Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Νέα αγωνιστική χρονιά





ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



Η ομάδα μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Δημήτρη Μάλαμα. Η επί σειρά ετών επιτυχημένη συνεργασία, θα συνεχιστεί και για την επόμενη χρονιά. Η επίτευξη της συμφωνίας πραγματοποιήθηκε γρήγορα ώστε να ακολουθήσει ο προγραμματισμός για την νέα χρονιά και χαροποίησε άπαντες στην μεγάλη οικογένεια του Χανδριναϊκού Π.Σ. .

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

24η αγωνιστική









ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΛΟΓΓΑ...




 Η ομάδα μας πραγματοποιώντας μια μεστή εμφάνιση κατάφερε να σημειώσει μία εκτός έδρας νίκη με 0-1 επί της ομάδας της Α.Ε. Λογγά. Το παιχνίδι ξεκίνησε με σουτ εντός εστίας από τους γηπεδούχους που εξουδετέρωσε ο Νικητόπουλος μόλις στο 5ο λεπτό. Ο Ηλιόπουλος απάντησε με σουτ στο δοκάρι ύστερα από απευθείας εκτέλεση φάουλ. Δύο καλές ευκαιρίες από Κωνσταντινίδη και Κοντό συμπληρώνουν τα καρέ των καλών στιγμών του πρώτου μέρους.
 Μετά την ανάπαυλα ο Κωνσταντινίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ σημείωσε στο 48' ένα εκπληκτικό τέρμα και έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα μας. Παρόλο που θα περιμέναμε τους γηπεδούχους να πιέζουν για την ισοφάριση, η ομάδα μας αποδίδοντας ελκυστικό ποδόσφαιρο και με αρκετά νέα πρόσωπα στην 11αδα της, κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο. Ο κότι με ένα σουτ στο 55΄ δίπλα στο δοκάρι συνέχισε την πίεση. Στο 60΄ ύστερα από τραυματισμό του Νικητόπουλου Π. στην 11αδα τον αντικατέστησε ο Διαμάντης αλλά στην υπεράσπιση της εστίας ο Κατσιγιάννης Δ. Στον πρωτόγνορο ρόλο του όμως ο αμυντικός μας δεν τα πήγε άσχημα καθώς στο 70΄ απέκρουσε θεαματικά μια κεφαλιά των αντιπάλων. Το παιχνίδι έκλεισε με 2 καλές στιγμές εκατέρωθεν όταν ο Κοντός με τον Κωνσταντινίδη δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ την πολύ καλή ευκαιρία που δημιούργησαν. Η δεύτερη ήταν ένα ορθώς ακυρωθέν γκολ των γηπεδούχων στο 90ο λεπτό για φάουλ στον "υπηρεσιακό" τερματοφύλακα της ομάδας μας.
 Μια σπουδαία νίκη για την ομάδα μας ήταν αυτή κόντρα σε μια ομάδα που καιγόταν για τους τρεις βαθμούς καθώς το ενδιαφέρον στην ουρά της βαθμολογίας παραμένει. Το καλό ποδόσφαιρο που απέδωσε το συγκρότημα του Δημ. Μάλαμα αφήνει ελπίδες για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Τέλος εκ μέρους της μεγάλης οικογένειας του Χανδριναϊκού Π.Σ. θα θέλαμε να ευχηθούμε περαστικά στον τερματοφύλακα μας , Νικητόπουλο Π. και ευχόμαστε ο τραυματισμός του να είναι κάτι πραγματικά επιπόλαιο.


Ταυτότητα του ματς

Γήπεδο: Λογγά
Διαιτητής: Κότσαρης
Βοηθοί: Αγγελάκης, Τσαούση



Συνθέσεις



Χανδριναϊκός Π.Σ.( Μάλαμας):  Νικητόπουλος Π. (60' Διαμάντης), Μιχαλόπουλος, , Λύρας Ι. Κατσιγιάννης , Ντένις, Κοντός , Κότι, Νικητόπουλος Β. (88' Λύρας), Καραταράκης , Ηλιόπουλος, Κωνσταντινίδης


Σκόρερ:  48' Κωνσταντινίδης


Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

23η αγωνιστική








ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ....




