Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Ανασκόπηση αγων. περ. 2012-13


 
 
ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΑΓΩΝ. ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2012-13
 
 
 
 
 


ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΣ Π.  Αποτελεί έναν παίκτη βαρόμετρο για την ομάδα μας. Σταθερός στη μεγαλύτερη διάρκεια της κούρσας του πρωταθλήματος απέδειξε γιατί δικαίως θεωρείται ένας απ τους καλύτερους τερματοφύλακες των τοπικών πρωταθλημάτων.

ΠΑΥΛΗΣ.Ν   Στο 4ο χρόνο παρουσίας τους στην ομάδα την πονάει όσο λίγοι. Αγωνίστηκε με πάθος και αποτέλεσε ένα πολύ-εργαλείο στα χέρια του προπονητή μας είτε ως αμυντικός στυλοβάτης είτε ως μια έξτρα λύση στα χαφ.

ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ.Δ  Έδεσε γρήγορα με την ομάδα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Βοήθησε τα μέγιστα στην ισχυροποίηση της άμυνας και έβγαινε νικητής στις περισσότερες μονομαχίες.

ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ.Κ Ο «Κωστάκης» μεγάλωσε… Χαλιναγωγώντας το υπάρχον πάθος και το δυναμισμό προς το δικό του συμφέρον αλλά και του συνόλου μπορεί να εξελιχθεί σε παίχτη που θα αφήσει το στίγμα του στο τοπικό ποδόσφαιρο καθώς ούτε σωματικά ούτε τεχνικά υστερεί.

ΝTΕΝΙΣ.Ι  Εργάτης σε όλα τα ματς. Εξαιρετική τεχνική, άπειρα χιλιόμετρα ακούραστα και χωρίς παράπονα και φέτος από τον αμυντικό της ομάδας μας.

ΚΟΤΙ Κ.  Δεν χρειάζονται συστάσεις για μια αξία των γηπέδων της κατηγορίας. Απλά την επιβεβαίωσε αγωνιζόμενος με πάθος και αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος.

ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Στ. Ο ηγέτης της ομάδας μας στα χαφ. Η απόδοση του ήταν βαρόμετρο για όλη την ομάδα. Στην καλή του μέρα κατέστρεφε το παιχνίδι των αντιπάλων και οργάνωνε άψογα το δικό μας. Ενίοτε σκόραρε…. Τι άλλο να ζητήσεις???

ΘΕΡΡΙΟΣ Λ. Ο αρχηγός της ομάδας μας παρουσιάστηκε λίγο κουρασμένος φέτος ύστερα από τις συνεχόμενες χρονιές που δέσποζε στο κέντρο της ομάδας μας. Πρόσφερε τα μέγιστα δίπλα στον Ηλιόπουλο και αποτελούσε την ήρεμη δύναμη στο παιχνίδι μας.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Γ.  Στην καλή του μέρα μπορούσε να διαλύσει κάθε αμυντικό σύστημα των αντιπάλων. Αποτέλεσε σε μεγάλο μέρος του 2ου γύρου και τον κύριο εκφραστή των επιθετικών προσπαθειών λόγω τραυματισμών του Καραμπάτσου. Πρόσφερε γκολ και ασίστ με την πολύτιμη εμπειρία του.

ΚΟΝΤΟΣ Θ.  Το μέλλον ανήκει στο πιτσιρικά μας. Ο Θάνος στην παρθενική του χρονιά πρόσφερε 10 γκολ, όμορφες ποδοσφαιρικές στιγμές, ωραίες ενέργειες και ο ίδιος γέμισε εμπειρίες για τις επόμενες σεζόν.

ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΟΣ Ν.  Πέρσι έβαλε 25 γκολ και αποτέλεσε το κανόνι της Β τοπικής. Φέτος οι τραυματισμού και οι κάρτες τον κράτησαν μακριά απ αυτές τις επιδόσεις. Τα νεύρα του και η κακή κατάσταση για το επίπεδο του δεν τον άφησαν να προσφέρει όσα πραγματικά μπορεί στην ομάδα μας. Ελπίζουμε ότι την επόμενη χρονιά θα κεράσει τις αντίπαλες άμυνες και τα χρωστούμενα της φετινής….

