Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

16η αγωνιστική 2013-14

ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΟ ΔΙΠΛΟ ΜΕ 1-2





 Η ομάδα μας πέτυχε ένα σπουδαίο διπλό απέναντι στον ουραγό της βαθμολογίας Ολυμπιακό Ανάληψης που αδικείται εμφανώς από την θέση του στο βαθμολογικό πίνακα. Το βρεγμένο τερέν που όσο περνούσε η ώρα γινόταν και χειρότερο δυσκόλεψε τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών.
 Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα μας με τον Κότι να ρίχνει την προειδοποιητική βολή του στο 3ο λεπτό αστοχώντας. Αυτό δεν συνέβη όμως στο 10 λεπτό όταν ο ίδιος παίχτης θα ξεπεράσει με την ταχυτητά του και τον αντίπαλο τερματοφύλακα και θα πετύχει το 0-1. Οι προσωπικές μονομαχίες θα είναι το κύριο συστατικό του υπόλοιπου πρώτου μέρους με την ομάδα μας να επικρατεί στις περισσότερες εξ αυτών διατηρώντας το υπερ της σκορ. Δύο καλές στιγμές για την ομάδα μας θα έχουν οι Γ. Κουφός με εκτέλεση φάουλ που πέρασε μόλις άουτ και με τον Σ. Ηλιόπουλο να σουτάρει πάλι άστοχα στο 35'.
 Το δεύτερο μέρος θα ξεκινήσει με μια καλή στιγμή για την ομάδα μας. Ο Ι. Λύρας θα κάνει μια φανταστική ενέργεια ζαλίζοντας 3 αντιπάλους και πασάροντας στον Καραμπάτσο που δεν θα μπορέσει να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Ο Κουτσοπέτρος θα παγώσει την ομάδα μας ισοφαρίζοντας στο 51' μένοντας ξεχασμένος στην μικρή περιοχή της ομάδας μας και πλασάροντας εύστοχα. Η αντίδραση όμως του συγκροτήματος του Δ. Μάλαμα θα είναι άμεση. Θα πιέσει και δεν θα αδρανήσει δείχνοντας πόσο ήθελε αυτή τη νίκη. Αρχικά ο Κότι θα απειλήσει για ένα δεύτερο προσωπικό τέρμα στο 60΄. Ο Σιαμέλης θα δείξει μέρος της εμπειρίας του και των ικανοτήτων του κάνοντας την επέμβαση του αγώνα στο 65' κρατώντας το 1-1. Άλλη μια καλή φάση θα ξεκινήσει από τον ιδιαίτερα κεφάτο Κότι που ξεπερνώντας 3 αντιπάλους θα σεντράρει συστημένα στο κεφάλι του Καραμπάτσου και ο επιθετικός μας θα ευστοχήσει κάνοντας το 1-2 στο 80ο λεπτό. Αν και λίγο έλειψε στο 93΄ οι γηπεδούχοι να χαλάσουν τη μεγάλη νίκη δεν θα τα καταφέρουν αστοχώντας σε μια κοντινή κεφαλιά μετά από κόρνερ.
 Έτσι η ομάδα μας θα φύγει νικήτρια από την έδρα του Ολυμπιακού Ανάληψης πραγματοποιώντας μια σοβαρή εμφάνιση και αποδίδοντας σε ικανοποιητικά επίπεδα χαροποιώντας τους πιστούς φιλάθλους της που την ακολούθησαν σε ένα ακόμα παιχνίδι.




 
Ταυτότητα του ματς



Γήπεδο: Μεσσήνης
Διαιτητής: Σκόρδος
Βοηθοί: Βρυώνης, Ταβουλαρέας

Συνθέσεις:
Χανδριναϊκός Π.Σ. (Μάλαμας): Σιαμέλης, Μάραντος, Κατσιγιάννης, Ηλιόπουλος, Κότι, Κουφός, Καραμπάτσος Ν. (90' Μιχαλόπουλος), Λύρας (91' Καραταράκη), Φωτόπουλος,  Κοντός, Διαμαντόπουλος



Σκόρερ: 51' Κουτσοπέτρος- 10' Κότι, 80' Καραμπάτσος