 Η απουσία συγκεκριμένου στόχου για την συνέχεια του πρωταθλήματος φαίνεται πως έχει επηρεάσει την αγωνιστική εικόνα των παικτών μας. Αν και πάλεψαν αρκετά, δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν μια νίκη που τους άξιζε με βάση την εικόνα τους στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.
 Το ματς ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους μόλις στο 3ο λεπτό να απειλούν αλλά ο Νικητόπουλος να εξουδετερώνει. Ο Κοντός έβαλε μόλις στο 11' την ομάδα μας σε θέση οδηγού όταν έκλεψε την μπάλα και μπήκε στην αντίπαλη περιοχή ευστοχώντας στο κοντινό πλασέ. Η απάντηση των φιλοξενουμένων ήταν άμεση με γκολ από απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 17ο λεπτό. Η ομάδα μας όμως συνέχισε το κυριαρχικό ποδόσφαιρο και στο 26' Κοντός και Κότι θα κρύψουν την μπάλα σε έναν μαγικό συνδυασμό και ο πρώτος θα σεντράρει ιδανικά στον Γιάνναρη που με προβολή θα κάνει το 2-1. Το ημίχρονο θα λήξει αφού πρώτα σημειωθεί άλλο ένα γκολ ισοφάρισης. Συγκεκριμένα στο 42΄ ύστερα από την ασθενή απόκρουση του Νικητόπουλου Π. σε ένα σουτ των φιλοξενουμένων, ο επιθετικός τους θα πετύχει ένα εύκολο γκολ με κοντινή προβολή.
 Στην επανάληψη η είσοδος του Κατσιγιάννη θα φέρει μια σταθερότητα στα μετόπισθεν αλλά η έξοδος του Παυλή λόγω τραυματισμού θα επαναφέρει έναν εκνευρισμό στα μετόπισθεν. Στο 55' ύστερα από εκτέλεση φάουλ των φιλοξενουμένων, η μπάλα θα σταματήσει στο δοκάρι του τερματοφύλακα μας και στο 58' το σου του Κότι θα περάσει ελάχιστα άουτ. Το παιχνίδι θα συνεχιστεί με ανούσιες κατοχές και πολλά σκληρά μαρκαρίσματα. Η φάση που έκρινε τον τελικό νικητή σημειώθηκε στο 93΄ λεπτό όταν μετά από κόρνερ  η μπάλα θα βρεθεί στην μικρή περιοχή της ομάδας μας και στον αφύλακτο παίχτη στο 2ο δοκάρι που θα σημειώσει ένα από τα πιο εύκολα γκολ της καριέρας του.
 Το παιχνίδι αυτό ανήκει στην ιστορία όπως και η αγωνιστική παρουσία της ομάδας μας στο φετινό πρωτάθλημα. Εκ μέρους της μεγάλης οικογένειας του Χανδριναϊκού Π.Σ. θα θέλαμε να ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση στον σημερινό τραυματία Παυλή Ν. καθώς και στον Καραμπάτσο Ν. που η ομάδα μας στερείται αρκετό καιρό των υπηρεσιών του. Τέλος θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή στρατιωτική θητεία στον Γιάνναρη Β.


Ταυτότητα του ματς

Γήπεδο: Σουληναρίου
Διαιτητής: Νικολόπουλος
Βοηθοί: Γιαννέας, Τσίρμπας



Συνθέσεις



Χανδριναϊκός Π.Σ.( Μάλαμας):  Νικητόπουλος Π., Παυλής (61' Μιχαλόπουλος), Θερριός, Λύρας Ι. (56' Κατσιγιάννης) Κοντός , Κότι, Νικητόπουλος Β., Καραταράκης (46' Διαμάντης), Γιάνναρης Β.