ΝΙΚΙΤΟΠΟΥΛΟΣ Β. Πολύτιμη προσθήκη στους λίγους αγώνες που κατάφερε να αγωνιστεί λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων. Έδωσε δύναμη, ταχύτητα και πάθος. Πλέον διαθέτει και εμπειρία και η θέση στην 11αδα ήρθε μάλλον φυσιολογικά…

ΓΙΑΝΝΑΡΗΣ Β. Πολύτιμες βοήθειες σε λίγα ματς και απ τον Βασίλη που αφού υπηρέτησε πιστά και με επιτυχία την ομάδα που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, συνέχισε για να υπηρετήσει και την πατρίδα. Καλή θητεία και ανανεώνουμε το ραντεβού μας.

ΛΥΡΑΣ ΧΡ. Στην τελευταία του ίσως χρονιά (πριν τη φοιτητική ζωή..) παρουσιάστηκε καλύτερος από κάθε φορά. Δυναμικός, με σωστές τοποθετήσεις, αγωνιζόμενος με πολλές αντοχές αν και αδυνατούσε να παρακολουθεί όλο το πρόγραμμα των προπονήσεων.

ΛΥΡΑΣ ΣT. Άλλος ένας παίχτης απ τις ακαδημίες που βοήθησε όποτε χρειάστηκε την ομάδα μας… καλή τεχνική και δύναμη αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.


ΛΥΡΑΣ Ι. Ο μικρός πήρε ευκαιρίες, έδειξε ποδοσφαιρικό θράσος και της αξιοποίησε στο έπακρο. Το μέλλον του ανήκει…

ΚΑΡΑΤΑΡΑΚΗΣ Ν. Ένας δυνατός παίχτης, με σωστή συμπεριφορά εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου που πιστοποίησε και αυτός την πολύ καλή δουλειά που έγινε στις ακαδημίες. Αν δουλέψει και παραμείνει το ίδιο σοβαρός το μέλλον του ανήκει…

ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Α. Ότι και να πεις είναι λίγο για τον δυναμικό αμυντικό της ομάδας μας. Ψυχή της ομάδας εκτός αλλά και κάποιες φορές εντός αγωνιστικού χώρου. Ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής με προσήλωση επαγγελματία…

ΚΟΛΟΚΑΘΗΣ Π.  Παρόλο που δεν αγωνίστηκε, βελτιώθηκε αρκετά… Δουλεύει αρκετά στις προπονήσεις και οι ευκαιρίες δεν θα αργήσουν να έρθουν.

ΡΑΛΛΗΣ ΧΡ. Όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί... Αμυντικός μαχητής αλλά και υπόδειγμα συμπεριφοράς για τους νεότερους παίχτες της ομάδας μας. Οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις βρίσκονται σε πρώτο πλάνο αλλά και η αγάπη του για την ομάδα τον κρατούν κοντά μας...








ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Κ. Εμπειρία στο τοπικό ποδόσφαιρο... Φέτος αγωνίστηκε λιγότερο από κάθε άλλη χρονιά... όταν χρειάστηκε προσέφερε τα μέγιστα καθώς η ποιότητα και η ποδοσφαιρική εξυπνάδα ξεχειλίζουν...









ΣΙΑΜΕΛΗΣ Κ. Ο ρόλος του φέτος ήταν μειωμένος λόγω επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων καθώς διαμένει μόνιμα στην Αθήνα. Αυτό δεν αναιρεί ότι όταν η ομάδα χρειάστηκε την πολύτιμη παρουσία του κάτω απ τα γκολποστ δεν δήλωσε παρών... Υπερασπιζόμενος με σοβαρότητα την εστία της ομάδας μας, μετέδωσε εμπειρία και σωστό προσανατολισμό εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων...


 

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

26η αγωνιστική











ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΜΕ ΗΤΤΑ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ



 Με ήττα αποχαιρετά την ποδοσφαιρική χρονιά 2012-13 η ομάδα μας απέναντι στην ομάδα του Π.Α.Ο. Καλλιθέας που κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία ύστερα από ένα συγκλονιστικό δεύτερο γύρο.
 Το ματς ξεκίνησε με δυνατές μονομαχίες και πολύ ένταση από την μεριά των γηπεδούχων που ήθελαν πάση θυσία τους 3 βαθμούς. Η ομάδα μας παρατάχθηκε με όλους τους διαθέσιμους παίχτες κάνοντας το καθήκον της παραμερίζοντας τις φιλικές σχέσεις πολλών συμμετεχόντων στον αγώνα, παίζοντας για την τιμή και την υπόληψή της ανοιχτά το παιχνίδι της. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς μεγάλη παραγωγή φάσεων με την ομάδα της Καλλιθέας να θέλει αλλά να μην μπορεί.
 Το δεύτερο μέρος περιελάμβανε αρκετές δυνατές μονομαχίες και κορύφωση της έντασης. Κάποιες αλλαγές αποσυντόνιζαν τις 2 ομάδες καθώς και οι συχνές διακοπές. Οι γηπεδούχοι δημιουργούσαν κάποιες καλές στιγμές αλλά δεν τις μετέφραζαν σε γκολ. Στο 82' ο Κοντός δεν συγχώρησε τα συνεχόμενα λάθη των αντιπάλων εκμεταλλευόμενος κλέψιμο του Κωνσταντινίδη από λάθος των αμυντικών και πολύ καλή ασίστ και έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα μας με κοντινό πλασέ. Ο "μικρός" έφτασε τα 10 γκολ στην παρθενική του χρονιά στις τοπικές κατηγορίες αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον. Στο 87' οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με κοντινή κεφαλιά. Και μετά ξεκίνησε η συνεχής πίεση για το γκολ που θα τους διατηρούσε κατηγορία. Στο 93' έγινε η φάση που έκρινε το ματς. Μετά από κόρνερ και κεφαλιά στο δοκάρι, η μπάλα στην επαναφορά σταμάτησε στο χέρι του Κατσιγιάννη και ο διαιτητής καταλόγισε την εσχάτη των ποινών. Μετά την εύστοχη εκτέλεση, ο διαιτητής σφύριξε την λήξη του ματς το οποίο βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν σαν μικρά παιδιά για το τεράστιο επίτευγμα τους.
 Η αγωνιστική σεζόν έληξε με ήττα για την ομάδα μας που παρέμεινε στην τρίτη θέση της κατάταξης. Ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς έχει ήδη ξεκινήσει και άπαντες στο στρατόπεδο του Χανδριναϊκού να προσβλέπουν σε καινούργιες επιτυχίες την νέα χρονιά. 


Ταυτότητα του ματς

Γήπεδο: Kαλλιθέας
Διαιτητής: Τουρλομούσης
Βοηθοί: Κουτσαναστάσης, Τρουπάκης



Συνθέσεις



Χανδριναϊκός Π.Σ.( Μάλαμας):  Νικητόπουλος Π., Ηλιόπουλος, Μιχαλόπουλος, Λύρας Ι. (60' Νικητόπουλος Β.)Κατσιγιάννης , Ντένις, Κότι, Καραταράκης ( Διαμάντης), Κωνσταντινίδης (Λύρας Στ.), Θερριός


Σκόρερ:  -82' Κοντός

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 
 



          Το Δ.Σ. του ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΥ ποδοσφαιρικού συλλόγου συγκαλεί έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο το Σάββατο 13 Απριλίου 2013 στα γραφεία του Συλλόγου στο Χανδρινού, με θέμα Εκλογές για την ανάδειξη Νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Η ώρα του Συμβουλίου είναι 6:00 μ.μ. και εάν δεν υπάρξει απαρτία των μελών θα επαναληφθεί στις 8:00 μ.μ. την ίδια ημέρα, όπου θα παρθεί και η απόφαση.

