Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

12η αγωνιστική

ΣΟΚ ΣΤΟ 87'....






 Σε δεύτερη σερί ήττα υπέπεσε το συγκρότημα του Δ. Μάλαμα από τον Α.Ο. Μηλτιάδη με 1-0. Παρά την υπεροχή των φιλοξενούμενων στο ματς και την φλύαρη επιθετική προσπάθεια των γηπεδούχων το γκολ έκρινε ένα τέρμα στο 87' από τον Τηλεμάχου.
 Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους παίχτες της ομάδας μας να μπαίνουν δυναμικά για να καθαρίσουν το ματς. Η ποιοτική υπεροχή σε όλες τις γραμμές δεν μεταφράστηκε όμως σε κάποιο τέρμα με τους Κοντό και Κωνσταντινίδη σαν κύριους εκφραστές των προσπαθειών να αστοχούν σε καλές ευκαιρίες. Ο τραυματισμός του Ντένις στο 30΄ λεπτό αποσυντόνισε την ομάδα μας και χάθηκαν τα 15 εναπομείναντα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου χωρίς να σημειωθεί κάποια αξιόλογη ενέργεια εκατέρωθεν.
 Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι, κερδίζοντας κάποιες μονομαχίες στο χώρο του κέντρου χωρίς όμως να απειλούν ουσιαστικά. Αντιθέτως Κοντός και Κωνσταντινίδης έχασαν ανεπανάληπτες ευκαιρίες στο 60 και 61 να βάλουν σε θέση οδηγού την ομάδα μας. Επίσης άουτ στο 70' κατέληξε το σουτ του Ηλιόπουλου. Το σοκ όμως ήρθε στο 87' όταν σε αδυναμία της άμυνας να διώξει την μπάλα από τα καρέ του Νικητόπουλου και οι φιλοξενούμενοι με σουτ εντός περιοχής πήραν μια πολύτιμη νίκη.
 Έτσι η ομάδα μας έφυγε ηττημένη για δεύτερη σερί αγωνιστική με άπαντες να προβληματίζονται για την μέτρια εικόνα των δύο τελευταίων αγώνων. Σίγουρα η διακοπή για τις εορτές των Χριστουγέννων θα λειτουργήσει ευεργετικά για να γιατρευτούν οι πληγές του αγωνιστικού τμήματος από τις απώλειες βαθμών και δυναμικού.
 Η ομάδα μας εύχεται χρόνια πολλά με υγεία και με το καλό ο ερχομός του νέου έτους σε όλο το κόσμο!





Ταυτότητα του ματς



Γήπεδο: Πύργου Τριφυλλίας
Διαιτητής: Γκούμας
Βοηθοί: Καλογερόπουλος, Γιαννέτσος

Συνθέσεις:
Χανδριναϊκός Π.Σ. (Μάλαμας): Νικητόπουλος Π., Μάραντος, Νικητόπουλος Β., Ντένις ( 30' Καραμπάτσος Ν., 80' Μάλαμας Δ.), Κότι , Κουφός, Ηλιόπουλος, Φωτόπουλος,  Κοντός, Κωνσταντινίδης




Σκόρερ: 87' Τηλεμάχου

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

11η αγωνιστική 2013-14

ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ...




