ και να γράψει το 2-0. Στο 74ο λεπτό ο Διαμαντόπουλος θα πετύχει ένα ακόμα όμορφο τέρμα με ψηλοκρεμαστό σουτ από το ύψος της περιοχής γράφοντας το 3-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Το τέρμα που πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι τέσσερα λεπτά αργότερα δεν ήταν αρκετό για να αλλάξει την εικόνα του ματς.


Η ομάδα μας συνέχισε την ανοδική της πορεία πετυχαίνοντας μία ακόμη νίκη και δείχνοντας περίτρανα ότι το ποιοτικό της ρόστερ δεν έχει αντίπαλο στην καλή του μέρα. Έτσι χάρηκε και ο κόσμος μας αυτή τη νίκη. Ευχαριστούμε για την παρουσία και την στήριξη του και τον φίλαθλο κόσμο που εκπροσωπούσε το αγροτικό αγωνιστικό μπλοκ που βρίσκεται στην περιοχή του Σουληναρίου και ευχόμαστε αντοχή και επιτυχία στον αγώνα του.





 
Ταυτότητα του ματς



Γήπεδο: Σουληναρίου
Διαιτητής: Καστανάς
Βοηθοί: Καλογερόπουλος, Μπασιλάρης

Συνθέσεις:
Χανδριναϊκός Π.Σ. (Μάλαμας): Νικητόπουλος Π., Μάραντος , Κατσιγιάννης, Ηλιόπουλος, Κότι (87' Καραταράκης), Κουφός, Καραμπάτσος Ν. (83' Τσέκας), Λύρας , Φωτόπουλος,  Κοντός, Διαμαντόπουλος (75' Ντένις)



Σκόρερ:  25' Κοντος,65' Κατσιγιάννης,74' Διαμαντόπουλος