      

*** Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν, όπως προσέλθουν στα γραφεία στις 6:00 μ.μ. της ίδιας ημέρας ώστε να γραφούν μέλη του συλλόγου.

 

 

Εκ του Δ.Σ.

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

25η αγωνιστική










ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΑΝΑΛΗΨΗ




 Σε ένα παιχνίδι με τους αμυντικούς ως κυρίως διακριθέντες, δεν θα πίστευε κανείς πως παίχτηκε παραγωγικό και ποιοτικό ποδόσφαιρο. Η ομάδα μας παρατάχθηκε με πολλές και σοβαρές απουσίες και κατάφερε να μην χάσει μένοντας στο 0-0 με την ομάδα του Ολυμπιακού Ανάληψης.
 Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Νικητόπουλο Π. να υπερασπίζεται την εστία της ομάδας μας αγωνιζόμενος με διάστρεμμα δείχνοντας αυταπάρνηση. Ο Κατσιγιάννης φάνηκε από νωρίς ότι θα είχε πολλή δουλειά αναχαιτίζοντας συνεχώς επιθέσεις των φιλοξενουμένων χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Πολύ καλό παιχνίδι έκανε και ο Μιχαλόπουλος εξουδετερώνοντας τον προσωπικό του αντίπαλο. Το πρόβλημα για την ομάδα μας εντοπιζόταν στην δημιουργία των φάσεων και στο κράτημα της μπάλας. Το δοκάρι από το σουτ του παίχτη του Ολυμπιακού δημιούργησε ανησυχία αλλά και αφύπνισε προς στιγμή την ομάδα μας. Λίγες καλές στιγμές με κάποια καλά σουτ του Κωνσταντινίδη από κάποιες στημένες φάσεις.
 Το δεύτερο μέρος είχε πιο πολλές καλές στιγμές με τους φιλοξενούμενους να τα βάζουν με την τύχη τους. Κεφαλιές και σουτ κυριολεκτικά από την μικρή περιοχή χωρίς ιδιαίτερη πίεση κατέληξαν ψηλά άουτ ή στην αγκαλιά του Νικητόπουλου. Η είσοδος του Μάλαμα στον αγωνιστικό χώρο έδωσε λίγη ποιότητα στη μεσαία γραμμή της ομάδος μας. Δημιουργήθηκαν κάποιες καλές στιγμές από Κότι και Κωνσταντινίδη και παρ ολίγο να χριστεί και σκόρερ ο τελευταίος αλλά το δοκάρι είχε άλλη άποψη. Την παράσταση και την νίκη λίγο έλειψε να κλέψει ο Νικητόπουλος Β. με ένα φαρμακερό σουτ δίπλα στο δοκάρι που επιχείρησε λίγο πριν την συμπλήρωση των 90'.
 Το ματς έλειψε ισόπαλο και έτσι τελείωσε και η εντός έδρας παρουσία της ομάδος μας για την φετινή σεζόν. Άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ομάδα του Π.Α.Ο. Καλλιθέας.


Ταυτότητα του ματς

Γήπεδο: Σουληναρίου
Διαιτητής: Σκόρδος
Βοηθοί: Λαμπίρης, Παναγιωτόπουλος



Συνθέσεις



Χανδριναϊκός Π.Σ.( Μάλαμας):  Νικητόπουλος Π., Διαμάντης, Μιχαλόπουλος, Λύρας Στ. ( Μάλαμας), Κατσιγιάννης , Ντένις, Κότι, Νικητόπουλος Β. , Καραταράκης , Κωνσταντινίδης, Θερριός


Σκόρερ:  -