 Έχασε το αηττητό του σήμερα ο Χανδριναϊκός με αντίπαλο στον Παναθηναϊκό Καλαμάτας. Η ομάδα μας μπήκε μουδιασμένα στο ματς, δέχτηκε δύο γκολ, έχασε πέναλτι και παίχτες από τραυματισμούς και δεν κατάφερε να ανατρέψει το 2-0 αν και προσπάθησε.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να δείχνουν αποφασιστηκότητα και να σημειώνουν ένα από τα γρηγορότερα γκολ που σωστά ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Το γκολ αυτό ήταν μήνυμα όμως ψυχολογικής ετοιμότητας για το ντέρμπι αυτό. Αντίθετα το συγκρότημα του Δημ.Μάλαμα δεν έδειξε διάθεση και έχασε τις περισσότερες μονομαχίες. Από αδυναμία απομάκρυνσης ο επιθετικός των γηπεδούχων πλάσαρε εύστοχα τον Νικητόπουλο και έγραψε το 1-0. Το παιχνίδι έδειξε να στραβώνει κι άλλο όταν αποχώρησε με ενοχλήσεις στο δικέφαλο και ο Κατσιγιάννης. Προς το τέλος του ημιχρόνου μετά από απομάκρυνση της άμυνα από κόρνερ σέντραρε αμυντικός των γηπεδούχων, όσοι παίχτες της ομάδας μας βρέθηκαν στην πορεία της μπάλας υπνωτισμένοι δεν απομάκρυναν και ο Νικητόπουλος αιφνιδιάστηκε και δέχτηκε και το 2ο τέρμα. Το ημίχρονο τελείωσε με την ομάδα μας να έχει πραγματοποιήσει μόνο ένα σουτ και τον Καραμπάτσο να αποχωρεί τραυματίας.
 Η επανάληψη βρήκε την ομάδα μας να προσπαθεί με σαφώς πιο ορθόδοξο τρόπο να αναπτυχθεί και να φτάνει με αξιώσεις στην περιοχή των γηπεδούχων. Οι οποίοι σε όλο το 2ο ημίχρονο αναλώθηκαν σε παθητικό ρόλο περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις. Έκαναν μόνο ένα σουτ που σταμάτησε στο δοκάρι του Νικητόπουλου και όλο τον υπόλοιπο χρόνο απλά απομάκρυναν τους κινδύνους. Το παιχνίδι βελτιώθηκε και η ομάδα μας κέρδισε πέναλτι όταν οι παίχτες μας άλλαξαν πολλές φορές την μπάλα εκτός περιοχής και ο Κωνσταντινίδης ανατράπηκε εντός περιοχής. Δεν κατάφερε να μετατρέψει την εσχάτη των ποινών σε γκολ όμως ο συνήθως εύστοχος επιθετικός της ομάδας μας. Λίγο αργότερα αντικαταστάθηκε ο Καραμπάτσος με τον Διαμαντόπουλο μην μπορώντας να συνεχίσει μετά το τραυματισμό του. Αρκετοί παίχτες της ομάδας μας ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και πάλεψαν αδυνατώντας όμως να μετατρέψουν τις κατοχές σε ευκαιρίες.
 Έτσι η ομάδα μας υπέστη την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα. Παρόλο που δεν έφυγε από την κορυφή της βαθμολογίας καθώς και οι άλλοι δύο διώκτες της ηττήθηκαν (Πεταλίδι, Κορώνη), η ήττα αυτή έφερε προβληματισμό για την απόδοσή της αλλά και για τις απώλειες βασικών στελεχών της. Οι φίλαθλοι της ομάδας μας στήριξαν και σήμερα την ομάδα μας αλλά δεν γεύτηκαν μία από τις συνηθισμένες χαρές από το αγωνιστικό τμήμα. Η συνέχεια προβλέπεται ιδιαίτερα απαιτητική σε ένα πρωτάθλημα με επικίνδυνες έδρες και ανταγωνιστικούς αντιπάλους και γι αυτό επιβάλλεται να ανασυνταχθούν όλοι και να προσπαθήσουν ακόμα περισσότερο εκμεταλλευόμενοι τις πραγματικές τους δυνατότητες ώστε η ομάδα να παρουσιάσει καλύτερη εικόνα.





Ταυτότητα του ματς



Γήπεδο: Δημοτικό Κτελ Γ. Λουκαρέας
Διαιτητής: Καρβούνης
Βοηθοί: Τσίρμπας, Γιαννέτσος

Συνθέσεις:
Χανδριναϊκός Π.Σ. (Μάλαμας): Νικητόπουλος Π., Μάραντος, Κατσιγιάννης (35' Μιχαλόπουλος), Ντένις, Κότι , Κουφός, Ηλιόπουλος, Φωτόπουλος,  Κοντός, Κωνσταντινίδης , Καραμπάτσος Ν. (91' Διαμαντόπουλος)




Σκόρερ: 

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

9η αγωνιστική_εξ Αναβολής

ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ...




 Ένα συναρπαστικό ματς διεξήχθη το μεσημέρι της Τετάρτης (11/12/2013) για την 9η αγωνιστική (εξ αναβολής) στο γήπεδο της Κορώνης. Οι πρωτοπόροι της κατηγορίας συναντήθηκαν για να λύσουν τις διαφορές τους... Το τελικό 2-2 αφήνει ανοιχτούς τους λογαριασμούς για τον 2ο γύρο και ο βαθμολογικός πίνακας παρέμεινε αμετάβλητος.