Σκόρερ:  

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

22η αγωνιστική







ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ




 Οι πολλές απουσίες, οι τραυματισμοί, η καθίζηση του 2ου ημιχρόνου έφεραν φυσιολογικά την ήττα στην έδρα του πρωτοπόρου Τσικλητήρα Πύλου. Όλοι είχαν αντιληφθεί τις δυσκολίες αυτού του ματς πολύ πριν ξεκινήσει.
 Το συγκρότημα του Δημ. Μάλαμα είχε προετοιμαστεί για ένα ματς ειδικών συνθηκών. Μπήκε στον αγωνιστικό χώρο να παλέψει κόντρα στους πρωτοπόρους της βαθμολογίας. Εκτός από ένα πλήρες σύνολο είχαν να αντιμετωπίσουν και τις πολλές απουσίες βασικών στελεχών. Για ένα ημίχρονο κατάφεραν να ισορροπήσουν το ματς οι παίχτες μας...Να κλείσουν χώρους και να μην δεχθούν πίεση. Αν ο Κωνσταντινίδης σκόραρε και στο τετ-α-τετ στο 42' ίσως να μιλούσαμε για άλλο ματς. Οι γηπεδούχοι είχαν κάποια σουτ που κατάφερε να αποκρούσει ο Νικητόπουλος κάνοντας και την επέμβαση του αγώνα στην φάση πριν την ευκαιρία του επιθετικού μας, αποκρούοντας κεφαλιά αντιπάλου από το ύψος της μικρής περιοχής μετά από κόρνερ.
 Το δεύτερο ημίχρονο ήταν τελείως διαφορετικό. Οι γηπεδούχοι απέδειξαν γιατί θεωρούνται η ομάδα με την καλύτερη φυσική κατάσταση....ανεβάζοντας στροφές κατάφεραν να δημιουργήσουν ευκαιρίες τις οποίες άλλοτε εύκολα και άλλοτε δυσκολότερα κατάφερνε να εξουδετερώνει η άμυνά μας. Ο Γιάνναρης δεν κατάφερε να σκοράρει σε ένα σουτ εντός περιοχής και η ομάδα μας δέχθηκε τελικά ένα γκολ ύστερα από φάση διαρκείας στα καρέ του Νικητόπουλου. Μία μεγάλη ευκαιρία με τον Κοντό είχε η ομάδα μας στο 85' για να κλέψει το βαθμό της ισοπαλίας αλλά δεν τα κατάφερε. Το 2ο γκολ των γηπεδούχων ήρθε με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ εντός περιοχής στο 90'. Στους διακριθέντες πολλοί από τους παίχτες μας που έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν από ψυχικά και σωματικά αποθέματα. Ιδιαιτέρως συγχαρητήρια στον στρατευμένο Νικητόπουλο Β. που με την μεστή εμφάνισή του έδειξε πως οι υπηρεσίες τους προς τη πατρίδα στέρησαν ένα πολυεργαλείο από τον προπονητή μας.
 Το παιχνίδι με την ομάδα της Πύλου ανήκει στην ιστορία και η ομάδα μας δεν κατάφερε σε αυτό το ματς να δώσει μια χαρά στον κόσμο της που την ακολούθησε πιστά. Η προετοιμασία μας για το επόμενο ματς ξεκινά από αύριο κιόλας ώστε να βρεθεί πάλι στο δρόμο των επιτυχιών.



Ταυτότητα του ματς

Γήπεδο: Πύλου
Διαιτητής: Μπλάνας
Βοηθοί: Ηλιόπουλος Γ., Ηλιόπουλος Π.



Συνθέσεις



Χανδριναϊκός Π.Σ.( Μάλαμας):  Νικητόπουλος Π., Παυλής, Θερριός, Λύρας Χρ. (65' Μιχαλόπουλος)Κοντός , Κότι, Κωνσταντινίδης, Νικητόπουλος Β., Διαμάντης ,Κατσιγιάννης, Γιάνναρης Β.


Σκόρερ: