Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

13η αγωνιστική 2013-14

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΜΕ 7-2



 Μπήκε με το δεξί στη νέα χρονιά η ομάδα μας πραγματοποιώντας μια ευρεία νίκη απέναντι στην ομάδα της Βέργας. Επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα και ήρθε ακόμα πιο κοντά στην κορυφή του Β' ομίλου της Β΄ τοπικής χάρη σε στραβοπάτημα του Ακρίτα Κορώνης.
 Η ομάδα μας μετά από συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα δεν είχε περιθώρια απωλειών στο συγκεκριμένο ματς απέναντι στην αξιόμαχη Βέργα. Τα προβλήματα τραυματισμών συνέχισαν να υπάρχουν αλλά έπρεπε να παραμεριστούν και να ξεπεραστούν. Στον δρόμο αυτό επιστρατεύθηκαν ο προπονητής Δ. Μάλαμας που έδωσε ένα ημίχρονο ποιοτικού ποδοσφαίρου απόσταγμα των παραστάσεων και των εμπειριών του, ο πάντα σοβαρός και πιστός στρατιώτης  του συνόλου Κ. Σιαμέλης, ο ανέτοιμος Β. Νικητόπουλος και ο στρατευμένος Π. Κατσάς.
Όλοι τους μπήκαν αποφασισμένοι να πάρουν τους 3 βαθμούς και να αφήσουν στην άκρη τα όποια προβλήματα. Και το κατάφεραν. Ο Κουφός απείλησε πρώτος με δυνατή κεφαλιά που όμως αποχώρησε τραυματίας στην επόμενη φάση με τράβηγμα στο δικέφαλο. Ο Κοντός θα εκμεταλλευτεί την έξυπνη κάθετη πάσα του προπονητή του και θα πετύχει το 1-0 μόλις στο 14΄ διώχνοντας το άγχος από την εξέδρα. Ο Δ. Μάλαμας θα τροφοδοτήσει αυτή τη φορά το Κότη που θα διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας μας Ο Μάραντος θα τροφοδοτήσει αυτή την φορά το μικρό που δεν θα δυσκολευτεί να πετύχει το τρίτο τέρμα περνώντας και τον τερματοφύλακα. Η Βέργα λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου θα μειώσει ύστερα από λανθασμένη εκτίμηση του Νικητόπουλου Β. στην πορεία της μπάλας.
Το δεύτερο ημίχρονο θα συνεχιστεί στους ίδιου ρυθμούς για την ομάδα μας με τον Κοντό να γράφει το 4-1. Το επόμενο τέρμα δεν άργησε να έρθει όταν πάλι ο μικρός θα εκμεταλλευτεί την ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα ύστερα από προσπάθεια του Καραμπάτσου Ν. . Το 6-1 και πάλι από τον Κοντό που βρισκόταν σε μεγάλα κέφια. Οι φιλοξενούμενοι θα μειώσουν με σουτ εκτός περιοχής σε 6-2 και το τελικό σκορ θα διαμορφώσει ο Ηλιόπουλος με σουτ εκτός περιοχής.
 Έτσι η ομάδα μας θα πετύχει μια ακόμη νίκη που σε συνδυασμό του πρωτοπόρου θα την φέρει κοντά στην πρώτη θέση που αποτελεί και το βασικό και μεγάλο στόχο της φετινής περιόδου. Η συνέχεια αποτελεί μια πρόκληση που με την επάνοδο των τραυματιών και λίγη τύχη μπορεί να οδηγήσει στην πολυπόθητη κατάληψη της πρώτης θέσης. Στα θετικά πέρασαν η επαναφορά στο δρόμο των επιτυχιών και το καλό κλίμα στις τάξεις της μεγάλης οικογένειας του Χανδριναϊκού Π.Σ. .





Ταυτότητα του ματς



Γήπεδο: Σουληναρίου
Διαιτητής: Σερεμέτης
Βοηθοί: Λουκάς, Κασκάνης

Συνθέσεις:
Χανδριναϊκός Π.Σ. (Μάλαμας): Σιαμέλης, Μάραντος, Νικητόπουλος Β. ( 59' Καραταράκης Ν.), Ντένις , Μάλαμας Δ. ( 46' Ηλιόπουλος), Κότι , Κουφός ( 13' Καραμπάτσος Ν.), Λύρας, Φωτόπουλος,  Κοντός, Κωνσταντινίδης




Σκόρερ: 14',31',47'.57',64' Κοντός, 23' Κότη, 90' Ηλιόπουλος -  45' Μπάκας 75' Ξένιος