Η έναρξη του ματς βρήκε την ομάδα μας να παίζει λες και βρισκόταν στην έδρα της. Έκλεισε τους γηπεδούχους στα καρέ τους και πίεσε από νωρίς για να μπει σε θέση οδηγού και στο σκορ. Ο Καραμπάτσος μόλις στο 5ο λεπτό έδειξε τις άγριες διαθέσεις της ομάδας μας να πετύχει γρήγορα ένα γκολ επιχειρώντας σουτ που πέρασε μόλις άουτ. Αντίθετα ο Κατσάς στο 8' βρήκε στόχο αλλά ο τερματοφύλακας αρνήθηκε την παραβίαση της εστίας του. Στην κεφαλιά του Κότη από φάουλ του Κατσιγιάννη όμως δεν μπόρεσε να την αρνηθεί και έτσι η ομάδα μας μπήκε σε θέση οδηγού. Ο Νικητόπουλος έδωσε μαθήματα για το πως παίζεται η θέση του τερματοφύλακα με μεγάλη απόκρουση στο 25' σε σουτ από το ύψος της περιοχής. Ο Κωνσταντινίδης πέντε λεπτά αργότερα δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα προ κενής εστίας, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία. Με αυτό τον φρενήρη ρυθμό ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.
 Στην επανάληψη και μόλις 11λεπτά μετά την έναρξη του συνέβηκε μια φάση που σημάδεψε τη ροή του ματς. Ο Κουφός από κόρνερ θα στείλει συστημένη τη μπάλα να συναντήσει το κεφάλι του Ηλιόπουλου και ο μέσος της ομάδας μας να γράψει το 0-2 αλλά ο Κατσιγιάννης δεν θα μπορέσει να συνεχίσει το ματς και θα αντικατασταθεί από τον Ντένις. Η αμυντική λειτουργία της ομάδας μας θα επηρεαστεί αφού ο υψηλόσωμος και δυναμικός αμυντικός σε ένα ντέρμπι ήταν υπερπολύτιμος ειδικά στις εναέριες μονομαχίες. Παρόλαυτά ο Καραμπάτσος με τον Κοντό  σπατάλησαν άλλη μία ευκαιρία στο 65΄ να χριστούν σκόρερ και να στείλουν το ματς στην ιστορία αφού το 0-3 δεν θα μπορούσε να ανατραπεί.
Στην επόμενη καλή στιγμή του ματς οι γηπεδούχοι θα μειώσουν και στο 75' θα πετύχουν και την ισοφάριση. Πλήρης ανατροπή σκηνικού για την ομάδα της Κορώνης που μέχρι εκείνο το σημείο δεν έδειχνε ικανή να διεκδικήσει ούτε την ισοπαλία. Τα εναπομείναντα 15 λεπτά αναλώθηκαν σε προσωπικές μονομαχίες και ανούσιες κατοχές εκατέρωθεν.
 Η ομάδα μας παρέμεινε αήττητη αλλά κανείς δεν μπορούσε να κρύψει την πικρία του για την  μεγάλη ευκαιρία που χάθηκε να γίνει το απόλυτο αφεντικό του 2ου ομίλου της Β' τοπικής.
 Πριν την έναρξη του ματς κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του γενικού αρχηγού της ομάδας της Κορώνης κ. Φώτη Καπινιάρη. Η μεγάλη οικογένεια του Χανδριναϊκού Π.Σ. θα ήθελε να εκφράσει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συγγενείς για τον άδικο χαμό του κ. Καπινιάρη.






Ταυτότητα του ματς



Γήπεδο: Κορώνης
Διαιτητής: Ψιλοπαναγιώτης
Βοηθοί: Λουκάς, Γιαννέτσος

Συνθέσεις:
Χανδριναϊκός Π.Σ. (Μάλαμας): Νικητόπουλος Π., Μάραντος, Κατσιγιάννης (56' Ντένις), Κατσάς, Κότι , Κουφός, Ηλιόπουλος, Φωτόπουλος,  Κοντός, Κωνσταντινίδης (88' Νικητόπουλος Β.)  Καραμπάτσος Ν. (91' Μιχαλόπουλος)

Κορώνη (Κουτσουμπός): Μαθιόπουλος, Κυριόπουλος, Μπλάνας (4' Χόχολι), Παναγιωτόπουλος, Τομαροπανάγος, Κουτσολιάς, Μαθιόπουλος, Λεμπέσης, Μουτζούρης, Μάραντος, Καπινιάρης




Σκόρερ: 70' Λεμπέσης, 75' Μουτζούρης - 19' Κότη, 56' Ηλιόπουλος

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

10η αγωνιστική 2013-14

ΔΙΑΤΗΡΗΣΕ ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ...




