Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

17η αγωνιστική 2013-14

ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ ΜΕ 1-4





 Ευρείας έκτασης εκτός έδρας νίκη πέτυχε η ομάδα μας με αντίπαλο την Α.Ε. Λογγάς. Η ανοδική πορεία της ομάδας μας επιβεβαιώθηκε με την δεύτερη σερί εκτός έδρας νίκη. Το σκορ αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα της αναμέτρησης.
 Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα μας να είναι εμφανώς ανώτερη και να επιβάλλεται στον αγωνιστικό χώρο των αντιπάλων της. Ο Κοντός θα εκμεταλλευτεί την ασίστ του Καραμπάτσου και θα γράψει το 0-1 στο 18ο λεπτό με σουτ από πλάγια θέση. Στην επόμενη καλή στιγμή για την ομάδα μας ο Κότι με γυριστή κεφαλιά στο 25ο λεπτό θα γράψει το 0-2 ύστερα από συστημένη σέντρα από τον Κατσιγιάννη. Το πρώτο μέρος θα κλείσει με μία ακόμα καλή στιγμή για την ομάδα μας όταν ο Διαμαντόπουλος θα βρεθεί σε πλεονεκτική θέση αλλά θα αστοχήσει.
 Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φέρουν το ματς στα ίσια απειλώντας με 2 δοκάρια στην ίδια φάση. Αυτό αφύπνισε τους παίχτες μας και έκαναν το 0-3 με τον Κοντό που εκμεταλλεύτηκε την ταχύτητά του ξεπερνώντας την αντίπαλη άμυνα. Το 0-4 θα το κάνει ο ίδιο παίχτης εκμεταλλευόμενος την πολύ καλή ενέργεια του κεφάτου Κότι που αφού ξεπέρασε 3 αντιπάλους έστειλε την μπάλα να συναντήσει το κεφάλι του νεαρού επιθετικού και να αναπαυθεί στα δίχτυα των γηπεδούχων. Ύστερα από αυτό η ομάδα μας προχώρησε σε αλλαγές δίνοντας χρόνο στους ελπιδοφόρους ταλαντούχους νέους παίχτες μας και κατεβάζοντας τον ρυθμό του παιχνιδιού. Σε μια ανύποπτη φάση ο διαιτητής θα δείξει την άσπρη βούλα στο 83' και θα γίνει το τελικό 1-4.
 Έτσι η ομάδα μας συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και πέτυχε μια πειστική νίκη σε μια δύσκολη έδρα. Λόγω και των άλλων αποτελεσμάτων κατάφερε να μειώσει την απόσταση της με την κορυφή της βαθμολογίας στους 3 βαθμούς. Το επερχόμενο εντός έδρας ματς με την ομάδα της Χώρας αποκτά έτσι ιδιαίτερη σημασία και με την αναμενόμενη στήριξη από τους φιλάθλους μας, όλοι ευελπιστούν στο θετικό αποτέλεσμα.




 
Ταυτότητα του ματς



Γήπεδο: Λογγάς
Διαιτητής: Νίκας
Βοηθοί: Τσοπανάκης, Τσουλάκος

Συνθέσεις:
Χανδριναϊκός Π.Σ. (Μάλαμας): Νικητόπουλος Π., Μάραντος (Τσέκας), Κατσιγιάννης, Ηλιόπουλος, Κότι, Κουφός, Καραμπάτσος Ν. (Κολοκάθης), Λύρας , Φωτόπουλος,  Κοντός, Διαμαντόπουλος (Καραταράκης)



Σκόρερ: 25' Κότι, 18', 50', 74' Κοντος