Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

14η αγωνιστική 2013-14

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕ ΤΟ 4-2...




Μία ακόμα ήττα υπέστη η ομάδα μας με 4-2 αδικώντας την προσπάθεια της αλλά και το υπάρχον ποιοτικό ρόστερ. Σε ένα ματς με αρκετές ελλείψεις για μία ακόμα φορά, η ομάδα μας προσπάθησε, πάλεψε αλλά αστοχία και ατυχία σε κάποιες φάσεις τις στοίχησαν αυτή τη βαριά ήττα.
 Το πρώτο μέρος ξεκίνησε με την ομάδα μας να εισέρχεται με κυριαρχικές διαθέσεις στον αγωνιστικό χώρο και να καταφέρνει να προηγηθεί πολύ νωρίς με τον Καραμπάτσο να ευστοχεί με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Ηλιόπουλου. Αν και ισοφάρισαν οι γηπεδούχοι, οι παίχτες μας πέτυχαν και δεύτερο τέρμα με τον Διαμαντόπουλο ύστερα από ασταθή επέκρουση του αντίπαλου γκολκίπερ σε σουτ του Κοντού. Και πάλι όμως ισοφαριστήκαμε καθώς στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου οι αμυντικοί της ομάδας μας υπέπεσαν σε πέναλτι και δέχτηκαν το 2ο τέρμα.
 Η επανάληψη ξεκίνησε με την ομάδα μας να παίζει ως γηπεδούχος και να χάνει μοναδικές ευκαιρίες να πετύχει το 3ο της τέρμα. Κοντός, Καραμπάτσος και Γιάνναρης αστόχησαν και στέρησαν ένα ακόμα τέρμα για την ομάδα μας. Και εκεί επιβεβαιώθηκε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου. Με ένα φανταστικό σουτ εκτός περιοχής, οι γηπεδούχοι θα νικήσουν για 3η φορά τον Νικητόπουλο και θα πετύχουν ένα ακόμα τέρμα. Στην συνέχεια όπως ήταν λογικό το συγκρότημα του Δ. Μάλαμα πίεσε και πέτυχε 2 τέρματα που ακυρώθηκαν και τα 2 ως offside με το πρώτο του Κοντού να έχει υποδειχθεί λανθασμένα σε θέση μπροστά από την άμυνα των γηπεδούχων. Στα επόμενα λεπτά η ομάδα μας ανέβηκε και πίεσε αλλά δεν κατάφερε να ισφορίσει αντιθέτως σε μία αντεπίθεση δέχτηκε και 4ο τέρμα.
 Το ματς αυτό ανήκει πλέον στην ιστορία αλλά η ομάδα μας θα πρέπει να διδαχθεί από την εξέλιξη αυτού του παιχνιδιού αλλά και από τις αιτίες που μία ομάδα χάνει αν και ήταν κατά τεκμήριο καλύτερη από τους αντιπάλους της.





Ταυτότητα του ματς



Γήπεδο: ΚΤΕΛ Γ.Λουκαρέας
Διαιτητής: Γκούμας
Βοηθοί: Καλογερόπουλος, Τσοπανάκης

Συνθέσεις:
Χανδριναϊκός Π.Σ. (Μάλαμας): Νικητόπουλος Π., Μάραντος, Νικητόπουλος Β. ( 42' Ντένις ), , Ηλιόπουλος, Κότι , Κουφός, Καραμπάτσος Ν., Λύρας, Φωτόπουλος,  Κοντός, Διαμαντόπουλος (48' Γιάνναρης)




Σκόρερ: 14' Καραμπάτσος, 48' Διαμαντόπουλος