Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

15η αγωνιστική 2013-14

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕ 5ΑΡΑ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ







 Με εμφατικό τρόπο επέστρεψε στις νίκες η ομάδα μας. Κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Α.Ο. Πατίστα με 5-0 κάνοντας μία πειστική εμφάνιση.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους παίχτες μας να έχουν στο μυαλό τους μόνο τη νίκη και να μπαίνουν πολύ αποφασισμένοι. Πρωταγωνιστής για την ομάδα μας ο Κοντός που αστοχεί μόλις στο πρώτο λεπτό από πλεονεκτική θέση αλλά στο 16ο λεπτό να είναι απόλυτα εύστοχος ύστερα από όμορφο κατέβασμα της μπάλας. Στη συνέχεια ο Κουφός με ατομική ενέργεια, θα αδειάσει δύο αντιπάλους και ο Καραμπάτσος θα ευστοχήσει αξιοποιώντας την ασίστ του συμπαίκτη του. Η καθολική επικράτηση του πρώτου μέρους θα ολοκληρωθεί με το 2ο τέρμα του Κοντού στο 45' όταν θα εκμεταλλευτεί την ταχύτητά του και στην αντεπίθεση θα πετύχει το 3-0.
 Το σκηνικό στην επανάληψη δεν άλλαξε και ο Ηλιόπουλος μόλις στο 56' θα ανεβάσει και άλλο το δείκτη του σκορ εκμεταλλευόμενος το κόρνερ του Κουφού και με προβολή θα χριστεί σκόρερ. Η αμυντική γραμμή της ομάδας μας δεν θα δυσκολευτεί να κρατήσει το 0 με τους Κατσιγιάννη, Μάραντό, Λύρα Ι. και Φωτόπουλο να βρίσκονται μεταξύ των διακριθέντων. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Κουφός με ένα παλικαρίσιο γκολ καθώς κυνήγησε μέχρι τέλους μια χαμένη μπάλα και πέτυχε ένα τέρμα πιστοποιώντας την πολύ καλή του εμφάνιση.
 Έτσι η ομάδα μας επανήλθε στις νίκες με μία πειστική εμφάνιση δείχνοντας να αφήνει στο παρελθόν τις κακές εμφανίσεις. Τώρα μένει το συγκρότημα του Δημ. Μάλαμα να συνεχίσει να αποδίδει σε αυτά τα στάνταρ. Μετά την λήξη του ματς, το αγωνιστικό τμήμα και η διοίκηση του συλλόγου μας έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα με τους Κων/νο Αποστολόπουλο στους μεγάλους και Θεόδωρο Δαρσακλή να βρίσκονται στους τυχερούς της βραδιάς.







Ταυτότητα του ματς



Γήπεδο: Σουληναρίου
Διαιτητής: Kότσαρης
Βοηθοί: Λουκάς, Παναγιωτόπουλος

Συνθέσεις:
Χανδριναϊκός Π.Σ. (Μάλαμας): Νικητόπουλος Π., Μάραντος, Κατσιγιάννης, Ηλιόπουλος, Κότι (69' Γιάνναρης) , Κουφός, Καραμπάτσος Ν., Λύρας, Φωτόπουλος,  Κοντός (71' Καραταράκη), Διαμαντόπουλος (61' Ντένις)



Σκόρερ: 18' Καραμπάτσος, 16',45 Κοντός, 56' Ηλιόπουλος, 90' Κουφός