Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

9η αγωνιστική_εξ Αναβολής

ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ...




 Ένα συναρπαστικό ματς διεξήχθη το μεσημέρι της Τετάρτης (11/12/2013) για την 9η αγωνιστική (εξ αναβολής) στο γήπεδο της Κορώνης. Οι πρωτοπόροι της κατηγορίας συναντήθηκαν για να λύσουν τις διαφορές τους... Το τελικό 2-2 αφήνει ανοιχτούς τους λογαριασμούς για τον 2ο γύρο και ο βαθμολογικός πίνακας παρέμεινε αμετάβλητος.

Η έναρξη του ματς βρήκε την ομάδα μας να παίζει λες και βρισκόταν στην έδρα της. Έκλεισε τους γηπεδούχους στα καρέ τους και πίεσε από νωρίς για να μπει σε θέση οδηγού και στο σκορ. Ο Καραμπάτσος μόλις στο 5ο λεπτό έδειξε τις άγριες διαθέσεις της ομάδας μας να πετύχει γρήγορα ένα γκολ επιχειρώντας σουτ που πέρασε μόλις άουτ. Αντίθετα ο Κατσάς στο 8' βρήκε στόχο αλλά ο τερματοφύλακας αρνήθηκε την παραβίαση της εστίας του. Στην κεφαλιά του Κότη από φάουλ του Κατσιγιάννη όμως δεν μπόρεσε να την αρνηθεί και έτσι η ομάδα μας μπήκε σε θέση οδηγού. Ο Νικητόπουλος έδωσε μαθήματα για το πως παίζεται η θέση του τερματοφύλακα με μεγάλη απόκρουση στο 25' σε σουτ από το ύψος της περιοχής. Ο Κωνσταντινίδης πέντε λεπτά αργότερα δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα προ κενής εστίας, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία. Με αυτό τον φρενήρη ρυθμό ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.
 Στην επανάληψη και μόλις 11λεπτά μετά την έναρξη του συνέβηκε μια φάση που σημάδεψε τη ροή του ματς. Ο Κουφός από κόρνερ θα στείλει συστημένη τη μπάλα να συναντήσει το κεφάλι του Ηλιόπουλου και ο μέσος της ομάδας μας να γράψει το 0-2 αλλά ο Κατσιγιάννης δεν θα μπορέσει να συνεχίσει το ματς και θα αντικατασταθεί από τον Ντένις. Η αμυντική λειτουργία της ομάδας μας θα επηρεαστεί αφού ο υψηλόσωμος και δυναμικός αμυντικός σε ένα ντέρμπι ήταν υπερπολύτιμος ειδικά στις εναέριες μονομαχίες. Παρόλαυτά ο Καραμπάτσος με τον Κοντό  σπατάλησαν άλλη μία ευκαιρία στο 65΄ να χριστούν σκόρερ και να στείλουν το ματς στην ιστορία αφού το 0-3 δεν θα μπορούσε να ανατραπεί.
Στην επόμενη καλή στιγμή του ματς οι γηπεδούχοι θα μειώσουν και στο 75' θα πετύχουν και την ισοφάριση. Πλήρης ανατροπή σκηνικού για την ομάδα της Κορώνης που μέχρι εκείνο το σημείο δεν έδειχνε ικανή να διεκδικήσει ούτε την ισοπαλία. Τα εναπομείναντα 15 λεπτά αναλώθηκαν σε προσωπικές μονομαχίες και ανούσιες κατοχές εκατέρωθεν.
 Η ομάδα μας παρέμεινε αήττητη αλλά κανείς δεν μπορούσε να κρύψει την πικρία του για την  μεγάλη ευκαιρία που χάθηκε να γίνει το απόλυτο αφεντικό του 2ου ομίλου της Β' τοπικής.
 Πριν την έναρξη του ματς κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του γενικού αρχηγού της ομάδας της Κορώνης κ. Φώτη Καπινιάρη. Η μεγάλη οικογένεια του Χανδριναϊκού Π.Σ. θα ήθελε να εκφράσει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συγγενείς για τον άδικο χαμό του κ. Καπινιάρη.






Ταυτότητα του ματς



Γήπεδο: Κορώνης
Διαιτητής: Ψιλοπαναγιώτης
Βοηθοί: Λουκάς, Γιαννέτσος

Συνθέσεις:
Χανδριναϊκός Π.Σ. (Μάλαμας): Νικητόπουλος Π., Μάραντος, Κατσιγιάννης (56' Ντένις), Κατσάς, Κότι , Κουφός, Ηλιόπουλος, Φωτόπουλος,  Κοντός, Κωνσταντινίδης (88' Νικητόπουλος Β.)  Καραμπάτσος Ν. (91' Μιχαλόπουλος)

Κορώνη (Κουτσουμπός): Μαθιόπουλος, Κυριόπουλος, Μπλάνας (4' Χόχολι), Παναγιωτόπουλος, Τομαροπανάγος, Κουτσολιάς, Μαθιόπουλος, Λεμπέσης, Μουτζούρης, Μάραντος, Καπινιάρης




Σκόρερ: 70' Λεμπέσης, 75' Μουτζούρης - 19' Κότη, 56' Ηλιόπουλος