 Ισόπαλη με 1-1 αναδείχθηκε η ομάδα μας στο εντός έδρας ματς με αντίπαλο τον Αίαντα Καλαμάτας. Αντιμετωπίζοντας τον πάντα επικίνδυνο Αίαντα που να μην ξεχνάμε ότι προέρχεται από την 'Α τοπική και αποτελεί έναν σοβαρό και υπολογίσιμο αντίπαλο για όλες τις ομάδες.
 Η ομάδα μας μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο θέλοντας να κυριαρχήσει και έχοντας στο μυαλό της την απώλεια βαθμών του πρωτοπόρου Ακρίτα Κορώνης. Δημιούργησε ευκαιρίες μέχρι το 15ο λεπτό με τους Κωνσταντινίδη και Κοντό ως κύριους εκφραστές. Μετά οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το ματς χωρίς να απειλήσουν. Κατάφεραν να περάσουν όμως μπροστά στο σκορ όταν μετά από ένα μακρινό σουτ, η μπάλα ξεγέλασε τον κατά τ άλλα φύλακα άγγελο της εστίας της ομάδας μας Νικητόπουλο, και με την βοήθεια του Ήλιου που του περιόρισε το οπτικό πεδίο, κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας μας παγώνοντας την ήδη κρύα ατμόσφαιρα.
Στο σημείο εκείνο, οι παίχτες μας αφυπνίστηκαν και προσπάθησαν να ισοφαρίσουν με τον Κοντό στο 40΄ μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Ηλιόπουλο να μην μπορεί να νικήσει τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων και να μένει το 0-1. Η τελευταία φάση του ημιχρόνου έφερε και την ισοφάριση για την ομάδα μας περιπετειώδη τρόπο.
Ο Κότι θα κινηθεί στην πλάτη της άμυνας, θα σεντράρει στον Κωνσταντινίδη που θα νικηθεί από τον γκολκίπερ αλλά θα γίνει κάτοχος της μπάλας ύστερα από την ασταθή απομάκρυνση και θα ανατραπεί εντός περιοχής. Το πέναλτι θα το εκτελέσει ο ίδιος και θα διαμορφώσει το 1-1 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.
 Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας θα μπει αποφασισμένη και θα επικρατήσει καθολικά. Θα δημιουργήσει φάσεις αλλά Κωνσταντινίδης και Κοντός κυρίως δεν θα εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες για να χρειστούν σκόρερ. Λίγο έλειψε η ομάδα μας να βρεθεί πάλι πίσω στο σκορ αν δεν είχε στις τάξεις το καλύτερο ίσως τερματοφύλακα της κατηγορίας. Ο Νικητόπουλος Π. θα πραγματοποιήσει διπλή επέμβαση σε τετ-α-τετ  αφήνοντας άφωνους φιλάθλους και αντιπάλους. Η συνέχεια τους ματς βρήκε τις ομάδες να έχουν ανούσιες κατοχές και να μην μπορούν να δημιουργήσουν αξιόλογες ευκαιρίες.
 Το παιχνίδι έληξε με το δικαιότερο αποτέλεσμα και η ομάδα μας κοιτάζει την συνέχεια στο εξ αναβολής ματς με τον Ακρίτα Κορώνης την προσεχή Τετάρτη. Οι φίλαθλοί μας στάθηκαν στο πλευρό της αγαπημένης μας ομάδας και ζέσταναν με το χειροκρότημα τους την παγωμένη ατμόσφαιρα και ενθαρρύνοντας τους παίχτες μας πράγμα το οποίο ευχόμαστε να γίνει και στο προσεχές κρίσιμο ματς.






Ταυτότητα του ματς



Γήπεδο: Σουληναρίου
Διαιτητής: Καραπιπέρης
Βοηθοί: Λαζαράκης, Μανιατέας

Συνθέσεις:
Χανδριναϊκός Π.Σ. (Μάλαμας): Νικητόπουλος Π., Μάραντος, Κατσιγιάννης, Κατσάς, Κότι , Κουφός, Ηλιόπουλος, Φωτόπουλος,  Κοντός, Κωνσταντινίδης (90' Μιχαλόπουλος)  Καραμπάτσος Ν. 




Σκόρερ: 45'+ Κωνσταντινίδης

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

9η αγωνιστική_2013-14

ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ
 
 
 
 
Αναβλήθηκε το σημερινό παιχνίδι της ομάδας μας, με αντίπαλο τον Ακρίτα Κορώνης. Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, ο αγωνιστικός δεν ήταν σε καλή κατάσταση και οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν την διεξαγωγή του ματς.
 
Οι νεαροί αθλητές της ομάδας μας ακολούθησαν και σε αυτό το δύσκολο εκτός έδρας ματς την ομάδα μας παρά τον καιρό που δεν ήταν κατάλληλος για αθλητικές δραστηριότητες .
 
Έτσι η ομάδα μας, επιβεβαιώνοντας τον χαρακτήρα οικογένειας που έχει, γευμάτισε παρουσία και μελών της διοίκησης και διασκέδασε τις εντυπώσεις.